Ervaringen weer egypte december

 • Abonneren
 • Aandeel

Klimaat Zuidoost Egypte per maand. Wanneer wij contact met je opnemen via de telefoon zijn hier geen kosten aan verbonden voor de ontvangende kant.

Het is 89 dagen droog in de lente. Egypte bezoeken doe je voornamelijk voor een drietal redenen, waarvoor het winterseizoen zeer geschikt is: - cultuur: het land heeft ontelbare historische schatten verspreid over het land. Heb verder ook geen ervaring, nooit in Egypte geweest, maar of het lekker is om buiten te zwemmen is zo persoonlijk.

Wat is het netnummer van Caïro? Er valt in februari op 1 Dag neerslag met een totaal van 0 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Caïro.

De stad was opgericht in het begin van de 20e eeuw en tot een aantal jaren geleden was het een klein vissersdorp. Wat is de hoofdstad van Egypte. De temperaturen zijn hier altijd aangenaam. Maar feit is wel dat het er onrustig en je gewoon niet weet of en wat er wanneer gaat gebeuren.

Hier kun je in de winter kleine regenbuien verwachten, ervaringen weer egypte december, maar de temperaturen blijven mild en stabiel.

Zonder oponthoud ben je 58 uur onderweg. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden.
 • De zeetemperatuur ligt rond de 29°C. Uitstekend Goed Matig Slecht.
 • Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken. Google of andere zoekmachines Gehoord via vrienden, familie, collega's, kennissen etc.

2. Kom je naar Egypte voor een rondreis of een strandvakantie?

Ben je gek op snorkelen in Egypte? De zeetemperatuur ligt rond de 24°C. Wat is relatief duur? Marsa Alam en Hurghada zijn daarom populaire winterzon bestemmingen. In de herfst is het in Noordoost Egypte gemiddeld 26°C.

Van oktober tot maart is het terrein tussen 8 en 17 uur geopend. Vliegtijd vanaf Nederland of Belgi ongeveer 4,5 tot 5,5 uur rechtstreekse vlucht Tijdverschil tijdens wintermaanden 1 uur later dan in Nederland Munteenheid Egyptische pond Prijsniveau eten, drinken etc. De gemiddelde jaartemperatuur voor Caro is 28C en er valt in een jaar tijd 8 mm regen. In de winter is het in Noord Egypte gemiddeld 22C.

Gemiddeld is het maximaal 29C in april in Caro en minimaal rond de 14C. De zeetemperatuur ligt rond de 25C, ervaringen weer egypte december.

Uitgelichte berichten

Lente klimaat Hurghada mrt-mei In de lente is het in Hurghada gemiddeld 30°C. Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Het ligt in een kaarsrechte lijn op 3.

Het is 92 dagen werkwoorden oefenen frans in de zomer, ervaringen weer egypte december. Dat willen we wel graag, want daar gaan we voor niet om niet of binnen te zwemmen. Ik ben 3 jaar geleden in het voorjaar april in Hurghada geweest was onderdeel van een reis door heel Egypte en toen vond ik het water niet heel warm.

Klimaat Zuidoost Egypte per maand. Hoe was het weer.

Goedkoop naar Egypte

Zomer klimaat Caïro jun-aug In de zomer is het in Caïro gemiddeld 35°C. Dan mag het best lekker warm zijn. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

 • Aantal zonuren per dag.
 • Vandaar een drieweekse in plaats van vier weken vakantie.
 • De zeetemperatuur ligt rond de 30°C.
 • Winter klimaat Hurghada dec-feb In de winter is het in Hurghada gemiddeld 22°C.

Zeker Luxor en Aswan zijn in de zomermaanden veel te heet om te bezoeken. Beste reistijd Kaapverdi Hier lees je wat de beste reistijd is voor zonnen, surfen en wandelen op de Kaapverdische eilanden. Gemiddeld is het maximaal 25C in maart in Marsa Alam en minimaal rond de 19C. Dit was de eerste sneeuwval sinds jaar. Ik denk dat je beter naar de gemiddelde temperatuur kunt kijken over de afgelopen jaren, ervaringen weer egypte december naar individuele ervaringen - die zeggen namelijk minder over vermogen van johnny de mol het dit jaar zal zijn.

Maand weerbeeld kans op orkanen kans op sneeuw kans op hittegolf kans op slecht weer november nihil nihil redelijk nihil december nihil nihil matig nihil januari nihil nihil nihil nihil februari nihil nihil nihil nihil maart nihil nihil matig nihil april nihil nihil redelijk kans op hete wind Meer winterzonbestemmingen.

Een temperatuur van 50 C in juli-augustus is wel uitzonderlijk, en als de thermometer deze temperatuur aangeeft hoeven de Egyptenaren niet te werken, ervaringen weer egypte december.

Klimaat Caïro

In de lente is het in Caïro gemiddeld 32°C. Maak duidelijke prijsafspraken en houdt daarbij rekening met het feit dat de lonen in Egypte een stuk lager liggen dan bij ons. Ben je in Caïro geweest?

Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Er valt in totaal 2 mm neerslag op 1 dagen. Home Egypte. Leuk dat je met ons op excursie wilt.

 • Manita 25.11.2020 10:35

  Ga je zonder wetsuit snorkelen? In principe kun je het gehele jaar door een rondreis maken door Egypte.

 • Merel 23.11.2020 20:07

  Doe dat bij voorkeur enkele weken voor vertrek, zodat de visumaanvraag ruim op tijd wordt goedgekeurd.