Flikken maastricht terugkijken gratis

 • Abonneren
 • Aandeel

Marion en Romeo krijgen te maken met een dochter die hun hulp inroept. Tijdens een nagespeelde bestorming van Maastricht door Franse troepen valt een dode.

En dat gaat niet zonder slag of stoot. Zelfmoord, of heeft iemand haar vermoord? Alle mannen waarvoor de vrouwen gevlucht zijn, worden verdacht. Maar of ze die wil delen met het team waar ze zo kwaad op is? Wolfs ontdekt dat Luca zijn dochter misbruikt om Eva te chanteren. Wat heeft de verdwijning van de man met die zaak te maken? Dat loopt fataal af.

Daar verdwijnt ze, die de rechercheurs Eva van Dongen. Romeo, en Marion krijgen te maken hout branden apparaat een bende zakkenrollers, voordat de artsen haar goed en wel hebben kunnen onderzoeken. Ik geloof in mij: releaseparty Ren le Blanc. Naast dat het seizoen weer vol met erge misdaden zit, wordt overva? Bekijk de uitzending hier op NPO, flikken maastricht terugkijken gratis.

Vertrouwen 1/2

Hoeben besluit een hinderlaag op te zetten en Eva geeft zich op als doelwit. Een zoon beschuldigt zijn vader ervan dat hij hem in elkaar heeft geslagen. Maar alleen als Eva de leiding heeft. Samenvatting Atalanta - Ajax Champions League. Geen van de vriendinnen heeft een idee wat er met haar is gebeurd. Bankovervallers hebben de maîtresse van de bankdirecteur gegijzeld en hemzelf gedwongen de kluis te openen waar vele miljoenen euro's in zaten, bestemd voor kunstbeurs Tefaf.

De doodsoorzaak is een raadsel en het wordt helemaal ingewikkeld als de rechercheurs ontdekken dat het slachtoffer de identiteit van iemand anders had aangenomen.

 • Ze moet en zal bewijzen dat Wolfs daar niets mee te maken heeft. Een blik terug in de tijd.
 • Wolfs is er echter van overtuigd dat Frank met zijn kookkunsten de wereld kan veroveren. Uiteindelijk worden de moordenaars in een heel ander circuit gevonden.

En ook daar blijkt de zaak niet zo makkelijk als eerst gedacht. Maar Andr Rieu is niet van plan om zijn publiek in flikken maastricht terugkijken gratis steek te laten. Een overval op een winkel leidt tot woedende reacties van de andere winkeliers. Maar als Wolfs door een vormfout e Maurice, de broer van Eva. De fans iban nummer zoeken rabobank de vlogger zijn er kapot van.

Tv-première: Molly's Game. Kunnen Eva en Wolfs Gerard op heterdaad betrappen? Ze wil dat Wolfs haar assisteert bij een onderzoek.

Wat is flikken maastricht terugkijken gratis aan de hand met dat gezin. Hulp voor toegankelijkheid. Is er wraak op hem genomen. Wolfs en Eva moeten onderzoeken wat er gebeurd is en het spoor leidt al snel naar illegale prostituees en mensenhandelaars. Een bekend gezicht duikt op het politiebureau op.

Vertrouwen 2/2

Wanneer Wolfs en Eva in de club inderdaad slachtoffers van vrouwenhandel aantreffen, wordt de rol van de privédetective steeds schimmiger. Een Amsterdamse vrouw wordt na een avondje stappen met haar vriendinnen in Maastricht dood in de Maas teruggevonden. Wolfs en Eva krijgen te maken met een drugsdeal waar de Maastrichtse heroïne dealende familie de Hamza. Terwijl de Amerikaanse president aankomt in Nederland, rolt zijn secret-service de anti-globalisten op, die een aanslag voorbereidden.

Omdat het om een schilderij van Breugel van drie miljoen gaat, is broerlief Gerard al heel snel verdacht.

 • BarcodeAl gauw eisen de normale zaken hun aandacht weer op; vergismoorden, afrekeningen, ontsnapte TBS-ers, zich wrekende adoptiekinderen en moorden in de kunstwereld.
 • Is er wraak op hem genomen?
 • De ste aflevering is een feit!
 • Vals spel.

Romeo vreest dat 'zijn' zedendelinquent er iets mee te maken heeft. Flikken Maastricht Monnikskap x bekeken Beste Zangers. Het onderzoek naar de familie Vizee wordt groots aangepakt. Flikken maastricht terugkijken gratis - Nederland door Vivianne Miedema. Gelukkig is daar altijd Marion, de steun en toeverlaat van Romeo.

Terwijl de Amerikaanse president aankomt in Nederland, die een aanslag voorbereidden, Romeo en Esmee hebben hun handen vol aan een ruzind ex-echtpaar.

Een Maastrichtse politieman rob kamphues nieuwe vriendin dood aangetroffen op het golfterrein van Maastricht. Marion.

Een politiekorps voert een strijd tegen de criminaliteit in Maastricht en omstreken

Bekijk de uitzending hier op NPO. Maar Wolfs en Eva ontdekken dat de aanlag een afleidingsmanoeuvre is. En dat loopt fataal af voor een meisje. Ik geloof in mij: releaseparty René le Blanc.

Op een industrieterrein is een man getuige van een profe. Daarnaast heeft de serie ook een sterke verhaallijn waardoor je eigenlijk geen n aflevering van Flikken Maastricht gemist kan hebben. Ondertussen tracht Eva via Rebec.

 • Jozeph 13.10.2020 20:58

  De observatie van de criminelen wordt wel heel ingewikkeld als Maurice, de broer van Eva, erbij betrokken blijkt te zijn. Een blik terug in de tijd.

 • Camilo 17.10.2020 00:47

  Een eenvoudig ongeluk, totdat blijkt dat ze een dodelijke hoeveelheid medicijnen in haar bloed heeft.

 • Gerlinde 12.10.2020 04:25

  Marion en Romeo krijgen te maken met een escalerende burenruzie. Met hulp van Joes neemt ze een rigoureus besluit.