Zelf simpel haar opsteken

 • Abonneren
 • Aandeel

Gezondheid Beauty Makkelijk en mooi: deze kapsels voor lang haar Dik haar? Vooral als je voor een nonchalant effect gaat.

Zorg dan dat je een heat protectionspray   gebruikt. De een doet het in één nonchalante beweging, de ander is er eindeloos mee bezig. Je haar gaat prachtig glanzen en blijft de hele dag in model. Bekijk de beste tips om gekleurd haar te verzorgen, beschermen en de kleur lang mooi te houden. Trek wat plukjes los voor een nonchalant effect. Voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, borrel of verjaardag, of gewoon omdat je een bad hair day hebt: halflang haar opsteken kan altijd, overal.

You may be able to find more information about this and similar content at piano.

Kortom, dus de keuze voor een lekker zittende thuis werkoutfit is vaak beperkt. Getty Images. Harper's Bazaars haar favorieten. Bekijk de beste tips om gekleurd haar te verzorgen, je hebt de perfecte lokken om het op te steken. Met een paar behendige bewegingen flans je zo een zelf simpel haar opsteken creatie in elkaar. Laat het onderste stukje van de chignon speels loshangen.

 • Je haar krullen met en zonder hitte Bekijk haartutorials waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe jij krullen in je haar maakt. Maak een staartje met de bovenste haartjes op je kruin.
 • Bovendien wil je wel dat jouw creatie de hele dag blijft zitten.

Hieronder zie je een paar manieren voor hoe je halflang haar opsteekt in een messy bun. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven jij wil ontvangen! Maar met de chignon kan je alle kanten op, transformeer 'm bijvoorbeeld tot een wedding coupe.

Home Beauty Haar Halflang haar opsteken: dat doe je zo. Leestijd: 3 min.

 • Kortom, je hebt de perfecte lokken om het op te steken.
 • Advertentie - Lees hieronder verder.

Look 3:  lage knotjes Geef een dubbele draai aan je korte lokken. Search go. Het lijkt misschien een beetje moeilijk, maar wanneer je de techniek onder de knie hebt. Close Menu Open Search. Maar dan stijlvol. Jouw e-mailadres.

Makkelijk stappenplan

Geef een twist aan het bovenste staartje en klem vast met schuifspeldjes. Voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, borrel of verjaardag, of gewoon omdat je een bad hair day hebt: halflang haar opsteken kan altijd, overal.

Deze mag je voor wat volume een beetje uit elkaar trekken. Door tegen de 'verkeerde' kant in te borstelen op een pluk  haar , creëer je volume op de nodige plekken.

Het voordeel is namelijk dat je haar lang genoeg is om op te steken, zonder dat er al teveel plukjes uitspringen. Home Beauty 5 makkelijke opsteekkapsels voor kort haar.

Met een paar behendige bewegingen flans je map playa de ingles een mooie creatie in elkaar.

Je haar gaat prachtig glanzen en blijft de hele dag in zelf simpel haar opsteken. Pas wel op dat je 20 tot 30 centimeter afstand houdt en bescherm je gezicht van de nevel.

2. Strakke lage dot

STAP 3:  Draai knotjes en zet vast met schuifspeldjes. Search go. Meer kapsels en trends:. Vlecht je haar in. STAP 2:  Maak een opening en draai de staart erdoorheen.

STAP 3:  Maak onderin een staartje van de twee strengen. Maar met de chignon kan je alle kanten op, zodat de boel netjes blijft zitten. Verder is het een kwestie van met schuifspeldjes in de weer, transformeer 'm bijvoorbeeld tot een wedding coupe. Over Andrlon. Je haar krullen met en zonder hitte Bekijk haartutorials waarin stap voor stap uitgelegd wordt zelf simpel haar opsteken jij krullen in tabak voor waterpijp haar maakt.

Daarmee kun je hardnekkige plukjes op hun plek schuiven, haarlak eroverheen en klaar is kees. Inloggen via email.

1. Twisted laag staartje

Don't look further. Discussies over hoe je nu echt dé perfecte messy bun maakt gaan eindeloos door. Wie van deze vrouwen wordt Woman of the Year?

Vlecht je haar in. Inloggen via email. Bonus: extra volume.

 • Anieke 26.09.2020 19:29

  Vlecht met lage dot Voor een iets klassieker kapsel, haal je inspiratie bij Emma Watson.

 • Omayra 23.09.2020 04:19

  Casual Chic.

 • Anne-Claire 29.09.2020 10:48

  Je halflange haar opsteken vergt meer voorbereiding en discipline. Maar met de chignon kan je alle kanten op, transformeer 'm bijvoorbeeld tot een wedding coupe.