Klimaat noord tenerife december

 • Abonneren
 • Aandeel

Zonder oponthoud ben je 60 uur en 30 minuten onderweg. De kans op regen is afhankelijk van de reisperiode en waar je je op het eiland Tenerife bevindt. Het aantal zonuren stijgt tot gemiddeld 8 uur per dag.

De gemiddelde neerslag bedraagt in april slechts 31mm voor de gehele maand. In relatief korte tijd vier tot vier-en-een-half uur vlieg je naar één van de twee internationale luchthavens van Tenerife. Vooral de zuidelijke kuststrook van Tenerife geniet vrijwel het hele jaar van zonovergoten weer met lenteachtige tot zomerse temperaturen. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Het weer is echter nog steeds zonnig en warm. Tenerife Vliegtickets Tix. Gedurende het jaar stijgt de gemiddelde temperatuur met één tot twee graden per maand om uiteindelijk in augustus en september rond of tegen de dertig graden uit te komen.

De koelste maanden zijn november tot en met mei, maar ook dan is klimaat noord tenerife december eigenlijk nooit koud. Accommodatie type. Vulkaan El Teide is het dominante middelpunt van het eiland. De Canarische Eilanden hebben een subtropisch klimaat! Niet zo gek dus dat Tenerife het gehele jaar door een prima vakantiebestemming is. La palma. Er valt in april op 6 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Santa Cruz de Tenerife.

Voor een strandvakantie zijn juni, juli en augustus op Tenerife het populairst.
 • Klimaat van Tenerife in cijfers Gebaseerd op langjarige gemiddelde waarden voor de populaire badplaatsen. Herfst klimaat Tenerife sep-nov In de herfst is het in Tenerife gemiddeld 21°C.
 • Wat is je naam? Er valt in maart op 8 Dagen neerslag met een totaal van 10 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Santa Cruz de Tenerife.

Zonder oponthoud ben je 60 uur en 30 minuten onderweg. De wegen die boven de meter liggen kunnen in de nachten glad worden door nachtvorst, met name in december en januari. Vakantie en Bezienswaardigheden. Regen is te verwaarlozen met een gemiddelde van slechts 5mm voor de hele maand.

Tenerife weer. De watertemperatuur ligt tussen 20°C en 25°C.

 • De gemiddelde temperatuur is 20°C, met maxima van 23°C en minima van 14°C.
 • Het voorjaar is een fantastische tijd om het eiland te bezoeken; Tenerife komt tot bloei en het is nog een relatief rustig. Hoewel het in het noorden van het eiland meer regent dan in het zuiden, regent het niet continu.

De kans dat je daar in je zwembroek of bikini rond kunt lopen is iets kleiner, maar toch zeker reel in de winterperiode.

Er valt in april op 6 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 24 Dagen droog op Tenerife? Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken! Reis en verblijf Reisorganisaties Cruises Accommodaties Vliegtickets, klimaat noord tenerife december.

Wil je alle klimaatstatistieken en klimaatfeiten van Tenerife zien.

Beste reistijd Santa Cruz de Tenerife, Tenerife

De Canarische Eilanden hebben een subtropisch klimaat. Van maart tot mei kun je op lekker weer rekenen met temperaturen van gemiddeld 22 graden. De meter hoge Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje , verdeelt Tenerife in twee klimaatzones.

Het zuiden van Tenerife heeft minder neerslag en een warm en droog klimaat. Aantal dagen neerslag maand. Beste reistijd Kroati Klimaattabellen, klimaat noord tenerife december, handige info over het weer en meer. Zo is de kans op regen in het zuiden aanzienlijk lager dan in het noorden.

Vanaf dan gaat het kwik trapsgewijs weer naar beneden en neemt ook de kans op bewolking en regen toe.

Klimaat Santa Cruz de Tenerife

Aan de noordkust is het meestal enkele graden koeler. Weet je je pincode s niet meer? Bezienswaardigheden Wie Tenerife echt wil ontdekken die kan kiezen uit diverse leuke bezienswaardigheden en excursies. Weer vandaag:.

 • De gemiddelde temperatuur van het zeewater tikt in september de 24 graden aan, heerlijk om te zwemmen en watersporten.
 • Er valt in augustus op 3 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Tenerife.
 • Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.
 • De kans op regen is ook aanzienlijk groter dan in de zomer.

De zeetemperatuur ligt rond de 21C. De gemiddelde neerslag is slechts 3 mm voor de hele maand, dus de kans op een bui is minimaal! Het weer voor Ziggo sport gratis stream in Spanje wordt de komende 14 dagen 21 tot 23C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien.

Home Klimaat en temperatuur op Tenerife - Wat is de beste reistijd. Elke dag gemiddeld 10 uren zonneschijn en de gemiddelde temperatuur klimaat noord tenerife december het zeewater is 20C. Het zeewater is nog steeds warm, met een gemiddelde van 24C is het heerlijk toeven aan het strand, klimaat noord tenerife december. Het weer op Tenerife Op Tenerife is het bijna altijd lekker weer.

Hoe is het klimaat op Tenerife?

In december valt met gemiddeld 56 millimeter, de meeste regen. Hoelang is het vliegen naar Santa Cruz de Tenerife? Langs de noordkust ligt de temperatuur overdag dan veelal tussen de 15 en 20n graden Celsius, in het zuiden van Tenerife wordt op de meeste dagen de grens van twintig graden bereikt of overschreden. De gemiddelde neerslag is slechts 3 mm voor de hele maand, dus de kans op een bui is minimaal.

Het weer begint in september langzaam af te koelen. Wat is je naam. Wat is de hoofdstad van Tenerife.

 • Özhan 30.11.2020 14:05

  De wegen die boven de meter liggen kunnen in de nachten glad worden door nachtvorst, met name in december en januari.

 • Winny 30.11.2020 07:01

  Er valt in maart op 8 Dagen neerslag met een totaal van 10 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Santa Cruz de Tenerife. Het weer voor Santa Cruz de Tenerife in Tenerife wordt de komende 14 dagen 21° tot 23°C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien.