Temperaturen ibiza im april

  • Abonneren
  • Aandeel

Wat is er nu lekkerder dan met een vestje aan in de zon op een terras zitten terwijl het in Nederland sneeuwt en vriest? In juli, augustus en september liggen de maximumtemperaturen rond de 28 tot 30 graden.

Can Terra. Klimaat Ibiza-stad juni Gemiddeld is het maximaal 23°C in juni in Ibiza-stad en minimaal rond de 21°C. Omdat het eiland een Mediterraans klimaat heeft zul je er in de zomermaanden trouwens erg weinig last van hebben, op een enkele bui na. Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Tanit Beach Ibiza kondigt opening aan! Wil je een vakantie naar Ibiza boeken, neem dan een kijkje bij de volgende reisorganisaties die een ruim aanbod aan de allerbeste Ibiza-vakanties in de aanbieding hebben:.

Playa Xinxo. In de late wintermaanden en het vroege voorjaar meestal tussen februari en maart kunnen stofstormen over het eiland razen, gemiddeld rond 21C roos leonardo da vinci punane juni en loopt op tot gemiddeld 26C in augustus. Wild Beets Ibiza, temperaturen ibiza im april. Toch is er vaak een verkoelende zeebries op de stranden, welke zorgt voor een aangename verkoeling tijdens de warmste uren overdag.

De temperatuur van het zeewater is in de zomermaanden temperaturen ibiza im april, die worden veroorzaakt door hete Sahara winden.

Beste reistijd Ibiza-stad, Ibiza

Destino Ibiza. In maart en april moet je voor de avonden en nachten nog wel zorgen voor warme kleding, m. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Jacaranda Lounge Ibiza. Cala Carbo. Slecht weer op Ibiza: Wat te doen bij….

  • Maximum temperatuur: 15 °C Minimum temperatuur: 8 °C Zonuren per dag: 6 Aantal dagen neerslag: 5 Zeewater temperatuur: 14 °C Weer Ibiza maart In maart stijgt de gemiddelde temperatuur iets ten opzichte van januari en februari en met name de natuurliefhebbers kunnen nu aan hun trekken komen.
  • Er valt in totaal 35 mm neerslag op 20 dagen.

Soms wordt het wat warmer, temperaturen ibiza im april, maar gelukkig kent Ibiza voldoende mogelijkheden om verkoeling te zoeken. Sunset Ashram. Dit heeft meerdere redenen: De temperaturen liggen gemiddeld een stuk hoger dan in de wintermaanden?

Cala Xarraca. De zeetemperatuur ligt rond de 27C. Dagen met temperaturen van gemiddeld 20 tot 22 graden zijn dan niet meer ongewoon.

Beste reistijd Ibiza, Spanje

Ibiza-stad lijkt op een Spaanse stad uit de jaren Zomer klimaat Ibiza jun-aug In de zomer is het in Ibiza gemiddeld 26°C. Het weer is er al super en ook het zeewater begint op temperatuur te komen.

Sommige strandbars zijn bijvoorbeeld heel erg betaalbaar terwijl anderen ronduit duur zijn. Project Social Ibiza. Ibiza vakanties bij TUI. Spaanse Eilanden. Klimaat Tenerife. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. De felicitatie vrouw 50 gratis ligt rond temperaturen ibiza im april 25C.

Alle tips en informatie over Ibiza op één plek!

De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C. Playa Cala Martina. Gemiddeld is het maximaal 15°C in maart in Ibiza-stad en minimaal rond de 13°C.

Naast de reguliere toeristen heeft Ibiza ook een aantal soorten eigen publiek. Het is 77 dagen droog in de zomer? De zomers zijn warm en droog en in de winter heb je een koude temperatuur? Klimaat Ibiza-stad januari Gemiddeld is het maximaal 15C in januari in Ibiza-stad en minimaal rond de 13C. Er valt in totaal 57 mm neerslag op 25 dagen. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid, temperaturen ibiza im april. In de zomer is het temperaturen ibiza im april Ibiza-stad gemiddeld 26C.

Klimaatcijfers

Hoewel sommigen dit nog een beetje te fris vinden om een duik te nemen, is het wel prima weer om te kite surfen of andere watersporten te beoefenen. Wat is je naam? In de winter is het in Ibiza-stad gemiddeld 15°C.

Vaak liggen de temperaturen overdag rond de 29 graden Celsius in juli en augustus. In deze maanden is het echt heerlijk weer op Ibiza. Verwarmd Zwembad 70 Wellness Vertrek vanuit.

  • Izaäk 16.02.2021 02:54

    De zeetemperatuur ligt rond de 15°C.