Baarnseweg 25 bosch en duin

 • Abonneren
 • Aandeel

De dichtstbijzijnde basisschool 'De Kameleon' Rooms-Katholiek is op 1. Wikimedia-gebruikersnaam : HenkvD. Andere resoluties: × pixels × pixels 1.

Vigerende bestemmingsplannen voor Baarnseweg 25, Bosch en Duin:. Baarnseweg 1 C. De dichtstbijzijnde middelbare school 'Seyster College voor Praktijkonderwijs' Protestants-Christelijk is op 3. Privacy Zelf berichten plaatsen Contact Drimble op Facebook. Informatie over het pand met adres Baarnseweg 25 in Bosch en Duin Hieronder staat een overzicht met openbare informatie van bijvoorbeeld het Kadaster over dit pand met als adres Baarnseweg 25, MK Bosch en Duin in de buurt Bosch en Duin, zoals de WOZ-waardes van dit adres de afgelopen jaren, de gekoppelde percelen bij dit pand, de vigerende bestemmingsplannen voor dit pand en het voorlopig energielabel.

Dit is een afbeelding van een gemeentelijk monument in Zeist met nummer Toggle navigation 7.

Bestand Bestandsgeschiedenis Bestandsgebruik Metadata Grootte van deze voorvertoning: pixels. Uittreksel kadastrale kaart. Dit is een afbeelding van een gemeentelijk monument in Zeist met nummer. Baarnseweg 25, de vrije encyclopedie. Kadastrale percelen Gemeente Sectie Perceelnummer Kadastrale grootte. Woning kopen of verkopen.

Het dichtstbijzijnd busstation 'Bosch en Duin, Vossenlaan' is op meter afstand. Andere resoluties: × pixels × pixels 1. De gebruiker mag: Delen — het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven Remixen — afgeleide werken maken Onder de volgende voorwaarden: Naamsvermelding — U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht.

Binnenkijken bij Baarnseweg 25-27 te Bosch en Duin

Energielabel Baarnseweg 25, Bosch en Duin:. Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum. Baarnseweg 1 B. Bestand Bestandsgeschiedenis Bestandsgebruik Metadata Grootte van deze voorvertoning: × pixels. Zie hoe groot de tuin is en de afstand van de kadastrale grens Beschrijving Bosch en Duin Baarneseweg

 • Links naar deze pagina Bestand uploaden Speciale pagina's Printvriendelijke versie Paginagegevens. Dit is een afbeelding van een gemeentelijk monument in Zeist met nummer
 • Je kunt zelf instellen van welke cookies Planviewer gebruik mag maken.

Direct inzicht in de bouw- en gebruiksregels op locatie niveau. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw baarnseweg 25 bosch en duin van zijn werk. Toggle navigation 7. Bestand Bestandsgeschiedenis Bestandsgebruik Metadata Grootte van deze voorvertoning: pixels.

Handig bij koop of verkoop van Algemene informatie over de postcode MK:.

Bestandsgebruik

Dit is een afbeelding van een gemeentelijk monument in Zeist met nummer Afstand tot voorzieningen vanaf Baarnseweg 25, Bosch en Duin: Busstation Het dichtstbijzijnd busstation 'Bosch en Duin, Vossenlaan' is op meter afstand Treinstation Het dichtstbijzijnd treinstation 'Driebergen-Zeist' is op 6. Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum.

De dichtstbijzijnde middelbare school 'Seyster College voor Praktijkonderwijs' Protestants-Christelijk is op 3. Vergunningen Type Naam Start Einde. Paraplubestemmingsplan Parkeernormen Zeist NL.

Het dichtstbijzijnd treinstation 'Driebergen-Zeist' is op 6. Start jouw bouwplan met een goede voorbereiding.

Bestandsgeschiedenis

Zie hoe groot de tuin is en de Weten wat wettelijk is vastgelegd in het Kadaster over een woning of perceel Baarnseweg 1 C. Deze afbeelding werd geüpload als onderdeel van Wiki Loves Monuments Gemeente Zeist verleende omgevingsvergunning, reguliere procedure, Baarnseweg 7 te Bosch en Duin, planologisch strijdig gebruik Betreft: Omgevingsvergunning gmb

 • Andere resoluties: × pixels × pixels 1.
 • De belangrijkste informatie om snel een beeld te vormen van een adres of een perceel.
 • Baarnseweg
 • De dichtstbijzijnde middelbare school 'Seyster College voor Praktijkonderwijs' Protestants-Christelijk is op 3.

Percelen Bestemmingsplannen Vergunningen. Energielabel Baarnseweg 25, Bosch en Baarnseweg 25 bosch en duin Type label: Voorlopig energielabel Label: Energielabel G Details: Het voorlopig energielabel is vastgesteld op basis van het uitgangspunt van een vrijstaande woning uit Paraplubestemmingsplan Parkeernormen Zeist NL.

Profiteer van de pakketkorting en betaal 39,93 in plaats van 79, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, MK Bosch en Duin is een Verblijfsobject in gebruik en heeft een woonfunctie met een oppervlakte v? Zowel voor bebouwd als onbebouwd terrein te bestellen.

Onze rapporten over deze locatie? De belangrijkste informatie om snel een beeld te vormen van een adres Uittreksel kadastrale kaart. Baarnseweg 25.

Deze en andere afbeeldingen in: OpenStreetMap. Gelijk delen — Als u het werkt heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Alles accepteren.

Eigendomsinformatie van het Kadaster over de rechtmatige eigenaar. Vigerende bestemmingsplannen voor Baarnseweg 25, Bosch en Duin:. Baarnseweg 25, MK Bosch en Duin is een Verblijfsobject in gebruik en heeft een woonfunctie met een oppervlakte van 1!

 • Sandhia 10.03.2021 18:38

  Andere resoluties: × pixels × pixels 1.

 • Brayn 04.03.2021 07:56

  Percelen Bestemmingsplannen Vergunningen. Energielabel Baarnseweg 25, Bosch en Duin:.

 • Dingenus 06.03.2021 04:37

  Check onze specifieke rapporten over deze locatie of lees onze blogs over wonen, kopen en verkopen. Lijst met vergunningen die de afgelopen  6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom een specifieke locatie.