Mijn laptop start niet op acer

  • Abonneren
  • Aandeel

Nadat we er zeker van zijn dat het niet ligt aan de stroomtoevoer gaan we als eerste beginnen met een power drain. Hopelijk kan ik nadien met hulp , of als ik een andere laptop koop in een kleine computerzaak ,geholpen worden om de emails te redden , deze zijn voor mij ook ZEER belangrijk , ik ben nu op pensioen 65 plusser!!

Was onduidelijk. Niet om ervoor te zorgen dat de computer niet meer opstart. Het is belangrijk om te weten dat Win 10 niet standaard Systeemherstel ingeschakeld heeft, dat moet je zelf doen, evenals het instellen van de beschikbare schijfruimte voor het opslaan van herstelpunten.

Pagina's: [ 1 ] 2 3 4    Omlaag. Hoe je dat doet lees je hier. Goededag,  Mijn laptop start niet meer volledig.

Was onduidelijk. Als Windows vervolgens zonder problemen start, dan weet u zogezegd dat met Windows zelf in de basis alles in orde is. Het is geheel Gratis. Maar voor dat u naar de winkel rent en een nieuwe koopt. Nieuws: Gratis advies n hulp bij computerproblemen. Ik heb 'm dus opgestart in veilige modus.

In jouw geval is er mogelijk al schade opgelopen en is door de hitte jouw videokaart mogelijk disfunctioneel, dit omdat de Processor en de grafische chip dezelfde koeling delen.

Power drain

Daarna gebeurt er niet meer. Is de laptop gewoon niet te warm. Ik heb dan de stroom adaptor losgekoppeld en er de batterij uitgehaald , even gewacht De laatste keer heeft u hem op de gebruikelijke manier afgesloten en nu u de computer weer wilt opstarten doet hij het niet.

Ook al een ander herstelpunt geprobeerd? Mijn laptop start niet meer volledig. En er is altijd een kleine kans nog steeds dat het mis gaat.

Ik hoor de ventilator wel. U kunt met de herstelopties van Windows 10 onder andere proberen om het systeem te herstellen met Systeemherstel of ervoor kiezen om de pc opnieuw in te stellen. Windows 7 biedt via de installatieprocedure alsnog de mogelijkheid Windows te herstellen zodat uw computer weer normaal opstart, mijn laptop start niet op acer.

Controleer of dit bij uw voeding het geval is? Houd de Shift-toets ingedrukt en klik vervolgens op de optie Opnieuw opstarten. Windows 10 biedt u diverse herstelopties.

Vrageninfo

Windows 10 start niet op. Daarna zou ik op de SSD Win 10 opnieuw, schoon installeren en de documenten etc. Pagina's: [ 1 ] 2 3 4    Omlaag.

Geen zekering of niet defect. Heb je al eens geprobeerd om de laptop open te maken, ik merk bij mij ook dat er na een lange tijd redelijk wat stof verzameld wordt tussen de wellness centrum zeeuws vlaanderen en de case zelf. Een overzicht van alle piepjes die een pc kan geven, vindt u hier! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Welk besturingssysteem draaid de laptop op.

Wat gebeurt er wèl als u de pc aanzet?

Iets wat minder vaak voorkomt is een defecte stroomkabel. Meestal duidt dit signaal op een hardwareprobleem harde schijf, scherm, Dat ziet er zo uit:. Heb je al eens geprobeerd om de laptop open te maken, ik merk bij mij ook dat er na een lange tijd redelijk wat stof verzameld wordt tussen de ventilator en de case zelf.

Deel op Facebook.

Pas had ik ook al handen vol aan een laptop die moeite met opstarten had, adverteren en analyse. Auteur Topic: Laptop Acer start niet door naar Windows   gelezen keer.

Wanneer de computer zo is ingesteld dat deze eerst probeert te starten vanaf dvd dan zal de computer u eerst vragen of u dit daadwerkelijk wilt! Toch bedankt voor je reactie, mijn laptop start niet op acer. U kunt met de herstelopties van Windows 10 onder andere proberen om het systeem te herstellen met Systeemherstel of ervoor kiezen om de pc opnieuw in te stellen.

Hiervoor zou ik echte even moeten kijken in de logboeken. Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media.

Op het moment dat de pc aan is

Geen zekering of niet defect? Hierna krijg ik een blauw scherm te zien me de volgende tekst: "Er is een probleem met de computer en deze moet opnieuw worden opgestart. Dit duid erop dat je ventilatie van de laptop niet meer in orde is.

Probeer het eens op een koel moment, maar het is mij gelukt. Er worden foutgegevens verzameld. Onderwerpopties Onderwerp afdrukken.

  • Zarife 12.11.2020 16:55

    Beste Studentje, Welkom op het Windows forum. Ook in dit geval kan de voeding evengoed kapot zijn en geen correcte spanning meer doorgeven aan de computer.