Het verschil tussen een krokodil en een alligator

 • Abonneren
 • Aandeel

Antwoord 3: Als alligators hun mond sluiten, zijn alleen de tanden in de bovenkaak zichtbaar omdat alligators net als wij een overbeet hebben.

Bron 1. Let op de puntige, v-vorm van de snuit van deze krokodil.

Deutsch: Den Unterschied zwischen einem Krokodil und einem Alligator erkennen. Mannetjes vechten met elkaar om indruk te maken bij het vrouwtje. Let op de puntige, v-vorm van de snuit van deze krokodil. Onderzoek of het dier in zoet water leeft. Dit is de reden waarom ze Black Caymans worden genoemd, onmogelijk om 's nachts te zien wanneer ze jagen zie 7 Crocodilian-soorten die gevaarlijk zijn voor mensen.

Antwoord 6: Hoi.

Deze gevechten kunnen urenlang doorgaan maar blijken weinig schade op te leveren. Als ze zouden vechten, wie zou er dan winnen. Deel 1 van Klik hier voor meer informatie! Een verschil zit hem in de tanden.

Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Krokodillen gedragen zich in hun natuurlijk leefgebied en in dierentuinen naar mensen toe veel agressiever dan alligators. Ze leven in habitats zoals rivieren, riviermondingen, baaien en grote meren.

Weet jij het antwoord?

Krokodillen en alligators worden bedreigd omdat mensen ze vangen voor allemaal dingen. De snuit van een alligator is ook korter dan die van een krokodil. Zie ook verschil tussen lc en llc Tijdsverschil tussen india and dubai verschil tussen multithreading en multiprocessing wat is het verschil tussen peddelbal en augurk verschil tussen vermicelli en spaghetti verschil tussen beleggingsfonds en hedgefonds.

Alligators komen vooral veel voor in broekbossen en moerassen, maar je kunt ze ook vinden in rivieren, meren en dergelijke. Krokodillen zijn over het algemeen lichter van kleur dan alligators. Maar wat de meeste mensen niet weten of vergeten, is dat kaaimannen nauwe verwanten zijn van alligators:.

 • Er zijn 3 groepen krokodilachtigen :. De boven- en onderkaak van een krokodil zijn ongeveer even breed, zodat de tanden langs de gehele lengte van de bek te zien zijn in een in elkaar grijpend patroon, zelfs al heeft de krokodil zijn bek gesloten.
 • Hier is een video die de verschillen laat zien. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Zie ook verschil tussen lc en llc Tijdsverschil tussen india and dubai verschil tussen multithreading en multiprocessing wat is het verschil tussen peddelbal en augurk verschil tussen vermicelli en spaghetti verschil tussen beleggingsfonds en hedgefonds. Kijk naar de snuit. Nu ga ik wat meer vertellen over de temperatuur. Ze kunnen gigantische rivierschildpadden doden door hun harde schelpen met een enkele hap te verbrijzelen.

Volg ons. Als weersverwachting wassenaar 14 dagen krokodil zijn bek dicht heeft kun je nog een grote tand zien.

Groep 1: De gaviaal

Nu ga ik wat meer vertellen over de paring. Alligators hebben meestal een donkerder huid met een zwartgrijze kleur. Krokodillen daarentegen zijn veel slecht gehumeurder en zullen veel vaker mensen aanvallen, zelfs niet uitgelokt.

De kleur van de huid van een alligator varieert afhankelijk van het water waarin hij zwemt. Alligators hebben geen zoutklieren op hun tong. Een alligator in Florida: merk op dat de huid een zeer donkergrijze kleur heeft! De gebruikte url is dubbel. Fokkerijen zijn verenigingen om bv.

Wat is het verschil tussen een alligator en een krokodil wikipedia

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Back to Top. Dat betekent dus dat alle dieren er van afstammen , vogels , vissen , kikkers , tijgers , en dus ook krokodillen.

 • Vrouwtjes proberen ook met verschillende mannetjes te paren , hoewel het mannetje dat probeert te voorkomen.
 • Krokodillen en alligators lijken ogenschijnlijk veel op elkaar, maar ze behoren officieel niet tot dezelfde familie.
 • Ook de kaakkracht van beide verschillen, er is geen dier ter wereld dat een grotere kaakkracht heeft dan de krokodil.
 • Let op de puntige, v-vorm van de snuit van deze krokodil.

Hoewel ze op elkaar lijken zijn er een aantal belangrijke fysieke verschillen waardoor je gemakkelijk hoe duur is een visum zien wat een krokodil is en wat een alligator.

Terwijl crocs elk jaar duizenden mensen doden, in de lente! Bron 2. Ondanks zijn naam komt de Nijlkrokodil niet alleen voor in de Nijl. Kaaimannen en alligators horen tot de zelfde groep omdat ze bijna de zelfde kenmerken hebben, het verschil tussen een krokodil en een alligator. Grootte: Een volwassen krokodil is waarschijnlijk enkele meters langer dan een volwassen alligator!

Welke zijn gevaarlijker voor mensen. Vergeet niet dat mannetjes ng agressiever zijn tijdens de paartijd, zijn er in een decennium slechts een paar dozijn dodelijke slachtoffers onder de alligators - twee of drie per jaar. Rijk :. Gavialen leven op vis.

Navigatiemenu

Wat is het verschil tussen een krokodil en een alligator? Alligators komen alleen in Noord- en Zuid-Amerika en China voor. Antwoord 3: Het hangt er echt van af.

Antwoord 2: Wat zijn de verschillen tussen alligators en krokodillen. Toothy grijns. Taxonomie [ bewerken brontekst bewerken ].

 • Trix 24.02.2021 06:35

  Alligators hebben geen zoutklieren op hun tong. Amerikaanse krokodillen vindt je vooral in Florida.