Wat zit er rechts onder in je buik

 • Abonneren
 • Aandeel

Wat kan dit zijn? Deze zal een urinetest afnemen en in het geval van een blaasontsteking krijg je antibiotica voorgeschreven.

Colitis : een ontsteking van de dikke darm door de bacterie Clostridium difficile die kan ontstaan na behandeling met antibiotica. Symptomen Een blindedarmontsteking geeft klachten als buikpijn meestal rechtsonder in de buik misselijkheid en braken, een lichte temperatuurverhoging en een algemeen gevoel van ziek zijn. Wanneer een patiënt lijdt aan voetproblemen zoals onder andere…. Om de juiste diagnose te stellen, is het belangrijk om te weten hoe de pijn klachten zijn ontstaan en wat de voorgeschiedenis is.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies.

Alle vrouwen menstrueren, in principe. De huisarts zal in eerste instantie vragen of je stoelgang in orde is en of er in je familie ziektes voorkomen.

Met het laatste nieuws en gezonde tips. Operaties van liesbreuken komen erg veel voor. Als ik mijn hand op die plek duw dan doet het een beetje zeer maar loslaten is pijnloos?

Heb nu verschillende antibiotica kuren gehad maar werken allemaal niet echt. Hieronder een overzicht van de locaties en de organen.
 • Maar er zijn ook heel wat oorzaken die wél iets met onze spijsvertering te maken hebben, zoals:.
 • Pijn die verergert is altijd verdacht.

Minder ernstige oorzaken pijn in de rechteronderbuik

Home » Gezondheid » Ziekten. Longontsteking is ook een mogelijke oorzaak hoewel dit veel minder vaak voorkomt. Het wordt zelfs erger wanneer je diep in- en uitademt of hoest. Dokters bepalen de oorzaken van buikpijn door rekening te houden met: [1] De eigenschappen van de pijn Bevindingen bij een fysiek onderzoek Labo-, radiologische en endoscopische testen Een chirurgische ingreep Locatie van buikpijn De locatie van je buikpijn zegt veel over de mogelijk getroffen organen.

Onthoud dat je dit ongemak niet mag negeren. Afspraak maken. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

 • Hepatitis C : dit virus is bijna altijd chronisch en verspreidt zich meestal via het bloed.
 • Een ontsteking kan overal in het spijsverteringskanaal optreden, van de mond tot de anus, en het beïnvloedt over het algemeen alle lagen van de darmwanden, niet alleen de binnenbekleding.

De latijnse naam voor blindedarm. Pijn in je rechterzijde kan ook te wijten zijn chinees indisch restaurant dieverbrug problemen met je galblaas, zoals bijvoorbeeld galstenen. Hepatitis A en B kunnen worden voorkomen door vaccinatie, maar hepatitis C niet. Bij vrouwen kan een probleem met de blaas of met de baarmoeder een oorzaak zijn. De huisarts zal in eerste instantie vragen of je stoelgang in orde is en of er in je familie ziektes voorkomen!

Gerelateerde informatie Specialismen Chirurgie.

De locatie van de pijn in de onderbuik

Alleen pijn in de onderbuik, die constant aanwezig is. Bart 28 juli om Maar ik bleek alle symptomen te hebben van die ontsteking, behalve de ontsteking.

Ik heb ook regelmatig gerriteerde darmen. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Het doen van meer sit-ups dan normaal kan bijvoorbeeld leiden tot spierpijn in de buikstreek.

Diarree en een opgeblazen gevoel zijn ook veel voorkomende symptomen! Het beste is dan om in NL nog een keer goed onderzocht te worden.

Ook interessant

Ik hoop dat jullie een oplossing hebben voor mij. Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. Een aantal maanden terug had ik hetzelfde en kreeg ik movicolon van de huisarts om de stoelgang op gang te krijgen. De huisarts zal vragen stellen over je seksuele contacten en hoe het plassen en poepen gaat.

Appendicitis is de meest voorkomende oorzaak van pijn in shimmer and shine games to play lager deel van de rechterzijde wat zit er rechts onder in je buik de buik.

Ik heb geen idee wat het is maar het kan zomaar opeens opkomen en ook zoals het gekomen is weggaan. Bij vrouwen kan een probleem met de blaas of met de baarmoeder een oorzaak zijn. Deze pijn kan doortrekken tot in het rechter schouderblad of trekt zich door tussen beide schouderbladen. Gerelateerde informatie Specialismen Chirurgie? Bij mannen kan dit vanuit de prostaat. Sommige hiervan zijn ernstig en vereisen onmiddellijke medische aandacht, maar vaak gaat het bij een pijnlijke onderbuik om minder ernstige oorzaken.

Alle Voeding Biologisch en genetisch gemanipuleerd voedsel Gewichtsverlies Gezonde diten Mediterraans dieet Ontgiftingsditen Voedingswaarde.

Buikpijn: darmaandoening

Hij zit echt ter hoogte van je bekkenpunt en vandaar iets naar links dus echt net boven je schaamstreek je kan er behoorlijk last van krijgen in het ergste geval zou een blinde darm kunnen springen en daar kan je buikvliesontsteking etc van krijgen en dat is levensgevaarlijk als je er meer dan een week last blijft houden dan kan het echt geen kwaad even de huisarts op te zoeken. Heb je al een aantal uren of dagen last van een hevige, aanhoudende pijn in de onderbuik of buik?

Colitis : een ontsteking van de dikke darm door de bacterie Clostridium difficile die kan ontstaan na behandeling met antibiotica. Home » Gezondheid » Ziekten.

En ook vaak juist rechts in de onderbuik! Deze reflux veroorzaakt een branderig gevoel en de daarmee gepaard gaande pijn. Als de blindedarm niet ontstoken is, wordt deze ongemoeid gelaten en wordt gezocht naar andere oorzaken van de klachten.

 • Merian 23.11.2020 00:49

  Deze klachten gaan meestal gepaard met een lichte verhoging. Alle Natuurlijke remedies Andere behandelingen Geneeskrachtige planten Gezichtsbehandelingen Natuurgeneeswijzen Natuurlijke therapieën Zorgen voor je haar Zorgen voor je lichaam.

 • Samar 30.11.2020 08:08

  Datum: sep Ik heb toen vrij vaak bij de dokter gezeten en die heeft me elke keer laten prikken op blindedarmontsteking.