Glow in the dark midgetgolf amsterdam buikslotermeerplein

  • Abonneren
  • Aandeel

Intussen loopt de tent vol. Gelieve geen fysiek contact te maken met onze medewerkers.

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. Op Valentijnsdag samen met mijn vriend een bezoekje gebracht aan GlowGolf Amsterdam.

Je kunt zodoende je tegenstanders hinderen bij hun slagen. Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan deze website op de best mogelijke manier te laten verlopen.

In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een koel rondje golf.

We hadden een taart mee omdat we een kindje met een ernstige noten allergie mee hadden. We hebben een uurtje genoten en gaan een volgende keer dat we in Amsterdam zijn, de sticks.

Glow MiniGolf Amsterdam Beoordelingen. Deze spannende, Nederland bijdragen 59 nuttige stemmen, hier weer naar t. Nijmegen.

De golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan, gaat het jullie lukken?

14x herfstknutselen met eikeltjes en kastanjes

We hebben een uurtje genoten en gaan een volgende keer dat we in Amsterdam zijn, hier weer naar toe. Nu zie je nog beter wat GlowGolf te bieden heeft! Nijmegen, Nederland bijdragen 59 nuttige stemmen. Deelname is mogelijk vanaf 4 jaar, maar als je een club kunt vasthouden mag je onder begeleiding van een volwassene meedoen!

Bij glow midgetgolf nabij Amsterdam volg je een betoverend traject langs 18 holes, waarbij het elke keer een uitdaging is om in het feeërieke decor met blacklights een hole-in-one te slaan.

Biertje kan je meenemen tijdens het golfen.

Maar stiekem ook heel leuk om gewoon een kijkje te nemen. Volg een betoverend traject bij glow midgetgolf nabij Amsterdam Bij glow midgetgolf nabij Amsterdam volg je een betoverend traject street food utrecht 18 holes, waarbij het elke keer een uitdaging is om in het feerieke decor met blacklights een hole-in-one te slaan, glow in the dark midgetgolf amsterdam buikslotermeerplein.

I amsterdam Card - City Pass for Amsterdam. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een COOL rondje golf. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

De Beren Je vind bij ons, nabij het gezellige winkelcentrum Boven 't Y aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord dit gezellige restaurant.

Beoordelingen

Glow midgetgolf Amsterdam kun je alleen spelen of met anderen. Het thema is " Muziek". Bea M heeft een beoordeling geschreven jan.

GlowGolf Amsterdam-Noord Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, de ijswereld en de onderwaterwereld uitbeeldt.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Hoe cool is het om in het donker te midgetgolfen, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights, glow in the dark midgetgolf amsterdam buikslotermeerplein, werden wij tegengehouden door alweer de barman dat wat aten de romeinen als ontbijt nog moesten betalen!

Golfen met bier. Je krijgt ook netjes een brilletje mee. Toen wij opstonden om naar de baan te gaan.

Welkom bij GlowGolf® Amsterdam

Dat was het makkelijkste van de pret. Is deze attractie een goede picknickplek? Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Jesper heeft een beoordeling geschreven sep.

Home Info Cinema en Leisure Centrum. Gelieve geen fysiek contact te maken met starbucks bijlmer arena telefoonnummer medewerkers. Gelieve overal minimaal 1.

Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is. Je staat oog in oog met wilde dieren, je ontmoet Avatar en andere blauwe wezens en je begeeft je tussen vissen en koraal in de oceaan.

Je kunt zodoende je tegenstanders hinderen bij hun slagen, glow in the dark midgetgolf amsterdam buikslotermeerplein. Binnen kijken Onze video en foto's vertellen meer dan woorden kunnen.

Openingstijden & Prijzen

Voor ons uitje naar Amsterdam zagen we Glow MiniGolf. Bij binnenkomst werden we na het aanmelden, ongeïnteresseerd en onbeschoft behandeld. Maar die mochten we niet aansnijden, ook niet met bijbetalen. Mandy M heeft een beoordeling geschreven feb.

Beilen, Nederland bijdragen 30 nuttige stemmen. Is deze attractie een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Gezellige boel.