Youtube jokie en jet pinguindans

  • Abonneren
  • Aandeel

Ieder had een blad met vliegen en mocht om de beurt met de dobbelsteen gooien. Samen hadden we iets geknutseld om af te geven aan Kasper en zijn mama. Daarna werkten we rond voelen.

We begonnen de week met het verhaal: Welterusten kleine beer. Forcing human beings to build huge structures that could be seen from the skies. We hebben een fietser zichtbaar gemaakt in het donker, door met geel waskrijt te kleuren en er met blauwe verf over te gaan. Ook konden ze vissen schubben geven met de plasticine. Maar dan tijdens zijn ballennummer is daar plots zijn neus terug. Hoe vier je nou de verjaardag van je kind in deze gekke en chaotische tijd? Zelf brachten de kleuters ook verschillende soorten speelgoedvoertuigen mee naar de klas.

Ik wens jullie ten slotte allemaal een deugddoende vakantie? We maakten onze eigen indianenkroon door pluimen te kleuren en verfafdrukken te maken van de poten van speelgoedolifanten.

We leerden dat wol van een schaap komt en we leerden hierover een liedje. Plots konden we niet gewoon de klas binnenwandelen, youtube jokie en jet pinguindans.

Bedankt juf Lara voor deze twee leuke en leerrijke boerderijweken.

Geen familievisite, geen taart met vriendjes en geen kinderfeestje thuis of buiten de deur. Wat een mooie kunstwerken zagen we daar.

Meest recente berichten

Elias was in augustus jarig maar we vierden het nu in de klas. Ook hebben we een foto van onszelf omgetoverd tot clown. Op het einde van dit thema bakten we samen de koekjes van mama uil. Als ik moet gaan koken ofzo. Na het voelen gingen we kijken. Trek allemaal bijpassende kleding aan, maak bijpassende hapjes en decoreer met thema-gerelateerde versiering. De poppenkamer was veranderd in een zee met bootjes en duikbrillen, en we konden er visjes vangen.

  • We leerden een liedje over gaatjes zoeken, hierbij speelde de juf op haar blokfluit, die had ook allemaal gaatjes. Documented and changed into many variations throughout the ages.
  • Hoe vier je nou de verjaardag van je kind in deze gekke en chaotische tijd?

Na de vakantie herhaalden we deze techniek voor het maken van de schoolkaarten. Mijn dochter is nummer 3 in de rij. Tijdens de week voor de vakantie werkten we vooral youtube jokie en jet pinguindans de bomen, blaadjes en de herfstvruchten.

We vertelden het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg. We kunnen Billy en Bam Bam al dromen, cijfers en vormen vindt ze ook geweldig.

Jokie Filmpjes

Tijdens dit thema speelden we samen in een tentje dat heel donker was. Ook leerden we nog liedjes over een koe en een kalfje en nog een ander liedje over alle dieren van de boerderij. Wij hebben dan een liedje geleerd over de spin die een web maakt.

We maakten onze eigen indianenkroon bistrot des alpes amsterdam pluimen te knippen en verfafdrukken te maken van de poten van speelgoedolifanten.

Ook hebben we een foto van onszelf omgetoverd tot youtube jokie en jet pinguindans. De perfecte aanloop naar Vaderdag! Tijdens dit thema was er ook nog een jarige:. Daarna   gingen we met een handschoen en witte verf zelf eens proberen hoe dat voelde om te melken. Ook imiteerden we de geluiden die de voertuigen maken.

Tracks related to jokie en jet gaan de wereld rond - jokie

Op woensdag kregen we bezoek van juf Tammy en Pepijn. Many historians and scholars agree that the ancient Sumerian texts were the basis for the old testament. En om iedereen een beetje te foppen schilderde onze juf ook rode vlekjes op ons gezicht. Leuke artikelen Andere artikelen in deze categorie. Dit deden we door met doosjes te stempelen op een grote doos.

We mochten een kleur kiezen, en maakten hier dan een lichtere versie van. Ons blad ging terug open en heel onze peer was gekleurd. Tijdens deze week was er ook een kleuter jarig:. Uiltje deed de sjaal kwijt en maakte dan met mama een nieuwe sjaal die niet kriebelde, youtube jokie en jet pinguindans, net lang genoeg was en hij was blauw.

We beelden het liedje uit met onze handen. Jumbo uit eten bon gebruiken we natuurlijk onze ogen. Nijntje vind ze ook leuk.

Public Response On Pinguin Dans

Deze week maakten we ook een grote appel met alle kindjes van de klas groepswerkje — zie klasraam. Op woensdag zijn we samen met de kleuters van juf Rita op fluowandeling gegaan. Ook dit jaar kan je hier lezen over het reilen en zeilen in de klas.

De kleuters mochten dan raden wat ze hoorden of voelden in de doos.

En omdat we het verdiend hadden met de fluo-actie, hebben we nog een mooie film over een sneeuwman gekeken. Reageren op dit topic. Wat deden wij dit goed.

  • Zohra 21.02.2021 14:10

    Wil je nog meer dans- en kleuterliedjes ontdekken? Zo maakten wij onze eigen versie van 3 beren in een bos.