Agenda iphone delen lukt niet

  • Abonneren
  • Aandeel

Als u geen updates ziet van andere apparaten, opent u een andere app op iCloud. Het heeft jaren zonder problemen gewerkt en in een keer worden de agendas en contacten niet meer gesynct. Tik op het tabblad 'Agenda's' en veeg omlaag om de weergave te vernieuwen.

Selecteer 'Agenda's' en 'Herinneringen'. Als de website niet wordt geopend, neemt u contact op met uw internetaanbieder voor hulp. Tik op een lijst onder iCloud om deze als standaard in te stellen. Als u een agendaverzoek ontvangt dat mogelijk spam of reclame is, laat het ons dan weten.

Kijk of uw informatie in iCloud staat of in een account van een andere aanbieder, zoals Google of Yahoo. Open de Agenda-app en tik op het tabblad 'Agenda's'.

Tik op 'Groepen' in de linkerbovenhoek! Aangezien de iCloud-verjaardagskalender n keer per uur wordt bijgewerkt, ziet u wijzigingen in verjaardagen in de Contacten-app of de Agenda-app mogelijk pas na een uur? Als iemand een agenda die jij deelt agenda iphone delen lukt niet, wordt je via een bericht op de hoogte gesteld van de wijziging.

Neem contact op met de leverancier voor meer informatie? Wel in iOS alleen contacten of agenda's of beiden aanzetten, alle andere niet binnen dat nieuwe Apple-ID.

Wacht één minuut en open de app dan opnieuw. Publicatiedatum:   22 april Als er geen probleem is, probeert u deze stappen.

Een iCloud-agenda aanmaken

Waarom zou dat 'voor Apple geen oplossing' zijn? Druk op de thuisknop om terug te gaan naar het beginscherm. Tik onder in het scherm op 'Agenda's'. Vernieuw uw agenda's: Open de app Agenda. Een agenda verwijderen Tik onder in het scherm op 'Agenda's'.

  • Als je geen meldingen wilt ontvangen, kun je die uitschakelen.
  • Dus jouw opmerking over 'uitnodigd' en 'onbeslist'begrijp ik niet.

Stel iCloud in als de standaardaccount voor uw contacten in iOS 8 of hoger: Tik op 'Instellingen' en vervolgens op 'Contacten'. Open de activiteit die u als reclame wilt markeren, klik op 'Meld reclame' en klik op 'OK'. Selecteer 'Outlook-invoegtoepassing voor iCloud' in de lijst van invoegtoepassingen in het onderdeel 'Actieve invoegtoepassingen voor toepassingen'.

Selecteer 'Outlook-invoegtoepassing voor iCloud'! Maar die kun je niet syncen agenda iphone delen lukt niet verschillende iCloud accounts.

Activeer iCloud voor Agenda

Wel in iOS alleen contacten of agenda's of beiden aanzetten, alle andere niet binnen dat nieuwe Apple-ID. Wanneer u een herinnering aanmaakt, kunt u kiezen of u deze bewaart in iCloud of op uw iOS-apparaat. Mac Controleer na elke stap uw contacten, agenda's of herinneringen.

Dus gebruiken jullie wel of niet hetzelfde Apple ID. Vernieuw uw agenda's: Open de app Agenda. Selecteer 'Agenda's' en 'Herinneringen'! Uitnodigen en onbeslist zijn de termen die je krijgt bij het uitnodigen van iemand in jou agenda. Prive nummer blokkeren iphone op 'Agenda's', tik op  naast de gedeelde agenda en tik vervolgens op de naam van de persoon.

Schakel 'Sta berichtgeving toe' uit. Tik op een agenda onder iCloud om deze als standaard in te stellen, agenda iphone delen lukt niet.

Probeer eerst deze stappen

Als de website niet wordt geopend, neemt u contact op met uw internetaanbieder voor hulp. Wanneer u een herinnering aanmaakt, kunt u kiezen of u deze bewaart in iCloud of op uw iOS-apparaat. Open Agenda en Herinneringen. Wijzig hoe frequent uw agenda's worden bijgewerkt: Tik op 'Instellingen' en vervolgens op 'Agenda'. De computer herstarten Controleer na het herstarten van de computer of u het probleem hebt opgelost.

Tik op 'Herstel synchronisatiegegevens'. Agenda iphone delen lukt niet hebt het over 'contacten'. Je kunt ervoor kiezen om een agenda met een of meer personen in iCloud te delen. Nadat u iCloud-herinneringen hebt geconfigureerd, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Het lijkt of je Family Sharing aan hebt staan; klopt dat! Al een paar dagen probeer ik weer de agenda te delen met mijn vrouw. Wijzig hoe frequent uw agenda's worden bijgewerkt: Tik op 'Instellingen' en vervolgens op 'Agenda', agenda iphone delen lukt niet. Apple doet geen enkele toezegging met ontbijt ikea duiven tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Contacten toevoegen

Lees hier hoe u uw iPhone , iPad of iPod touch opnieuw opstart. Je hoeft niks, en alles is gratis. Wanneer u een herinnering aanmaakt, kunt u kiezen of u deze bewaart in iCloud of op uw iOS-apparaat.

Controleer vervolgens of u uw account correct hebt ingesteld in Herinneringen:. Wacht enkele minuten. Open een lijst en tik op 'Wijzig'.

  • Rineke 11.10.2020 13:59

    Als u 'Delen' ziet, bevindt de lijst zich in iCloud.

  • Hina 07.10.2020 19:45

    Tik op 'Stop delen'.