Hoe lang duurt de boottocht van den helder naar texel

  • Abonneren
  • Aandeel

Juridische informatie. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u Den Helder kunt bereiken, waar u kaartjes kunt kopen voor de veerboot naar Texel, hoe vaak de boot gaat, welke boten tussen Den Helder en Texel varen en u kunt een fotoalbum bekijken over de veerdienst van Texel.

Op de website Rederij Doeksen vind je alle details. Die zijn van bewoners of van mensen met een speciale ontheffing. Kijk voor de actuele vaartijden op www. Tweede woning Tweede woning. Je kunt met de auto, fiets of lopend de oversteek maken.

Ook kun je via de site een e-ticket kopen, dat scheelt weer wachten bij het loket ter plaatse.

Wij werken samen met:. De eerste boot gaat al om 6. Dan kun je gratis naast de veerhaven in Den Helder parkeren. Die zijn van bewoners of van mensen met een speciale ontheffing? De belangrijkste reden hiervoor is dat vaargeul geleidelijk verschuift en de overtocht langer duurt.

Bus lijn 33 sluit aan op de veerboottijden en vertrekt elk uur om — vanaf het NS-station. Boot naar Texel. De veerboot naar het kleinste Nederlandse Waddeneiland vertrekt vanuit Lauwersoog en wordt ook verzorgd door Wagenborgen Passagiersdiensten.

Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. Op Texel kunt u heel veel zien en doen. De gemiddelde vaartijd ligt inmiddels op 51 minuten, terwijl in de dienstregeling nog wordt uitgegaan van 45 minuten. Dan mag je je hond eventueel ook in de auto laten tijdens de 20 minuten die je op de boot zit.

Het is dus ook niet verplicht te reserveren voor de boot naar Texel. Nee, je hoeft in principe niet te wachten voor de veerboot naar Texel.

De boot naar Texel vertrekt vanuit de veerhaven in Den Helder. Op drukke dagen wordt er een extra boot ingezet waardoor wachttijden worden vermeden of beperkt. Vind ik leuk: Like Laden. Bekijk ons aanbod van mooie vakantiehuizen op Terschelling. Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal. Komt u met uw auto of motor naar Texel! Okay.

Uw veerdienst tussen Texel en Den Helder

Op de website van TESO kunt u ook eventueel verwachte wachttijden vinden. U kunt hier zowel een ticket kopen bij de bemande loketten als bij een selfserviceloket, rechts van het toegangsportaal. Hierin is een wachtruimte met invaliden toiletten, koffie- en snoepautomaten.

Overtocht in 20 min.

Bekijk ons aanbod van mooie vakantiehuizen op Schiermonnikoog? De laatste boot  naar Texel  vertrekt altijd om Toernooien Keeztoernooi Texel Darts Trophy. Reserveren is niet nodig. Een kaartje is geen reservering, want u kunt geen afvaarten reserveren. Eeen TESO ticket is altijd een retourticket!

Bij de terugreis vanaf Texel hoef je geen bootkaartje te tonen. Geen Twitter? Op zon- en feestdagen begint de dienst - afhankelijk van het seizoen - één of twee uur later.

Het is dus ook niet verplicht te reserveren voor de boot naar Texel. Boot naar Texel.

  • Wij werken samen met:.
  • Wagenborg Passagiersdiensten verzorgt de overtocht vanaf Holwerd.
  • Liever persoonlijk contact?
  • Er is al een aantal jaar sprake van een structurele vertraging van de reis naar Ameland.

Hotel Hotel Hotelchalet. Boot naar Texel. Wil je een gratis bootreis. De veerboot naar Texel kunt u boeken via internet of aan het rode bultjes benen jeuk in Den Helder. Beleef de seizoenen op Texel. De ingang naar de boot is naast parkeerplaats. De overtocht duurt overigens korter dan je denkt of misschien wel zou willen.

Overtocht in 20 min.

Waddeneilanden

Voor vertrek kun je de actuele informatie checken op de site van TESO. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.

Aan boord heb je een salon, buffet en shop. Je kunt met de auto, fiets of lopend de oversteek maken.

Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Meestal kunt u de trein met krappe aansluiting van - halen! Met de veerboot naar Texel.

  • Marith 21.11.2020 15:46

    Het schip heeft een echte Texelse beleving.