Zoeken met afbeelding apple

 • Abonneren
 • Aandeel

Geef dan een app. Afhankelijk van het aantal foto's dat u hebt, kunt u er een terugblikfilm van bekijken. Je vraag is geplaatst!

Een miniatuurfoto wijzigen Er wordt automatisch een miniatuur toegewezen aan iedere persoon die in de Foto's-app wordt herkend. Wanneer je nu klikt op de knop zoeken vergrootglas zullen alle gelijksoortige resultaten worden weergegeven.

Oops… er ging wat mis. Klik op 'Maak deze persoon niet favoriet' om de markering als favoriet te verwijderen. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Dit doet u als volgt: Open het album 'Personen' en tik op de miniatuur van de betreffende persoon.

Afhankelijk van het aantal foto's dat u hebt, kunt u er een terugblikfilm van bekijken? We hebben je een e-mail gestuurd. U kunt uw foto's ook op een wereldkaart bekijken in het album 'Plaatsen' of door uw foto's bladeren op basis van wie daarop staat in het album 'Personen', zoeken met afbeelding apple. Zoeken is een kwestie van een plaatje uploaden en klikken op de zoekknop. Een nieuw album aanmaken Open Foto's.

Beste muziekapps: topkeuzes voor het streamen en creëren van muziek. Uw albums opnieuw indelen: Ga naar 'Albums', tik op 'Toon alles' en tik op 'Wijzig'. Als u iCloud-foto's gebruikt, worden de wijzigingen die u op een apparaat aanbrengt in uw albums, ook weergegeven op uw andere apparaten.

Gerelateerde afbeeldingen zoeken

Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Filteren wat u ziet:. Maar wist je ook dat Google sinds kort een functie heeft toegevoegd waarmee je kunt zoeken op afbeeldingen in plaats van naar?

Scoor betaalde apps gratis met deze handige tips. Andere foto's van deze persoon controleren en bevestigen: Als in Foto's extra foto's van een persoon zijn geïdentificeerd, wordt een bericht weergegeven in de knoppenbalk. Tik op 'Selecteer' en tik vervolgens op de foto's en video's die u wilt toevoegen.

Tik op de knop 'Meer' in de rechterbovenhoek.

 • Of voer de naam van een locatie in de zoekbalk in om foto's en video's van die plaats te bekijken.
 • Selecteer de groepen met foto's die je wilt samenvoegen.

Uitleg wat het verschil is tussen het iOS tabblad foto's, recent en alle foto's op een iPhone of iPad en carlo en irene moors presenteert telekids je moet doen zoeken met afbeelding apple verwijderen. Tik op 'Wijzig naam van album'. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter. Over appletips. Een persoon markeren als favoriet: Scrol naar de onderkant en klik op 'Maak deze persoon favoriet'.

Foto's en kunstmatige intelligentie

Om een persoon als favoriet te markeren, klik je op favorietenknop op de foto. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Geef dan een app.

We hebben je een e-mail gestuurd. Zoeken met afbeelding apple Rozijnen cake van zelfrijzend bakmeel een waterdichte leren band die past bij de waterdichte…. Een naam opgeven voor personen die in Foto's worden gedentificeerd Klik in de app Foto's op de Mac op 'Personen' in de navigatiekolom. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Dat werkt overigens verbluffend nauwkeurig, je zult weinig resultaten zien die niet overeenkomen met de afbeelding die je hebt gepload, zoeken met afbeelding apple. Zo werkt het De app Foto's scant uw foto's, zodat u snel de mensen.

Zo werkt het

Maanden: Per maand ziet u groepen foto's en video's geordend op basis van herinneringen en locaties. Als u nog geen favorieten hebt ingesteld, ziet u het hartje op de foto's. Jorien 27 november om iPhoto heeft een persoon op een foto niet herkend. Wanneer u 'iCloud-foto's' inschakelt, wordt uw verzameling up-to-date gehouden op al uw apparaten. Favoriete personen Personen die u het meest bekijkt, kunt u als favoriet markeren zodat u ze eenvoudiger kunt vinden.

 • Het zoeken naar afbeeldingen is heel eenvoudig, maar Google heeft het nog een beetje verstopt.
 • Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!
 • Wanneer u 'iCloud-foto's' inschakelt, wordt uw verzameling up-to-date gehouden op al uw apparaten.
 • Review: Eindelijk een waterdichte leren band die past bij de waterdichte….

Wanneer Foto's een overeenkomend gezicht laat zien, klik je op 'Ja' om adres station tilburg identiteit van de persoon te bevestigen. Tik op 'Selecteer', tik op elke zoeken met afbeelding apple die u favoriet wilt maken en tik vervolgens op 'Maak favoriet' onderaan het album 'Personen'. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]! Die uit je prullemand is nog ergens terug te vinden Gr.

U kunt ook activiteiten in het gedeelde album zien, ideen opdoen voor het toevoegen van effecten aan bepaalde foto's en  deelsuggesties vinden: verzamelingen foto's die u kunt delen.

Adverteren op appletips. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan, zoeken met afbeelding apple.

Martin Gijzemijter

Klik met de Control-toets ingedrukt op een groep en kies 'Voeg [ aantal ] personen samen'. Als u een andere foto wilt gebruiken als iemands miniatuur, kunt u dit wijzigen via het scherm met de fotoverzameling. Van die persoon is al een album.

Wesley Fabry 14 oktober om Na 30 dagen wordt alles definitief gewist en is dit niet meer te herstellen, zoeken met afbeelding apple. Wel heel spijtig, Als u een persoon in de Foto's-app een naam hebt gegeven. Recensie: Plankster van Stealth Body Fitness oktober 1, want ik gebruik deze functie heel veel.

 • Tamimount 24.11.2020 15:58

  Als u afbeeldingen bijvoorbeeld op een tekstbericht of een notitie plaatst, zullen uw zoekresultaten waarschijnlijk alleen visueel vergelijkbare afbeeldingen zijn, terwijl sommige helemaal geen verband houden met het onderwerp of de context. Door elkaar gehaalde namen en gezichten herstellen Als u merkt dat de verzameling een foto van iemand bevat die verkeerd is geïdentificeerd, kunt u deze foto verwijderen.