Karin van der plas naoberzorg

 • Abonneren
 • Aandeel

Wie is Roel Rijks. Tijdens deze middag delen wij, met gepaste trots onze ervaringen, inzichten en resultaten ook graag met u.

Ontmoeting en het bespreken van thema´s die zowel de professionals als vrijwilligers bezighouden, staan dan centraal. Hoe kunnen we de eerstelijnszorg ontlasten?

In het voorjaar van werd de Stichting Naoberzorg Nederland opgericht. NaoberzorgPunt Roggel heeft deze samenwerking zowel inhoudelijk als financieel ondersteund. Het Meldpunt Naoberzorg, dichtbij en van en door vrijwilligers is een lokale netwerkorganisatie met korte lijntjes en veel aandacht. Gemaakt door Karin van der Plas. Verder is er, onder de bezielende leiding van dhr.

NaoberzorgPunt Roggel wint 1 juni de aanmoedigingsprijs in het kader van de Dr. September 3. Deelnemers zijn persoonlijk uitgenodigd. Zaterdag 18 januari jl. Hoe kunnen we de samenwerking verbeteren en de behoefte van de burger centraal stellen. Naoberzorgpunt March 11.

NaoberzorgPunt is een platte en open netwerkorganisatie, waar iedereen gelijk is en mee kan doen. Susanne Scheepers vertegenwoordigd Wonen Limburg in de Adviesraad. Deelnemers zijn persoonlijk uitgenodigd, aanmelden is helaas niet meer mogelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen.

U bent hier

Vervoer in de toekomst? De tijd is rijp. Hoe krijg Uiteindelijk zijn alle doelen met succes gerealiseerd. Toen wisten we niet waar we uit zouden komen, wel dat we de gestelde doelen met elkaar zouden behalen.

Centraal nummer: 06 - 63 email: info naoberzorgpunt, karin van der plas naoberzorg. In de adviesraad hebben zitting:. Naoberzorgpunt November 6. Met de pilot wilde de vereniging mensen stimuleren om gezond en actief te leven en hun in staat stellen de eigen regie over hun leven te hernemendan wel te bevorderen. Gaandeweg de pilot werd deze voorwaarde ook een doel.

Onze jaarboeken en is op te vragen bij het bestuur of via mail naar karin naoberzorgnederland. Verder voeren we gesprekken met burgerintiatieven in de regio's Heerlen, Beugen, Afferden, Amsterade en Leudal. Kinderen van groep 8 hebben onder de bezielde leiding van Door Vercoulen en Esmee Koppen een toneelstuk ingestudeerd en opgevoerd voor de gasten van het symposium.

Titel:   Er komt een wijk bij de dokter Voor meer informatie zie onderaan de pagina bij de bijlagen. NaoberzorgPunt Roggel is te bereiken op of of via info naoberzorgpunt. Naoberzorg is volwassen geworden. Ook voor deelname aan deze activiteit graag even een belletje of karin van der plas naoberzorg, zodat we weten hoeveel soep we moeten koken. De tijd is rijp.

Contactinformatie

Het zorgen voor het welzijn en ondersteunen van het groeiproces van de vrijwilliger, is cruciaal voor het werk dat gedaan moet worden. Het handboek ' Naoberzorg is Pionieren' pilot is te bestellen via ons secretatiaat of September 3, ·.

 • Persbericht Naoberzorgpunt Roggel Activiteiten inloopcafe NaoberzorgPunt Roggel in de maand december waarvoor u van harte wordt uitgenodigd.
 • Not Now.
 • In elke bijeenkomst is er ook aandacht voor het persoonlijke groeiproces van de vrijwilliger.
 • Mijn visie Voor wie?

Burgerkracht werkt aan een Limburg waarin iedereen meetelt en op z'n eigen manier meedoet. Je mag je naam er ook opzetten als je dit wilt, om zo de mensen te bereiken die hulp behoeven in deze tijd bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen of gewoon voor een luisterend oor. Maar we hebben hierbij wel jullie hulp nodig.

Het instituut heeft in diverse publicaties aangedrongen op organisatie van burenhulp van onderop. Als kers op de taart werd het publiek getrakteerd met een heus NaoberLied karin van der plas naoberzorg Joep van Wegberg uit Horst, karin van der plas naoberzorg.

Elk klein succesje is zo een overwinning. Het bestuur heeft besloten om 4 burgerinitiatiefgroepen die Kom-op-de-soep-en-in-beweging  in hun eigen dorp willen opzetten, maak er iets moois van.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en weten we zeker dat we hiermee een aantal Roggelse mensen blij maken. Zie voorbeeld Kinderweb - Positieve Gezondheid M. Lokaal nieuws en videos uit Regio Leudal. Wie o wie

Het gesprek HL Folder Naoberzorgpunt web. Samen ga je nog altijd sneller. Naoberzorgpunt November 16!

 • Marceline 25.11.2020 08:04

  Ook onze eigen wethouder Sociaal Domein, dhr.

 • Raquel 25.11.2020 15:56

  Het zorgen voor het welzijn en ondersteunen van het groeiproces van de vrijwilliger, is cruciaal voor het werk dat gedaan moet worden. In elke bijeenkomst is er ook aandacht voor het persoonlijke groeiproces van de vrijwilliger.