Sleutel vast in contactslot peugeot

 • Abonneren
 • Aandeel

Het is dan vaak wel een kwestie van tijd voordat dit probleem zich herhaalt. Lukt het niet zal ik foto's plaatsen.

Je kan je contactslot auto smeren, maar je kan ook gelijk mijn manier proberen. Tik met een hamer of ander hard voorwerp op het uiteinde van de sleutel terwijl de sleutel in het contactslot zit. Bericht door Sus » ma 10 jan - En je moet de sleutel in een bepaalde stand zetten welke weet ik zo niet gewoonlijk de eerste stand.

Ik was van te voren telefonisch ook correct geïnformeerd over de kosten. Re: Sleutel soms vast in contactslot Op een gegeven moment werkte mijn gehele instrumenten-cluster niet meer. Re: Sleutel soms vast in contactslot Dat ben ik vergeten te vermelden,VAGcom geeft geen enkel foutmelding anders was het ook niet zo een zoekplaatje geworden.

Als de eerste drie stappen niet blijken te werken en je hebt geen hamer, behalve de professionele slotenmaker natuurlijk. Autosleutels Alfa Romeo. Het is helaas niet zo dat deze methoden altijd werken, dan kun je de sleutel in sleutel vast in contactslot peugeot slot steken en erop slaan met je hand of vuist. Toch is het heel eenvoudig om deze blokkade te verwijderen. Bericht door nick. Reparatie autosleutel.

Wat nu? Hallo medestrijders Sinds een week of twee heb ik een vreemd verschijnsel nl. Enige methode lijkt het slot uitboren.
 • Rotterdam en omgeving : 06 15 95 97 Is er een genie op het forum die hier ervaring mee heeft en mij een "stap voor stap" kan geven om uit te sluiten waar het probleem zich dan bevind?
 • Het is maandagmorgen, half acht.

Dagelijks worden wij gebeld met vraagstukken om autosloten, waaronder:. Dan moet je deze even rechtslaan. Het is helaas niet zo dat deze methoden altijd werken, behalve de professionele slotenmaker natuurlijk.

Gebruik hiervoor geen hamer of ander voorwerp van metaal of staal, want een sleutel is meestal gemaakt van zacht materiaal en kan makkelijk beschadigen. Cilindersloten hebben een plaatje dat kan blijven hangen. Re: Sleutel soms vast in contactslot Op een gegeven moment werkte mijn gehele instrumenten-cluster niet meer. WD40 regeert.

 • Alle Autosleutels. En weet iemand waar ik het beste de onderdelen vandaan kan halen?
 • Unread post by Nico den Haak » Tue 07 Oct , Ga dit weekend nog gebruiken om het op andere manieren te proberen dus tips blijven welkom, maar ik vrees dat het een kostbaar geintje wordt.

Toch kunnen we een algemeen overzicht geven van eenvoudige oplossingen voor de meestvoorkomende oorzaken van een vastzittend contactslot. De slotenmaker was snel ter plaatse en had deze klus binnen 5 minuten geklaard. Bericht door Gasman zo 19 dec - Uiteindelijk bleek het mijn stuurslot te zijn, sleutel vast in contactslot peugeot. Hallo beste mensen, Ik loop tegen een storing aan waar meerdere mensen op dit forum last van hebben gehad Mijn sleutel wordt niet vrijgegeven als ik de auto uit zet.

Re: Sleutel soms vast in contactslot Dank voor het medenken ,was ook mijn eerste gedachte dus batterij vevangen geen effect!

Slot losdraaien en wrikken: het werkt voor mij.

Hou ons in iedergeval op de hoogte. Op het internet kwamen we veel forums tegen waar het gebruik van het stuurslot werd besproken:. Probeer eerst de methodes in dit artikel voordat je de wegenwacht belt!

Met vriendelijke groet,Rien. Gebruik hiervoor geen hamer of ander voorwerp van metaal of staal, want een sleutel is meestal gemaakt van zacht materiaal en kan makkelijk beschadigen. Of misschien is er wel iets anders aan de hand, sleutel vast in contactslot peugeot.

Re: Sleutel soms vast in contactslot Ja het is een automaat,ik dacht ook dat het met de P stand te maken had maar rommelen met de pook of in en uit schakelen heeft geen effect.

A6 Allroad 3.

Deze wel eens goed vastgezet? Hallo medestrijders Sinds een week of twee heb ik een vreemd verschijnsel nl. Verplaatst naar het A6 C6-subforum.

Bericht door ahi zo 19 ing contactloos betalen via app - Wanneer je deze smeerspullen niet hebt, sleutel vast in contactslot peugeot, kan je wat motorolie uit je auto op de sleutel smeren om die vervolgens een paar keer in het contact te steken.

Maar het is geen oplossing, snachts pielen met een stikkie is leuk voor een week maar ik zit hier nu al even mee en het komt aardig me neus uit dat pielen? Ik heb even mn rekening erbijgepakt, Maar je raad het al dit heeft het probleem niet opgelost. Unread post by Martin Thu 09 Octen onderstaand de scan en de part nummers: Untitled-1 copy?

Bericht sleutel vast in contactslot peugeot ahi ma 10 jan - Maar het werkte als een trein.

Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Spring naar pagina:. En het vervliegt vanzelf dus het wordt weer droog. Unread post by Martin » Wed 08 Oct , Nederlandse vertaling door phpBB.

Zo niet dan kan dat bij iedere professionele sleutelmaker. Unread post by Martin Fri 03 Oct. Succes ermee.

 • Nathalie 11.01.2021 18:31

  Dan kan het soms helpen om voorzichtig te tikken op de voorkant van het slot.

 • Nino 13.01.2021 23:51

  Een sleutel kan alleen een slot opendraaien wanneer de sleutel perfect recht is. Draai aan je contactsleutel en wrik tegelijk een beetje aan je stuur om je stuurslot op te heffen.

 • Zen 11.01.2021 12:50

  Daar is wel wat voorzichtigheid bij geboden. Onderwerp Gereedschap Toon Afdrukvoorbeeld.