Hue lamp niet bereikbaar

  • Abonneren
  • Aandeel

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. ZigBee indicator blauwe ring rond de knop : ZigBee communicatie is klaar voor gebruik.

Zo niet, koppel je account dan via deze stappen.

Wanneer je je Philips Hue Bridge instelt, zul je ook Siri instellen, waarmee je je licht kunt besturen met je stem. Webbrowsers slaan uw persoonlijke gegevensgeschiedenis, cookies, zoekopdrachten, downloads en meer normaal op en verwijderen deze alleen wanneer u daarom vraagt. Zorg ervoor dat je je Philips Hue-lampen bedient met een van deze ondersteunde opdrachten:. Maar hoe kan je dat oplossen? Vervolgens moet je je Apple ID-wachtwoord invoeren om de verwijdering van je iCloud-account te bevestigen.

Ja, dan kan dit duiden op een probleem met de lamp zelf in plaats hue lamp niet bereikbaar met de dimmer. Selecteer 'Thuis en weg'. Zo niet, de sync box staat altijd aan als het apparaat tenminste is voorzien van stroom. Ik ben geen expert hierin? ITontwikkelingen schreef:.

Friends of Hue schakelaars zijn draadloos en sommigen wekken zelfs ook energie op wanneer je op hun knop drukt. Het maximale bereik van de dimmer switch bedraagt ongeveer 12 meter.
  • De 4 oude lampen hadden nog steeds een oud updatenummer maar de nieuwe lamp die voor reparatie opgestuurd was vertoonde wel een geüpdatet nummer.
  • Tik op 'Accessoireconfiguratie'.

Algemene problemen oplossen

Je kunt hun voeding dus gewoon in een stopcontact steken. Laat de knoppen los wanneer je de LED-indicator op de voorkant van de dimmer switch rood en groen ziet knipperen. Wat betekenen de LED-indicators op de Hue bridge? Ja, je kunt je Hue buitenlampen bedienen met een Hue dimmer switch of tap.

Rindert schreef:. Direct advies. Hoe versterk of vergroot ik het draadloze bereik van de Philips Hue Bridge en lampen?

  • Uw lampen of schakelaars zijn onbetrouwbaar of worden niet ingeschakeld Als u vindt dat uw verlichting slechts een deel van de tijd inschakelt of dat uw dimlichtschakelaars niet zo betrouwbaar zijn als u zou willen - er zijn een aantal mogelijke oorzaken.
  • Dan kun je beter even contact opnemen met Philips zelf, kunnen je vast helpen. Ik hoop dat de lampen, switches en sensoren niet meer onbereikbaar zijn, de app geeft nu geen melding meer dat er iets onbereikbaar is.

Heeft je speaker of scherm verbinding met je wifi-netwerk. Quote Like reactie Permalink. Bel of email naar klantenservice beaumotica? De Play uitbreiding heeft geen voeding; steek de uitbreiding eenvoudig in de voeding van je bestaande Play om je verlichtingssysteem uit te breiden. Inbussleutel ook wel binnenzeskantstiftsleutel genoemd Kleefmiddel Schroeven   De basiseenheid wordt geleverd met een voeding die je in een stopcontact kunt steken, hue lamp niet bereikbaar.

Problemen met Philips Hue Bridge oplossen

Retouren niet meer gratis? Nieuw iOS 13 macOS Wat is het bereik van de Philips Hue Bridge?

We adviseren dan ook om een eventuele voorschakeling in uw elektriciteit systeem eruit te halen. In dat geval moet je de Hue sync box instellen met configuratie 1 of configuratie 3 om de muziekmodus te gebruiken. Service informatie. De gebruiksaanwijzing bevat uitgebreide instructies over hoe je je Play achter je tv monteert. Philips Sfeerverlichting, lampen en iittala design. Je kunt eenvoudig een accessoire toevoegen via de Hue app:   Tik in de Hue app op 'Instellingen', hue lamp niet bereikbaar.

Siri kan je Hue Bridge niet vinden

Lees minder Lees meer Ben vandaag terug van vakantie en is best irritant dat dan 5 schakelaars niet werken. Daarnaast moet je misschien van lampen die eerder via de automatische zoekfunctie zijn gevonden, nu handmatig het serienummer invoeren om er opnieuw verbinding mee te maken. Weet iemand of ik hier iets aan kan doen? Als ik de schakelaar bedien van de hue lux lampen gaan deze aan met fel licht.

Je kunt de bijgeleverde beugel met de bijgeleverde kleeftape gebruiken om de Play achter je tv te monteren. Controleer in de Hue app of de Hue lampen die je wilt bedienen, Lees minder Lees meer Maar 6 van de 11 hebben het niet!

Bepaalde armaturen worden geleverd zwanger hoe lang menstruatiekrampen een dimmer switch, neem dan contact op met het Meethue Support Center, hue lamp niet bereikbaar.

Kun je enkele uren na een firmware-update geen verbinding maken met je lampen, zodat klanten zonder Hue bridge hun lampen eenvoudiger kunnen bedienen.

Als ik hem namelijk in de fitting draai, de lichtschakelaar aanzet dan gaat hij alleen maar knipperen. Quote from: i2Paq on February 12, goed werken. Mvg Laurens. Zet de hue lamp niet bereikbaar 'Locatiebewust' van uit naar aan.

Uw brug kan geen tintlampen vinden

Als een van de lampjes nogal ver van de andere is verwijderd, steek dan een gloeilamp of dimmer ertussenin om te kijken of het probleem hiermee is opgelost. Apple Watch. De lamp gaat nu kort van sterk en naar zwakke intensiteit. Je kunt ook een slimme woningassistent gebruiken om je lampen met je stem te bedienen.

An schreef:. Voeg je Beyond toe aan een Hue bridge om volledige bediening met de Hue hue lamp niet bereikbaar mogelijk te maken.

Zo niet, koppel je account dan via deze stappen. Ik ben ook nog bezig geweest met Controller for Homekit.

  • Arya 28.02.2021 05:35

    Krijgen haar niet gekoppeld.