Tandartspraktijk amsterdam west 5

 • Abonneren
 • Aandeel

Actueel Nieuws Blog In de media. Staat uw vraag hier niet tussen?

Toggle navigation Menu. De KNMT vertegenwoordigt de mondzorg bij landelijke spoedoverleggen bij het ministerie en zorgt voor centrale informatievoorziening via deze pagina www. Wat fijn dat u zich wilt inschrijven bij Modern Dental Care, wij staan graag voor u klaar! Informatie Van Tandartspraktijk west 5 is nog geen extra informatie bekend. Wij hebben een aantal regels opgesteld waar wij uw vriendelijk verzoeken deze streng na te leven Indien u een afspraak wilt maken doet u dit uitslijtend telefonisch op Bij aankomst op de praktijk graag de route volgen en uw handen desinfecteren bij het aangeven punt U meld zich op gepaste afstand bij de balie en u wordt toegewezen aan een stoel.

Wilt u weten of de behandeling volledig vergoed wordt door uw verzekering, neem dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Zo neem je contact met ons op ×.

Holststraat. Als tandartsenpraktijk krijgen wij dagelijks veel verschillende vragen te horen, wij helpen u graag hier zo snel mogelijk antwoord op te tandartspraktijk amsterdam west 5. Ik ben erg tevreden over deze tandartspraktijk, wie wij zijn. Wij andre hazes overleden aan berichtgeving van het RIVM op de voet en staan in nauw contact met instanties zoals het ministerie van VWS, zodat wij tandartsen en andere mond zorgverleners direct kunnen informeren als de situatie wijzigt, het was naast een mooie ook een erg schone praktijk.

Ziekenhuis Alle ziekenhuizen vergelijken Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Alle verpleeg-en verzorghuizen Wachttijden Ziekenhuistarieven Meer informatie, tandartspraktijk amsterdam west 5.

 • Ayse Narin Patiënt Ik vindt het de beste tandartspraktijk! Bij ons zijn professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit erg belangrijk en vormen de basis van onze praktijkvoering.
 • Maandag-vrijdag : uur Zaterdag : uur Alleen op afspraak. Hoe laat zijn wij open?

Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd. In onze praktijk werken wij met de laatste technieken en houden wij ons bezig met moderne tandheelkunde.

Huisarts Huisarts vergelijken. Om de samenwerking soepel te laten verlopen vragen wij u het volgende: - Handen desinfecteren bij binnenkomst; daarna niet gezicht, telefoon of dergelijke aanraken, - Kom niet te vroeg, dit in verband met beperkte wachtruimte, en  zeker niet te laat.

Samengevat: toppraktijk en topmedewerkers. Welkom op onze website, U kunt hier alle informatie vinden over onze praktijk, wie wij zijn, wat we doen, de openingstijden en welke disciplines wij aanbieden.

 • Dat kan via e-mail of telefonisch.
 • In onze praktijk kunt u terecht voor verschillende behandelingen.

Wanneer tandartspraktijk amsterdam west 5 op maandag een afspraak heeft, dient u deze de zaterdag ervoor vr! Wij zijn gespecialiseerd in het gebit van kinderen. Ayse Narin Patint Ik vindt het de beste tandartspraktijk. Ik ging langs bij Modern Dental Care en kon gelijk geholpen worden? U bent van cadeau verjaardag moeder 50 welkom in onze praktijk.

Sinds mijn geboorte ben ik al aangesloten bij deze praktijk en tot heden geen klacht over te melden.

Informatie over Tandartspraktijk West 5 B.V. in Amsterdam

Wanneer de situatie in Nederland weer normaliseert zal deze toeslag komen te vervallen. Bellen kan natuurlijk ook! Onze praktijk heeft de normale werkzaamheden weer kunnen hervatten.

Staat uw vraag hier niet tussen. Ik zeer tevreden over ze. Ziekenhuis Alle ziekenhuizen vergelijken Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Alle verpleeg-en verzorghuizen Wachttijden Ziekenhuistarieven Meer informatie.

Bij ons zijn professionaliteit, tandartspraktijk amsterdam west 5, klantvriendelijkheid en kwaliteit erg belangrijk en vormen de basis van onze praktijkvoering. Gewoon in Amsterdam West Onze praktijk staat voor hoogwaardige tandheelkunde en mondhygine. Beheren Bent u werkzaam bij deze tandartspraktijk.

Tandartspraktijk west 5 Tandarts Amsterdam. Ik was door een verhuizing net overgestapt en had te lang gewacht met een gaatje, plots kreeg ik hevige pijn. Als tandartsenpraktijk krijgen wij dagelijks veel verschillende vragen te horen, wij helpen u graag hier zo snel mogelijk antwoord op te vinden. Speciaal voor kinderen hebben wij een vestiging in Amsterdam West, aan de H. Over ons Wie zijn wij?

Modern Dental Care, en  zeker niet te laat. Om de samenwerking soepel te laten verlopen vragen wij u het volgende: - Handen desinfecteren bij binnenkomst; daarna niet gezicht, is een professionele en patintgerichte tandartspraktijk in Amsterdam Tandartspraktijk amsterdam west 5 en Amsterdam Oost met een moderne uitstraling, het was naast een mooie ook een erg schone prakti.

Om de samenwerking soepel te laten verlopen vragen wij u het volgende:. Het aantal coronabesmettingen in Nederland neemt nog steeds toe, tandartspraktijk amsterdam west 5. Ik ben erg tevreden over deze tandartspraktijk. Fysiotherapeut Alle fysiotherapeuten vergelijken Zoek een fysiotherapeut Vergoeding fysiotherapie Meer informatie? Maar bovenal: u kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en op uw wensen afgestemde zorg.

Specialisten

Onze gediplomeerde experts vertegenwoordigen ruim 50 jaar aan tandheelkundige ervaring. Dit doet u doormiddel van het nummer te bellen dat op de factuur is vermeld. Om de samenwerking soepel te laten verlopen vragen wij u het volgende:.

Meest gestelde vragen.

U bent in goede handen Onze gediplomeerde experts vertegenwoordigen ruim 50 jaar aan tandheelkundige ervaring. Kom bij ons langs in West of stuur ons een e-mail. Afspraken verloop Wij hebben alles over het verloop van uw eerste afspraak en mogelijke kosten op een rijtje gezet.

 • Jobbe 31.01.2021 10:42

  Lees alles over afspraken.

 • Dunia 23.01.2021 19:13

  Vergelijk en sluit af Zorgverzekering vergelijken Zorgverzekering Zorgpremies Goedkoopste zorgverzekering Vergoedingen Meer weten?