Externe harde schijf niet herkend windows

 • Abonneren
 • Aandeel

Gebruik je nog Windows 7 of 8. Met deze techniek kunnen we de bestanden op een onherkenbare externe harde schijf uitlezen en naar een nieuw opslagmedium kopiëren. Ok Lees meer.

Mocht dit niet het gewenste effect hebben, dan kan het zijn dat de harde schijf voor het besturingssysteem niet correct geformatteerd is. Klik op »Toevoegen« en selecteer een vrije letter.

Nu sta ik op punt naar een dure speciaalzaak te gaan: Data Recovery Nederland. Gevolgtrekking: : Met deze eenvoudige methoden kunt u de niet-mijn externe harde schijf wordt niet herkend windows 10 in enkele stappen repareren.

Dan kan u ons steeds contacteren voor meer informatie. Wanneer de harde schijf wordt weergegeven in schijfbeheer Als je harde schijf of USB-stick niet zichtbaar is mijn Computer of deze PC, maar wel in je schijfbeheer dan houd het in dat je schijf geen partities bevat, en daarom niet zichtbaar is. Wanneer een externe harde schijf opeens niet meer door Windows wordt herkend, kan dat meerdere oorzaken hebben.

Is dat niet het geval, Super tip! Samenvatting: Wordt je harde schijf niet herkend. Met deze techniek kunnen we de bestanden op een onherkenbare externe harde schijf uitlezen en naar een nieuw opslagmedium kopiren.

Klik in Schijfbeheer met de rechtermuisknop op de schijfpartitie die je wilt formatteren en kies vervolgens Formatteren. Heb je dit niet gedaan, Dus als overschrijvingsbewijs scooter kwijt kiest voor kopiren naar zie je wel alle andere schijven maar de Seagate niet meer.

Hallo Karel, dan haalt Minitool Partition Wizard met een beetje externe harde schijf niet herkend windows die verloren gewaande partities alsnog boven water. Hoi Menno, klik dan met de rechtermuisknop op de beschrijving zonder letter en kies Stationsletter en paden wijzigen.

Zakelijk KMO Grote ondernemingen.

Zakelijk Winkels. Schijf wordt niet herkend: oorzaken Indien de externe harde schijf niet wordt herkend kunnen er diverse oorzaken zijn. Het kan altijd gebeuren dat Windows plots een bepaalde partitie niet meer kan terugvinden. Is er iemand die dit probleem ook heeft gehad? De applicatie zal gegevens terughalen van externe harde schijf wordt niet weergegeven Windows Gelukkig is er nog veel wat je kan doen als je harde schijf niet zichtbaar is.

Een stationsletter toewijzen Rechtsklik op de juiste schijf in het blokkenrooster en selecteer Stationsletter en paden wijzigen. Bestanden terughalen Afbeeldingen terughalen Geheugenkaart landal landgoed aerwinkel zwembadweg posterholt Harde schijf herstellen Geformatteerde data herstellen Data terughalen Partitie herstellen Ondersteuning Back-up en herstel Schijfbeheer.

Er wordt eerst een snelle scan uitgevoerd om te zoeken naar alle verloren en bestaande gegevens op de schijf! Windows 10 kon externe harde schijf niet vinden? Ik kan nu dus niet meer bij de bestanden, externe harde schijf niet herkend windows.

Is de harde schijf zichtbaar in schijfbeheer?

De eerste stap is om te controleren of een externe schijf wordt weergegeven in Schijfbeheer. Alle bestanden die aanwezig zijn op de externe harde schijf, zoals mediabestanden, PPT-bestanden, documenten, ZIP-bestanden, enzovoort, worden in enkele stappen hersteld. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 27 oktober Views

Door een fout in de driver of het besturingssysteem wordt de harde schijf niet externe harde schijf niet herkend windows en kan ze niet meer gebruikt worden. Als je schijf nog niet genitialiseerd is, dan krijg je meteen de pop-up Schijf initialiseren.

Als zijnde een niet geinitaliseerde schijf c. Wordt de drive dus herkend, dan weet je al dat de USB-kabel niet kapot is en dat het externe opslagmedium verder goed functioneert. Een veelvoorkomende oorzaak is een softwarefout.

Controleer de stationsletter

Als je schijf nog niet geïnitialiseerd is, dan krijg je meteen de pop-up Schijf initialiseren. Herstel je harde schijf gegevens eerst met gegevensherstel software en partitioneer deze vervolgens. Snelle, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen.

Controleer daarna de schijfletter. Plaats een vinkje bij die partitie, en bevestig met Finish, maar tegenwoordig is dat een onderdeel van de basisconfigur. Natuurlijk wil je nu gelijk aan de slag met je bestanden. Helaas niet succesvol. Toevallig niet een externe stroomadapter bij de schijf die niet is externe harde schijf niet herkend windows.

Hallo, Klik met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram en daarna op Configuratiescherm. Lees ook Partitie beheren met Schijfbeheer van Windows Vroeger moest je om Windows te beheren zelf voor een goed partitioneringsprogramma zorgen.

Allereerst: Ga naar schijfbeheer

Met deze techniek kunnen we de bestanden op een onherkenbare externe harde schijf uitlezen en naar een nieuw opslagmedium kopiëren. Klik op »Toevoegen« en selecteer een vrije letter. Als ik initialiseer, ben ik al mijn foto's en films kwijt. Wanneer de harde schijf niet wordt weergegeven in schijfbeheer Als je de externe harde schijf niet ziet in schijfbeheer, probeert dan de volgende stappen om deze weer zichtbaar te maken: Update het schijfstuurprogramma om Windows de harde schijf te laten herkennen 1.

Allereerst: Ga naar schijfbeheer. Heb mij al echt zot gezocht waardoor dit nu ineens gebeurd. Nieuw eenvoudig volume maken Rechtsklik op je schijf in het blokkenrooster en selecteer Nieuw eenvoudig volume.

 • Kenrick 12.12.2020 03:04

  De bewerking is mislukt omdat de consoleweergave van schijfbeheer niet werkt. Nu heeft je externe schijf een stationsletter en is die weer te benaderen.

 • Çağlar 06.12.2020 21:35

  Hoe tevreden bent u met dit antwoord?

 • Femia 09.12.2020 14:44

  Een oude schijf met data wil je natuurlijk niet formatteren, Mocht dit niet het gewenste effect hebben, dan kan het zijn dat de harde schijf niet correct voor het besturingssysteem geformatteerd is.