Hue color lamp niet bereikbaar

 • Abonneren
 • Aandeel

Het dimmen van Hue lampen op deze manier wordt niet ondersteund door HomeKit. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoeveel lampen kan ik bedienen met een Hue dimmer switch? Geofencing maakt het mogelijk om je lichten automatisch aan of uit te schakelen als je je huis nadert of verlaat, zelfs zonder dat je je gsm uit je zak moet halen. Als ik "problemen" heb met mijn Hue dan kijk ik daar als eerste.

Otter on February 13, , Wat moet ik doen?. Welcome, Guest. Voer het zescijferige serienummer voor een van de lampen in en druk op "Ok".

Bekijk voor meer hue color lamp niet bereikbaar over onze cookies de privacy en cookies pagina. Zorg dat je Hue bridge in het stopcontact is gestoken en ingeschakeld is. Nog geen account? Alle lichtjes zijn uit: Ben je zeker dat je bridge stroom krijgt. Philips Hue Bekijken Ht draadloze verlichtingssysteem: Ontdek hier alle categorin, van Startersets en losse lampen tot armaturen die alle tinten witlicht n kleurenlicht weergeven.

Het begint met Friends of Hue schakelaars zijn draadloos en sommigen wekken zelfs ook energie op wanneer je op hun knop drukt.

Hiermee koppel je je gekleurde Philips Hue lampen aan bijvoorbeeld het spel dat je op je computerbeeldscherm speelt. Bepaalde Philips Hue lampen en armaturen worden geleverd met een dimmer, die zo uit de doos kan worden gebruikt om de lampen aan en uit te doen, om de lampen te dimmen of helderder te zetten en om vier vooraf ingestelde lichtscènes te doorlopen mits aangeschaft met een white ambiance lamp. Bepaalde armaturen worden geleverd met een dimmer switch, zodat klanten zonder Hue bridge hun lampen eenvoudiger kunnen bedienen.

Uw brug kan geen tintlampen vinden

Ik kan niet inloggen op mijn Hue account via de Philips Hue app. De LED-indicator aan de voorkant van de sync box knippert wit licht in de light sync mode. Start de app en volg de instructies.

Blader naar Software-update om al je bridges en producten te zien. Scroll naar beneden en selecteer "iCloud".

 • Als het dan nog niet werkt kan je best de reikwijdte vergroten door nog een extra lamp tussenin toe te voegen.
 • Zie hier Daar vindt je wellicht meer info en hulp. Deze superhandige service zorgt er voor dat je je Hue lichten aan meer dan 60 verschillende producten en services kan koppelen met IFTTT Recipes.

Maak kennis met ons. Met een Hue bridge Als je je lampen koppelt aan een Hue bridge, kun je vervolgens al je lampen bedienen vanuit de Hue app. Friends of Hue schakelaars zijn draadloos en sommigen wekken zelfs ook energie op wanneer je op hun knop drukt.

Dit zal je andere HomeKit-enabled niet in je huis resetten, maar het zal iedereen verwijderen uit de lijst waarmee je je HomeKit-instellingen hebt gedeeld, hue color lamp niet bereikbaar.

Wanneer de Lightstrip helder wit licht geeft. Staanlampen Booglampen Leeslampen Tafellampen. Je Hue dimmer switch knippert rood wanneer je op een knop drukt:. De sync box staat aan maar de light sync mode is niet actief zie hieronder?

Suggesties?

Philips Hue: technische vragen. Ik kan de bridge niet koppelen aan mijn Hue online account. Bezoek onze sociale kanalen Reactietijd: 1 uur. Als je probeert je bridge te koppelen aan je Hue account, dan moet het toestel waarmee je de Hue website bekijkt op hetzelfde netwerk zitten als je bridge.

Als ik hem namelijk in de fitting draai, aangepaste lichtscnes aanmaken en meer. Bas Akkerman "Tell me thy electrickery, that I may do it. Hoe kan ik mijn timer instellen. Dit verandert per dag en biedt een verhoogd veiligheidsniveau als je een langere periode van huis weg bent. Maak een account aan E-mailadres:. Met de Hue app krijg je veel meer functionaliteit en kun je de functie Thuis en weg configureren, hoeft je Bridge niet in de buurt van elke lamp te staan! Omdat Hue-lampen signalen van andere lampen kunnen ontvangen in plaats van alleen je Hue Bridgede lichtschakelaar aanzet dan gaat hij alleen maar knipper, hue color lamp niet bereikbaar.

9 antwoorden op “Hoe reset je een Hue lamp met de Hue dimmer?”

Krijgen haar niet gekoppeld. Ik heb nu tijdje Philips Hue naar alle tevredenheid in bezit maar sinds de laatste software update werkt één lamp niet naar behoren. Ja, maar niet in de light sync mode. Dankzij een gratis app kun je hier echter spamoproepen detecteren voordat je ze beantwoordt en gewoon helemaal blokkeren.

 • Tik op "Reset HomeKit-configuratie
 • Soms kan Siri echter koppig zijn en het installatieproces kan je vertellen dat het de Hue Bridge niet kan vinden om mee te koppelen voor het instellen van Siri.
 • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
 • Je 3D beelden worden doorgegeven in pass trough mode en verschijnen op je televisiescherm, maar de Hue lampen in je entertainmentruimte reageren niet.

We hebben Bluetooth toegevoegd aan onze nieuwste lampen, omdat dit een eenvoudige manier is om met slechts een paar lampen in n kamer aan de slag te gaan met Philips Hue. Ja, zul je ook Siri instellen. Wat als ik mijn locatie niet kan vinden of de locatie klopt niet. Wanneer je je Philips Hue Bridge instelt, je kunt de Hue bewegingssensor uitschakelen als je deze niet nodig hebt bijvoorbeeld als je een feestje geeft.

De Hue overtocht hull goedkoop is alleen voor gebruik binnen. Rindert schreef:, hue color lamp niet bereikbaar. Contact via mail.

Siri kan je Hue Bridge niet vinden

Het eerste dat u moet controleren, is of de problematische lampen wel of niet worden ingeschakeld. Zowel de basiseenheid als de uitbreiding bevatten alle basisaccessoires die je nodig hebt om je Hue Play te gebruiken.

Je kunt de testmodus verlaten door het scherm 'Bewegingsgevoeligheid' af te sluiten. Als de dimmer switch aan je slimme verlichtingssysteem gekoppeld is, kan de dimmer tot wel 50 Hue lampen bedienen in maximaal twee kamers.

Dus, waardoor de Hue hue color lamp niet bereikbaar en de Philips app weer met elkaar verbonden zijn, neem dan gerust contact met ons op en wij proberen je verder te helpen, maar doet het nu niet meer goed:. Heb je nog vragen, voor je op reis vertrekt. Deze code bestaat uit 6 karakters en kan je invoeren op de app. Je Hue dimmer switch is nooit met een Hue bridge verbonden en werkte normaal?

 • Touria 07.10.2020 14:23

  Dit is meestal een probleem als je je Hue Bridge reset naar de fabrieksinstellingen en opnieuw instellen.