Beste gratis fotobewerking app voor android

 • Abonneren
 • Aandeel

Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag.

Kijk hier voor een uitgebreide review van Snapsheet. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Er zijn mooie foto- en editing apps verkrijgbaar voor Android en iOS toestellen, maar Windows smartphones vallen wat dat betreft een beetje buiten de boot. Niet met de foto app Prisma! Je kunt in VSCO cam bijvoorbeeld niet per kleurtint instellingen veranderen.

Zonder te complex te zijn kun je met deze app een hoop bereiken.

De meeste apps liggen niet ver uit elkaar qua mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel verschillende foto apps verkrijgbaar. En dat ook nog eens heel nauwkeurig! Bij het beheersen van zwart-wit fotografie moet je de wereld in zwart-wit leren zien, maar met Hypocam hoef je dat niet te doen. Gebruik deze acht essentile apps om je mobiele fotografie te verbeteren.

Heb je het artikel over het maken van een perfecte Instagram feed al eens gelezen? De app zelf is mooi en fris vormgegeven en nodigt echt uit tot gebruiken.

Richard-veenstra

Dan zijn dit de 3 beste keuzes! Je kiest de diameter van het gummetje en begint te vegen aan de randen van het object dat moet blijven staan. Heel leuk om mee te spelen. Zie PicsArt als een mix tussen Photoshop en Paint. De prijzen liggen tussen de euro 1,- en euro 3,- per setje effecten.

 • Madelon 8 maart at Goeie tips!
 • Met TouchRetouch verwijder je eenvoudig elementen uit je foto.

Zeker een plekje verdiend in de beste fotobewerking apps in Van light leaks tot lensflare en van bokeh tot kleurverloopjes die over je foto komen. Please enter your comment. En succes met uitproberen.

Ik gebruik altijd Aviairy, alsnog, rechtzetten. Als u toch niet tevreden bent over de filter is de.

Alles over creativiteit

Lumyer heeft een mooie databank aan effecten om uw foto's een stuk aantrekkelijker mee te maken. Adobe Photoshop Express bevat standaard een aantal gratis effecten om te gebruiken.

Naast een set meegeleverde filters, kunt u met VSCO ook pakketten met presets kopen, die elk hun eigen esthetiek hebben voor bepaalde soorten afbeeldingen. Je geeft er een oude look mee of gebruikt structuren.

Kijk hier voor een uitgebreide review van Snapsheet. Vanaf de bank ziet u of rode lippenstift mooi staat, of donkere oogschaduw uw ogen beter uit doen komen en welke blush het beste kleurt bij uw huidskleur, beste gratis fotobewerking app voor android. Ik zie ook dat je hem jeep huren curacao meer kunt downloaden sinds december. Ik gebruik deze app al jaren met veel plezier. De Google-app is daarmee toegankelijk genoeg voor beginnende fotobewerkers, een handige foto-bewerkings-app.

Facetune 2 is de gratis en vernieuwde versie van het al populaire Facetune, maar heeft ook genoeg om het lijf voor professionele editors.

Foto bewerken app: de 10 beste gratis foto bewerk apps

Android Fotobewerking. Dat kan met Lidow! Wat ons betreft de beste foto bewerk app!

 • Eigenlijk is afterlight een soortgelijke app als de apps hierboven.
 • Maak collages van uw favoriete foto's.
 • De eerste optie die je krijgt is het kiezen van een filter.
 • Betaald of gratis, voor Android, iOS, Windows of alledrie.

Gewoon omdat hij super uitgebreid is en opties heeft die vrijwel geen enkele andere app bezit? Nadat u een foto van uzelf gemaakt heeft kunt u deze gaan bewerken. Mooi meegenomen: deze app is gratis en verkrijgbaar voor zowel Android -  als iOS toestellen. Collages zijn op dezelfde manier te bewerk. Gebruikersnaam: E-mail:. Highlights Typorama. Eenmaal gewend aan de app werkt hij erg fijn, beste gratis fotobewerking app voor android.

Foto's maken met een smartphone heeft bovendien als voordeel dat u de foto's direct kunt bewerken met een foto app. Goeie tips.

Account Options

Andere apps zoals Lightroom zijn hier veel uitgebreider in. Voordelen: Zeer professionele uitstraling Veel functies om allerlei details qua kleur en licht aan te kunnen pakken Geen reclame Nadelen: Je moet er even tijd in steken om het onder de knie te krijgen Sommige functies zijn niet beschikbaar als je geen Adobe account hebt 5.

Je hebt de keuze uit allerlei voorinstellingen en manuele bewerkingsmogelijkheden.

Voordelen: Zeer professionele uitstraling Veel functies om allerlei details qua kleur en licht aan te kunnen pakken Geen reclame Nadelen: Je moet er even tijd in steken om het onder de beste gratis fotobewerking app voor android te krijgen Sommige functies zijn niet beschikbaar als je geen Adobe account hebt 5!

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Facetune 2 is een erg leuke app, waarmee u uzelf helemaal kunt veranderen en waarmee u voortaan stijlvolle selfies kunt nemen.

 • Fahima 24.02.2021 08:51

  Deze foto app is zowel voor iOS als Android toestellen verkrijgbaar. Maar het begin is er!