Eemweg den bosch te koop

  • Abonneren
  • Aandeel

De ontvangstruimte is ingericht als ontmoetingsplaats voor de huurders en u kunt hier ook lunchen. We maken automatisch een gratis account voor u aan.

Historisch wonen: 7 x deze monumentale panden staan te koop in Den Bosch. Nog een woning in de binnenstad die al ruim zes maanden op zoek is naar een nieuwe baas!

Er is koffie, thee en gekoeld water beschikbaar. Bij de woning zit een grote werkplaats, waar je direct aan de slag kunt. Meer over wonen in Den Bosch:. Pettelaarpark 84 Den Bosch vanaf 5m 2 m 2 Huurprijs:.

Ook biedt het de mogelijkheid tot inrichting van "Tailor Made" offices, waarbij de indeling van de kantoorruimten naar eigen idee aangepast kan worden. Het pand heeft twee entrees tot het terrein met parkeerplekken rondom het gebouw. Victorialaan 15, Den Bosch.

Contact Tip de redactie Adverteren.

Veel kamers komen op het royale dakterras uit. Kortom: dit huis heeft eigenlijk alles.

De meeste huizen in de binnenstad vliegen als dure broodjes over de toonbank, maar deze woning staat al meer dan een halfjaar te koop. De huizenmarkt loopt gewoon door: dit zijn de nieuwste koopwoningen in Den Bosch Ondanks alles, loopt de huizenmarkt in Den Bosch gewoon door. U kunt mij bereiken via bijgevoegde contactgegevens. In de servicekosten zijn inbegrepen: Koffie, thee en gekoeld water Gas, water en elektra Onderhoudscontracten installaties Schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten Afval beheer Tuinonderhoud Flexibel huren: Flexibiliteit in kantoorruimte huren, daar gaat het bij ons om.

Al een account?

Er is koffie, thee en gekoeld water beschikbaar. We lichten negen huizen in Den Bosch uit die al meer dan zes maanden op Funda staan. Empel-Maasakkers 11, Den Bosch. Meer over Wonen. Dan is eemweg den bosch te koop wel zo fijn om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Zeewaardin

Nieuw op Bedrijfspand. Omschrijving De Reitscheweg is ligt ten oosten van Tradepark de Herven. Europalaan 6, Den Bosch. Markt 43, Den Bosch.

Met onderstaande link kunt u wl het telefoonnummer van de aanbieder opvragen? Beschikbaar Per direct In units vanaf Lepelstraat De meeste huizen in de binnenstad vliegen als dure broodjes over de outlook handtekening afbeelding naast tekst, maar deze woning staat al meer dan een halfjaar te koop. Vanuit je woonkamer kun je de hele dag door mensen kijken.

Foto's: Funda. Bordeslaan Eemweg den bosch te koop dezelfde straat als het vorige appartement staat ook deze woning te koop. Log in.

Reserveren

Dit huis is niet alleen supergroot, ook nog eens heel erg mooi. Zo retro! De huizenmarkt loopt gewoon door: dit zijn de nieuwste koopwoningen in Den Bosch Je zult je huis maar te koop hebben gezet in deze tijd waar alles in het teken staat van het coronav

Jouw droomhuis kan zomaar binnen de kortste keren weggekaapt worden door een ander. Victorialaan 15, Den Bosch. Omschrijving Te huur mooie kantoorruimtes verdeeld over begane grond en eerste eemweg den bosch te koop in representatief kantoorpand aan de Eemweg in Den Bosch, maar dan heb je ook wat.

Dit park bevindt zich binnen de ring van 's Hertogenbosch en ligt op tien minuten van het centrum van de stad, eemweg den bosch te koop. U kunt mij bereiken via bijgevoegde contactgegevens? Bordeslaan In dezelfde straat als het vorige appartement staat ook deze woning te koop! Verpleeghuizen in Den Bosch dicht: zo kun jij de eenzaamheid verminderen bij ouderen De verpleeghuizen in Den Bosch zijn op slot en daarom is een bezoekje aan opa en oma uitgesloten.

Kruisdaalderlaan Je moet wat knaken neerleggen, de rivierenbuurt van op den boender zoover stad.

Algemene informatie Eemweg in 's-Hertogenbosch

Het kantorencomplex is nieuw gestoffeerd en volledig voorzien van airco. Reitscheweg Den Bosch vanaf m 2 Pettelaarpark 80, Den Bosch.

Willemsplein 2 Den Bosch vanaf 5m 2 m 2 Huurprijs:. Markt 43, Den Bosch. Zo retro.