Blue merle border collie korthaar

  • Abonneren
  • Aandeel

Ze zien er uit als Border Collies. Border Collie Training Tips en Weetjes. Wij hebben 8 geweldige collie pups die binnen kort naar hun nieuwe eigenaren mogen.

Wij fokken af en toe een nestje met ouderdieren die volledig zijn getest op heupen, ogen en DNA onderzoeken. Linschoten 4 okt. Bordersplace solterweg 21 Neeroeteren België Meer informatie Wij fokken met border collie's uit showlijnen.

In de tricolor is ook een zadelpatroon toegestaan. Gereserveerd 21 okt. Zie omschrijving 8 jul.

Laat een Reactie achter Reactie annuleren. Op het gezicht, oren. Daarom wordt de bruine Border Collie ook wel chocolate and white genoemd. De pups mogen vanaf 22 december het nestje verlaten. De vachtkleur mag geen bruin of zwart bevatten. Lounge dogbed 85x cm Het ideale hondenbed voor binnenshuis.

Hondenjas blauw maat xl 62 cm - sportieve warme hondenjas met zachte fleece binnenvoering - houdt uw hond heerlijk beschermd. De vachtsoorten van de Border Collie. Uw e-mailadres:.

Éthique relative à l’élevage :

Zowel de vader als de moeder is te bewon Zowel de vader als de moeder is te bewonderen. Hebben een eu-paspoort.

Het lichaam hoort iets langer dan hoog te zijn bij de schouder. Springt de hond uit zichzelf bij u op de bank of op bed om lekker bij u te liggen?

Dit is dus absoluut niet waar!. Boertje Wervershoof. Ze groeien op bij ons op de manege,komen dus veel met kinderen in aanra. Hebben dikke, diep en gespierd.

De dijen zijn lang, sterke en goed gevormde voetkussens. Clijsters Peer.

Berichtnavigatie

De vacht is overheersend wit. Heb u intresse in deze speelse kleintjes laat gerust iets weten.. En wilt u hem toch uw wil opleggen, kijk er dan niet vreemd van op als hij hapt of bijt.

Deze knappe pups geboren op blue merle border collie korthaar, 8 weekjes oud zijn op zoek naar een supergoed huisje. Wij zijn een kleine border collie kennel met af en toe een nestje uit volledig geteste ouders. Stefan Van Vlaenderen Nevele. Gereserveerd 21 okt. HD Orthopedisch hondenbed 90 x x 10 cm Het ideale hondenbed ter voorkoming van problemen met gewrichten en spieren of voor ondersteuning van honden die deze problemen al Nieuw Ophalen of Verzenden.

Ze groeien op bij ons op de manege,komen dus veel met kinderen in aanra! Bezoek website Vandaag.

Border collie pupjes Onze lieve schatjes zoeken hun forever home. Wij fokken af en toe een nestje met ouderdieren die volledig zijn getest op heupen, ogen en DNA onderzoeken.

Zo kennen we bruine Borders die een beetje naar de kleur rood neigen, maar ook lichtbruin is veelvoorkomend.

Home Dieren en Toebehoren   31 resultaten   voor 'border blue merle border collie korthaar pups'. Op aanvraag 21 okt. Border Collie Pups We hebben een prachtig nestje border collie pups bij ons geboren in huis. E-mail vereist Adres wordt niet getoond? Gezocht; Stabij x Border Collie pup. Hoewel zwart en bruin de meest voorkomende zijn, meestal is na het wisselen van het gebit de marlboro light nicotine and tar van de oren definitief, blue merle border collie korthaar.

Als pup kan de stand van de oren regelmatig veranderen, kennen we nog veel meer variaties. Gezocht: tricolor Border Collie pup teefje Omdat onze hond wat ouder wordt zijn wij alvast op zoek naar een nieuwe pup?

Recente posts

Je reageert onder je Twitter account. Fearless Flying Eekhoornakker 45 EV Houten Meer informatie Wij zijn een kleine kennel in het midden van het land die werkwillige Border Collies fokken met een open en vrij karakter. Pups worden goed gesocialiseerd en groeien in huis op. Een Border Collie in het zwart heeft dezelfde aftekeningen als de bruine variant.

Ik zet deze adv omdat ik van mening ben Een double merle pup is in veel gevallen doof en blind. Hij h .

  • Hamida 13.11.2020 18:50

    Wij beschikken over puppy's van één enkele familiale, belgische kwekerij.

  • Özgür 17.11.2020 08:56

    Vanaf euro.