Entree bazaar beverwijk

 • Abonneren
 • Aandeel

Er hoeven geen entreekaarten te worden gekocht waardoor het een geschikt uitje is voor iedereen. Maar ook op het gebied van beauty, telefonie, voedsel en cosmetica is De Bazaar absoluut de moeite waard.

Openingstijden Bazaar Beverwijk. De Bazaar Beverwijk Beoordelingen. Er hoeven geen entreekaarten te worden gekocht waardoor het een geschikt uitje is voor iedereen. Had via de webcams van De Bazaar gezien dat het erg druk is en niet iedereen draag mondkapjes terwijl ze zeggen dat het moet en anders kom je er niet op?! Ga direct linksaf om P0 op te rijden.

De Bazaar beschikt over 5 parkeerterreinen rondom de Bazaar. Maar ook op het gebied van beauty, Beverwijk, telefonie? Navigatieadres: Parallelweg 87! Vanaf Amsterdam neem je de A9 naar Alkmaar, entree bazaar beverwijk. Klik hier voor deur tot deur navigatie.

 • Twee supergave snufjes die de Bazaar veiliger maken zijn de winkeltinder en onze live webcams.
 • Veronique d heeft een beoordeling geschreven aug. Mondkapje verplicht.

Gezellig winkelen op de zwarte markt in Beverwijk

Lees hier meer. De bazaar beverwijk zeer slecht gevaarlijk beroerd. Datum van activiteit: oktober Had via de webcams van De Bazaar gezien dat het erg druk is en niet iedereen draag mondkapjes terwijl ze zeggen dat het moet en anders kom je er niet op?!

Even eruit en wat anders :. Waardering van reizigers. De Bazaar beschikt over 5 parkeerterreinen rondom de Bazaar.

De Bazaar is een combinatie van winkels, outlets en kramen met producten uit alle delen beeldscherm laptop gedraaid de wereld.

Ga hier naar rechts de Parallelweg op, entree bazaar beverwijk. Alleen in de weekenden openen de deuren:. De Bazaar Beverwijk Beoordelingen. Bij het stoplicht ga je naar links en dan direct rechts om het parkeerterrein P1 op te rijden.

Adres De Bazaar Beverwijk

Na de eerste rechts rijd je direct rechts het parkeerterrein P5 op. Lees hier meer. Routebeschrijving vanuit Haarlem.

Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je daarmee instemt. Vrijdag komt daar vanaf uur de hele versmarkt bij. Entree bazaar beverwijk stapt dan uit bij halte Wijkermeerweg. Reserveren kan via: 26. Heel leuk en gezellige sfeer en ook heel lekker eten.

Mode De Bazaar

Navigatieadres: Randweg 64, Beverwijk. Hier geen voertuigen. Voorlopig kom ik er niet veels te druk het is wachten op een uitbraak. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Zaterdag en zondag zijn alle winkels tussen en uur open.

 • Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je daarmee instemt.
 • Bedankt voor je hulp!
 • Meer lezen.
 • Overigens zijn verschillende onderdelen wel doordeweeks geopend.

Veronique d heeft een beoordeling geschreven aug. Zelfs op eerste en tweede Kerstdag is De Bazaar open. Aan de rechterhand ligt P3, entree bazaar beverwijk. Na de Wijkertunnel neem je afslag 8 naar De Bazaar! Als je entree bazaar beverwijk met het gebruiken houdbaarheid open fles sterke drank deze site, gaan we er vanuit dat je daarmee instemt.

Ga direct linksaf om P0 op te rijden. De Bazaar heeft een oppervlakte van ruim Even eruit en wat anders :.

De Bazaar in 20 seconden:

Rijd in deze straat verder tot je aan je rechterhand P3 ziet. Of ga naar het winkelmenu. Echt schandalig, dat hier geen toezicht op wordt gehouden. Gebruik de officiële parkeerterreinen en voorkom boetes.

Klik op de button en ga direct naar Google Maps! De Bazaar heeft verspreid over het terrein 7 geldautomaten. Vanaf Zaandam neem je de Kanaalweg N tot in Beverwijk.

 • Silvijn 29.12.2020 15:34

  Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd.

 • Maron 31.12.2020 02:18

  Je stapt dan uit bij halte Wijkermeerweg.

 • Lodewijk 04.01.2021 00:52

  In het weekend kun je bus 76 nemen door de week rijdt die niet.