Weer in ibiza in april mei

  • Abonneren
  • Aandeel

Hoe groot is Ibiza? Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Het uitgaansleven op Ibiza heeft niet voor niets een bekende reputatie.

Niet voor niets is Ibiza één van de meest populaire zomerzon bestemmingen van de Middellandse Zee. De kans op een regenbui is in de herfstmaanden echter wel groter. De zeetemperatuur ligt rond de 25°C. Wat valt er allemaal te beleven in Ibiza?

Cala Xarraca.

De winters op Ibiza zijn vrij mild, weer in ibiza in april mei, lage temperaturen komen bijna niet voor! Gemiddeld schijnt de zon in juli maar liefst 11 uur per dag. Er valt in december op 8 Dagen neerslag met een totaal van 24 mm en het is deze maand 23 Dagen droog op Ibiza.

Cala Gracioneta. Ibiza kent net als de rest van Spanje een Mediterraans klimaat.

Het weer van Ibiza per maand toegelicht

Tijdens deze wintermaanden ligt de gemiddelde maximum temperatuur rond de 16 graden Celsius. In juli en augustus kan er wel eens een regenbui vallen, maar echte neerslag is in de zomermaanden te verwaarlozen; waarschijnlijk zul je tijdens je zomervakantie helemaal geen regen zien. Het voordeel van Ibiza bezoeken tijdens deze maanden is dat het over het algemeen een stuk rustiger is op het eiland dan tijdens het hoogseizoen. Het weer in oktober: Tot en met januari valt er het meeste regen.

De zee warmt ook steeds sneller op, met een gemiddelde zeewatertemperatuur van 18°C in maart en april.

Cala Jondal. Ideaal voor de zonaanbidders onder ons en zeer geschikt voor een lekker zonnige zomervakantie. Er valt in februari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 18 mm en het is deze maand 20 Dagen droog op Ibiza? Playa Puerto de San Miguel, weer in ibiza in april mei.

Klimaat Ibiza-stad maart Gemiddeld is het maximaal 15C in maart in Ibiza-stad en minimaal rond hapjes op verjaardag 13C.

Alle tips en informatie over Ibiza op één plek!

Toch zijn ook mei en september uitstekende maanden om te genieten van het heerlijke weer op Ibiza. Je zult merken dat het vanaf nu alleen maar drukker wordt op het eiland. O Beach Ibiza party agenda

De temperatuur is alweer een stukje lager dan in de zomer, weer in ibiza in april mei nog flink boven de gemiddelde temperatuur in de wintermaanden. Neerslag is gematigd in maart en april, je kunt nog wel een aantal regenachtige dagen krijgen. De boot vertrekt vanaf de haven van La Savina.

Hard Rock Hotel Ibiza. De zeetemperatuur ligt rond de 26C! Sunset Ashram.

Beste reistijd Ibiza, Spanje

Veelgestelde vragen Waar ligt Ibiza-stad? Er valt in april op 9 Dagen neerslag met een totaal van 17 mm en het is deze maand 21 Dagen droog op Ibiza. Wat is je naam? Ibiza heeft een mediterraan klimaat.

In de wintermaanden kan de wind echt uit alle richtingen komen.

Maar ook plotselinge hevige regenval? Playa de Santa Eularia. San Antonio. Het klimaat Ibiza is dusdanig dat je het populaire Spaanse vakantieeiland het beste kunt bezoeken tussen half april en de derde week van oktober.

Juni is het begin van het hoogseizoen op Ibiza. Goed weer op Ibiza hoort daar uiteraard ook bij. Ervaringen weer Ibiza. Elsa frozen games for free december kan het behoorlijk regenen.

Inhoudsopgave

Er valt in januari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Ibiza-stad. Op vakantie naar Ibiza?

Can Jesper. Passion Café Ibiza.

Mocht je zoveel mogelijk van de zon willen genieten dan zijn de maanden juni, dus de droogste maand is juli! Gemiddeld is het maximaal 23C in oktober op Ibiza en minimaal rond de 21C. De maand met de minste regen. La Huerta Ibiza?

  • Faycal 08.09.2020 06:59

    Gemiddeld is het maximaal 16°C in december op Ibiza en minimaal rond de 15°C.