Tryp centro oberhausen booking

  • Abonneren
  • Aandeel

Heel goed geregeld. Peer, België 1 bijdrage.

Playa de las Américas. Vanwege het coronavirus COVID neemt deze accommodatie stappen om de veiligheid van gasten en personeel te beschermen. Beste waarde! Pal tegenover Centro 60m. Hotels in de omgeving. Beoordeeld 29 december

Hotel Sauerland Stern Hotel. Hotels in de buurt. Bull terrier miniature meer accommodaties in de buurt van CentrO Oberhausen. Het eten in het hotel had best wel beter gekund met name het ontbijt. De "gratis" fles water die er staat is echt te warm, deze niet open gemaakt.

Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Nee niet echt, alleen had het van ons minder zout en minder patat gemogen. Haus Union.

Volgende pagina. Je account aanmaken. Controleer beschikbaarheid. Mooie nette kamer met fijne douche.

  • Wij vergoeden het verschil! Fuchs-Dobry 5 Apartments 40qmqm.
  • Niet de juiste accommodatie voor jou?

Verbleven in december Vriendelijk bekwaam personeel, Schone kamers: eenvoudig maar prima voor elkaar, tryp centro oberhausen booking. Gast aan het woord! Beoordeeld 18 februari Ik verbleef 2 nachten in oktober Wij waren er om half tien en toen waren er alleen nog croissants en witte harde broodjes. Op zoek naar een parkeerplek. Gerzon uit Nederland.

Aanbevolen hotels in de buurt van CentrO Oberhausen

Over ons. Hoera, je bent nu ingeschreven! Vriendelijk bekwaam personeel, Schone kamers: eenvoudig maar prima voor elkaar. We hebben geen ontbijt genomen, maar dat zag er wel heel erg goed uit van een afstand.

Vul een stad, luchthaven, tryp centro oberhausen booking, politieke. De receptioniste had een heel verhaal wat we niet helemaal begrepen; het ging over vroeg boeken en rechtstreeks boeken. Verbleven in november Hele fijne badkamer en afsluiten brief engels informeel avondeten en een goed ontbijt. We verzoeken je om geen persoonlij. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam!

Bespaar tijd, bespaar geld!

Hij was heel vriendelijk en ontzettend gastvrij, je voelde je door hem meteen thuis. Afstand tot stadscentrum:  3. Location Verbleven in november Plezant dat het shoppingcenter rechtover het hotel is. Kamer was prima en schoon, vriendelijk personeel.

Makkelijkste is met het de klok meelopen. Zoals sea live centrum. Het ontbijt was heerlijk, veel keus. Hotel aan de overkant van winkelcentrum CentrO. Kies voor dit hotel met vierkante meter aan evenementenruimte, waaronder een conferentiecentrum.

Bijdragen aan Booking. Vorige pagina. Beoordeeld 18 februari Algemene beoordeling:, tryp centro oberhausen booking.

Handig om te weten

Goede bedden en ontbijt was ook prima Maar alleen belachelijk dat je 7 euro moet betalen voor parkeren. Robert Nederland. Bij het inchecken dient u de creditcard te tonen die is gebruikt voor de reservering.

Deze was heerlijk alleen zat er een mega berg patat bij die ook veel en veel te zout was. Uitstekende service Service: 8,3. Geweldig beoordelingen 8,4 Ligging 8,2!

  • Jinke 18.09.2020 05:25

    Ontbijt was redelijk en kamers waren wel heel schoon, dat wel.