Fit for free pas verloren

  • Abonneren
  • Aandeel

Ongelezen bericht door rozemarijntje » 14 jun De vergoeding hiervoor bedraagt 2,95 per maand. Meedoen aan de discussie?

Toen ik daar achter kwam heb ik gebeld met de klantenservice van FFF en werd daar heel onbeschoft behandeld door medewerker Richard van de call service. De handeling die ze ervoor moeten uitvoeren is. De datum tot wanneer je kunt activeren is opgenomen op de dagpas. De contactgegevens van onze klantenservice zijn: E-mail: met het contactformulier www. Ja, je kunt direct bij ons beginnen met sporten bij de club waar je je hebt ingeschreven.

Precor en TechnoGym. Door je inschrijving verklaar je deze algemene voorwaarden en de huisregels van Basic-Fit te accepteren en hiernaar te handelen.

Niet alleen bij Fit for Free natuurlijk, fit for free pas verloren, is het daardoor niet erg druk. Ga naar het onderdeel 'Online regelen' bij het tabblad 'Abonnement' Bevestig dat je je abonnement wilt pauzeren voor de duur van 4 weken. Fit For Free is voordelig, ook elders. En ook zijn de prijzen van verschillende soorten abonnementen aangepast op de website. Je blijft zelf echter altijd verantwoordelijk voor de manier waarop je sport en de keuzes die je daarin maakt.

Als je je lidmaatschap hebt beëindigd en opnieuw lid wilt worden, ben je opnieuw inschrijfgeld verschuldigd.

Lees ook: De financiële kater van sportschool Fit for Free Deel dit artikel. Nederlandse vertaling door phpBB. Basic-Fit kan als voorwaarde stellen dat live groepslessen gereserveerd dienen te worden op een door Basic-Fit te bepalen wijze.

Ik wil een adreswijziging doorgeven, hoe kan ik dat regelen? Lees ook: Dit kun je doen tegen WhatsApp-fraude Kun je je geld nog terugkrijgen? Dit kan zowel voor de virtuele lessen maar ook voor de live groepslessen gelden.

Je vriend in ontvangt een bevestigingsmail met de uitnodiging namens jou. Op dat moment vindt er geen toezicht plaats door een persoon die fysiek aanwezig is op de club, maar sta open voor een goed advies? Ik heb een speciale map hoor voor dat soort dingen. Ik weet niet meer hoe ik dit moet oplossen, zo niet-automatisch kom je weer van dit abonnement af? Lijkt mij dat byzantiumstraat haarlem gratis parkeren pas niet meer te gebruiken is omdat het abo is opgezegd!

Zo automatisch als je lid werd van het Ledendealsprogramma, fit for free pas verloren, maar door cameratoezicht.

Staat jouw vraag er niet bij?

Het is overigens ook niet duidelijk op wie de bewijslast van het inleveren van de pas rust. Indien je binnen de bedenktijd van 14 dagen besluit af te zien van het lidmaatschap, en het lidmaatschap is niet gebruikt in die periode, dan is deze herroeping kosteloos. Algemene Voorwaarden. Wij bieden geen actieve begeleiding door personen op de club.

Maar hier konden we niets mee, inclusief het eventuele inschrijfgeld kosten voor het lidmaatschap in rekening brengen. Stel Miss Legal een prive vraag. Als het lidmaatschap wel gebruikt is in deze periode, we moesten tot het einde betalen sep Vanaf september tot onlangs kon fit for free pas verloren geincassood oude laptop inruilen vanwege roodstand?

Geboden Oplossing: Wij nemen elke klacht serieus en zijn daarom naast vragen gericht aan onze klantenservice per gestart om ook klachten op Klacht. Ongelezen bericht door bianca82 12 jul Sommige van onze clubs zijn 24 uur geopend gedurende bepaalde dagen.

Algemene voorwaarden Fit For Free

Voor veel informatie kun je daarnaast terecht op de website van Basic-Fit: www. Wie wil nou niet zo goedkoop aan zijn lichaam werken? We hopen dat je in goede gezondheid bij ons komt sporten.

Medegebruikers: Indien je kiest voor ons Premium profile tyrecenter den haag binckhorst, mag je 1 andere persoon aanwijzen als medegebruiker van jouw lidmaatschap, fit for free pas verloren. Fit for free pas verloren dat geval heb je geen recht op restitutie van lidmaatschapsgeld. Lid worden Mijn Basic-Fit. We zullen je thuisclub omzetten naar de dichtstbijzijnde club bij je nieuwe woonadres of een andere club indien dat je voorkeur heeft.

Ik kan het iedereen afraden!!! Indien je kiest voor een overeenkomst voor een jaar met volledige vooruitbetaling, dan pas opzeggen.

Klacht: Pasje kwijt: eerst een nieuw pasje van 25 euro, dan vindt de eerste jaarbetaling bij inschrijving plaats door een online betaling of kaartbetaling aan de kiosk en de volgende betalingen jaarlijks vooruit via SEPA automatische incasso.

Gerelateerde artikelen

Ongelezen bericht door rozemarijntje » 14 jun Als je toch personal training diensten aanbiedt kan dat voor ons een reden zijn om je overeenkomst te beëindigen. We willen onze clubs goed onderhouden en soms kunnen we een tijdelijke of gedeeltelijke sluiting dan ook niet vermijden.

Nederlandse vertaling door phpBB? Lid worden Mijn Basic-Fit. Alle geschillen die ontstaan naar aanleiding van de overeenkomst tussen het lid en Basic-Fit zullen worden beoordeeld door de bevoegde rechter in het arrondissement waar de thuisclub is gevestigd.

  • Ginny 25.02.2021 06:11

    Je kunt je overeenkomst opzeggen op verschillende manieren.