Kolonisten van catan piraten en ontdekkers spelregels

 • Abonneren
 • Aandeel

Catan - Steden en Ridders 1 reviews. Gratis verzending door bol.

Ervaren spelers kunnen het eerste en tweede scenario meteen tegelijk uitproberen. Bij het tweede scenario ging dat dus een stuk beter. Na het basisspel van 'de Kolonisten van Catan' gehaald te hebben raak je al snel 'in de ban van Catan' zeg ik altijd.

We sturen maximaal 2 keer per maand een nieuwsbrief, dus wat houdt je nog tegen? Hij biedt een kruising tussen Zeevaarders en Handelsheren en Barbaren. In het ultieme scenario Piraten en Ontdekkers worden alle missies met elkaar gecombineerd!

De zoveelste topper in de Catan-familie.

Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit? Op voorraad. Reviews 4? Daarnaast is het ook nog onmogelijk om het spel te combineren met het originele oude basisspel.

Combineren met Zeevaarders lijkt onmogelijk, boo.

Menigeen heeft zich vast afgevraagd of er nog wel ruimte was voor nog een uitbreiding er was namelijk al veel gedaan en geprobeerd maar deze uitbreiding neemt alle twijfels weg. Nu besteld, overmorgen bezorgd. Steden en Ridders combineren met Piraten en Ontdekkers lijkt op het eerste gezicht een onspeelbaar spel op te leveren, wegens de tijd die je ervoor nodig hebt en de noodzaak voor teveel van bepaalde grondstoffen.

Stel een vraag over dit artikel

Wat het spel zelf betreft; ja, wij hebben het inleidende scenario gedaan en dat was maar goed ook. Mars73 30 december Na enig puzzelwerk lukte het toch echt niet om het speelbord in zijn geheel passend te krijgen of m. Ik vind het een leuke uitbreiding voor Catan met veel leuke mogelijkheden. Het leukste is als je met 4 personen speelt.

 • Compatibel met Soms kun je apparaten met andere apparaten verbinden.
 • In de App Store of Play Store staat ook meer info over de app.

De set bestaat uit 4 nieuwe scenario's met bijbehorende speelstukken. Alleen heb je hier stukken van het basisspel nodig om het bord op te bouwen! Ik en mijn vrienden zijn echte Catan fans. Teuber Klaus. Loki74 Breda 5 november .

Productspecificaties

Je kunt elke beurt boten bouwen zonder steeds bomen en wol in te leveren. App vereist voor gehele functionaliteit Als de app niet werkt op iOS of Android smartphones staat dit bij de productinformatie. Je kunt 't meer zien als 'n losstaand spel zoals Kolonisten v.

Een echte afrader dus!!. App werkt op besturingssysteem Als de app niet werkt op iOS of Android smartphones kolonisten van catan piraten en ontdekkers spelregels dit bij de productinformatie.

Het is een uitbreidingsset dus alleen nog even de benodigde speelstukken uit het basisspel erbij pakken en beginnen maar. Verkoop door bol. Na een tijdje stilte vanuit Klaus Teubers kant maker van het spel is er nu 'Piraten en Ontdekkers' - de inmiddels vierde grote uitbreiding op het originele basisspel. Wat je mist is de rand die meegeleverd wordt bij het nieuwe basisspel en de speelstukken dorpen en straten in dezelfde stijl als de uitbreiding.

De uitdagingen zijn fris en nieuw genoeg dr ho circulation met volle goesting het spel uit te spelen.

Catan: Steden en Ridders

Je kunt elke beurt boten bouwen zonder steeds bomen en wol in te leveren. Delen van gebruikersgegevens vereist Sommige Internet-of-Things-apparaten gebruiken gebruikersgegevens en werken met een account. In deze Catan uitbreiding staat het ontdekken van nieuwe gebieden centraal.

Je kunt elke beurt boten bouwen zonder steeds bomen en wol in te leveren. Als verwoede Catanisten hebben we ook kolonisten van catan piraten en ontdekkers spelregels uitbreiding weer met gejuich ontvangen. Voor het speelplezier maakt het in iedergeval geen verschil. Wij zijn al jaren fan van de Kolonisten van Catan serie en toen we hoorde van deze nieuwe uitbreiding hebben we hem direct besteld.

Als er bijzondere eisen zijn, bijv. Het was echter een grote miskoop! Over het spel De vierde grote uitbreiding op het populairste bordspel van de afgelopen decennia.

Productbeschrijving

Meer onderdelen nodig moeilijk te combineren met andere uitbreidingen niet goed te spelen met basisspel van voor geen volwaardige uitbreiding. Bij de productinformatie tonen we de meest relevante apparaten of ecosystemen waarmee het artikel kan verbinden. Of een bepaald scenario juist niet erbij pakken. Aantal sterren.

Schrijf een review Aantal sterren. Vond je dit een nuttige review. En tch moet je hem kopen. Gebaseerd op 5 reviews.

 • Alyssia 24.10.2020 13:18

  App werkt op besturingssysteem Als de app niet werkt op iOS of Android smartphones staat dit bij de productinformatie. Leuke nieuwe spelelementen, waarbij weer het nodige tactisch vernuft gevraagd wordt.

 • Abdelhadi 23.10.2020 03:30

  Klantenservice Spel op maat Evenementen Nieuws.

 • Yavuz 25.10.2020 03:55

  Wat je mist is de rand die meegeleverd wordt bij het nieuwe basisspel en de speelstukken dorpen en straten in dezelfde stijl als de uitbreiding. Gerelateerde artikelen.