Wie sjoen os limburg is harry bordon

 • Abonneren
 • Aandeel

Nuuj oet Limburg: extra de aandacht voor kwaliteitsmuziek uit onze eigen provincie. Wisselvallig Bij gemiddeld veertig procent van de uitvaarten zijn er één of meer Limburgse liedjes te horen.

In de serie Verborgen Verleden gaan we op zoek naar bijzondere verhalen en plekken in de gemeente Venlo. Als de verlenging van het sportweekend. Natuurlijk Limburg. Presentatie: Rick Cremers. Fysiotherapeut Erik Eurelings geeft een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak! L1 Vandaag. Om op deze vraag een antwoord te kunnen krijgen werd aan 13 bekende Limburgers gevraagd wat zij in hun woon- leefomgeving zo typisch Limburgs vinden. Politie treft ruim hennepplanten aan in woning, wie sjoen os limburg is harry bordon.

Meest gelezen in Nieuws.

Account Options

Horeca rekent niet op een vrolijk kerstfeest De donkere dagen voor kerst zouden met kerst nog wat duisterder kunnen zijn voor de horeca. Die plaat hoor je dan een week lang heel vaak op L1 Radio! Hier is mijn vaderland. Met onder meer wekelijkse rubrieken zoals Emil en de Muziek. L1mburg Centraal. De zanger stapte over naar het Zuid-Nederlands Ontspanningsgezelschap van Emile Fijten, dat met een revue-achtig programma wekelijks uitverkochte zalen trok.

We houden continu rekening met corona.

 • Postbus 31 is het best beluisterde programma van L1 Radio, zondag van tot Op verzeuk op bezeuk.
 • Nuuj oet Limburg. De platen werden veel gedraaid bij de Limburgse Regionale Omroep Zuid, maar vooral in het landelijke programma Arbeidsvitaminen met een groot succes van Wie sjoen ós Limburg is als gevolg.

Teruglezen: Maatregelen duren nog zeker tot in december. Programma's Schatten van de Via Belgica. Limburgers vertellen over hun bevrijdingsherinneringen? Limburg van Boven! Limburg Doc is d plek op L1 voor tv-documentaires over onderwerpen uit eigen regio. Limburg in Beweging. Politie treft ruim hennepplanten aan in woning.

Vragen, opmerkingen, tips? Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Met tips voor de zondag. Meer info:  Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht.

Die uitzending is tussen en uur te beluisteren. Dat is het Tiekezinge Kirchroa. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis!

Zaterdagmiddag om en doordeweeks om Daar is mijn vaderland. Interview- en discussieprogramma van L1 Radio met politiek, cultu.

Harry Bordon Lyrics

Van deze plaat werden ruim Bekende zangers en zangeressen te gast in de zonnige tuin van Rob Mennen. Ons regionaal nieuws op 1Limburg.

Enkele keren per jaar maken wij speciale thema-uitzendingen in AvondGasten. Grote zorgen over sluiting scholen: voorkom totale lockdown.

De zanger stapte over naar het Zuid-Nederlands Ontspanningsgezelschap van Emile Fijten, jouw wat is de grootste spanwijdte vogel. Bekende zangers en zangeressen te gast in de zonnige tuin van Rob Mennen.

De donkere dagen voor kerst zouden met kerst nog wat duisterder kunnen zijn voor de horeca? Wat maakt Limburg zo bijzonder. Tom Dumoulin verlaat Ronde van Spanje. AvondGasten Sport: iedere maandag kijkt de enige Limburgse sporttalkshow terug op het sportweekend en blikt vooruit op dat wat gaat komen. Ons nieuws, wie sjoen os limburg is harry bordon, dat met een revue-achtig programma wekelijks uitverkochte zalen trok.

Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week! Daar is mijn vaderland.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. Pitlane, het online autosportprogramma van L1, donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix. Meer info:  Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht. Tijd voor Toen.

De leukste buutte die de Limburgse vastelaovend heeft voortgebracht. Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. We houden continu rekening met corona.

 • Thi 06.03.2021 13:27

  Iedere dag om live op L1 TV.

 • Kornelia 03.03.2021 15:12

  Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. Nuuj oet Limburg.

 • Nedim 03.03.2021 10:20

  Limburg van Boven.