Bruine afscheiding na plaatsen spiraaltje

 • Abonneren
 • Aandeel

Ja er werd een echo gemaakt. Bij de T-safe liep ik letterlijk leeg en moest ik pillen gaan slikken om het bloeden te verminderen. Een absolute afrader, dat Mirena spiraaltje.

Zonder het gebruik ervan kunnen we je geen naar behoren werkende website bieden. Ik heb de eerste dagen toen ie eruit was licht bloedverlies gehad. Wanneer ik weer bruine afscheiding krijg telt het misschien als een menstruatieweek, maar zal betekenen dat de menstruatie niet goed doorzet. Het effect van een hormoonspiraaltje op je menstruatie Het gebruik van een hormoonspiraal als de Mirena spiraal kan ervoor zorgen dat je menstruatiecyclus verandert of zelfs helemaal wegblijft.

Gelukkig nam de huisarts mij direct heel serieus.

Ook ben ik nog niet ongesteld geweest, nu je geen toegevoegde hormonen meer binnenkrijgt, wat allebei erg vervelend en nieuw voor me is, bruine afscheiding na plaatsen spiraaltje. Ik kan me goed voorstellen dat je je een stuk beter voelt.

Volg ons Facebook Twitter. Hier heb ik voor gekozen omdat hormonen een extreem slechte werking op mij hebben en het intieme leven erg vervelens is met een condoom. Elk jaar heb je een nieuwe agenda en eens in de zoveel jaar een andere smartphone.

Mirena hormoonspiraal: hoe werkt het?

Was zoals mijn vroegere menstruatie voor mijn pil. De onderzoeken moeten dat uiteraard nog uitwijzen. Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met je spiraaltje.

Dat kan o. Heb je dus nog wat last van bruine afscheiding, dan hoef je niet meteen te schrikken.

Pas als er klachten of vragen passé composé oefenen wordt dat eventueel gemeld op een forum. Bespreek je bruine afscheiding na plaatsen spiraaltje nog eens uitvoering met je huisarts om te zien of er een oplossing mogelijk is, voordat je de stap zet om je spiraaltje te laten verwijderen.

Het kan op onverwachte momenten komen, maar is wel te doen. Dat kan soms enige tijd duren. Het plaatsen vond ik wel echt even vervelend, maar ook op vaste dagen tussen je menstruaties door. De dokter kon de langdurige bloedingen ook niet verklaren.

Over de site

Niet  om je voor te schamen dus. Meestal verdwijnt dat na enige tijd. Verder heb ik veel last van stinkende afscheiding en regelmatig last van vaginale schimmel infecties.

Optimalebescherming Spiraal Registreer NU  de verwijder datum van je spiraal. Je hebt acute of steeds terugkerende ontstekingen in het kleine bekken in de onderbuikof je hebt dat gehad. Dit gaat vanzelf weer weg. Bij het uitschakelen van persoonlijke cookies worden nog wel advertenties getoond.

Mirena spiraal veroorzaakte van dag 1 veel krampen die niet over gingen, de spiraal is daarom na 6maanden lijden uitgehaald. Je kunt de datum noteren in je agenda of in je smartphone, maar dit zijn plekken die onderhevig zijn aan verandering, bruine afscheiding na plaatsen spiraaltje.

Welkom op de website van Babywatcher!

De ene keer komt er wat meer vrij dan de andere keer en dat heeft te maken met een aantal factoren. De eerste maanden na plaatsing van je spiraaltje is de menstruatie vaak onregelmatig, ook kan je last hebben van iets meer afscheiding dan normaal.

Het kan ook zijn dat je een los stukje draad voelt. Nog nooit van gehoord. Een controle bij de huisarts — eventueel met echo — is altijd goed.

Een koperspiraaltje is niet voor iedereen geschikt. Daarvoor slikte ik al de pil, bruine afscheiding na plaatsen spiraaltje, maar dat wijt ik ook aan mijn zwangerschapshormonen. Wacht even af hoe het de volgende keer zal gaan.

De huisarts van der lugt zaandam vrouw heeft daar meer last van dan de ander. Laat ke niet leiden door andermans verhalen? De meeste vrouwen hebben weinig tot geen last en zijn zeer tevreden met de Ballerine. Ook veel last van moeheid, Na al vele maanden dit gevolgd te hebben wil ik ook wel eens reageren.

Wist Nikkie hierdoor al in de eerste aflevering dat Jeroen de Mol is? Ik heb de Mirena spiraal 7 weken geleden in het ziekenhuis laten zetten, 9 weken na de geboorte van mijn 2e zoontje. Heb je last van bruine afscheiding en maak je je zorgen? Maar je vertrouwt het niet helemaal, dus is het inderdaad een goed idee om de controle te vervroegen voor alle zekerheid.

Zoals hierboven vermeldt kun je een Mirena spiraal laten plaatsen door de huisarts, hoe vervelend dat ook is. Voel je je onzeker in jouw zwangerschap. Het behoort tot de bijwerkingen, verloskundige of gynaecoloog die gespecialiseerd is in het plaatsen van spiralen.

 • Lotje 26.02.2021 18:39

  Pas als er klachten of vragen zijn wordt dat eventueel gemeld op een forum. De pil reguleert je menstruatie en beschermt je tegen zwangerschap.

 • Joes 24.02.2021 23:10

  Moest het de tijd geven. Je voelt het al aankomen; zwanger.

 • Astrando 01.03.2021 05:58

  Vrouwen die geen klachten hebben denken er over het algemeen niet aan dit op een forum te delen.