Gevaarlijkste dieren ter wereld

  • Abonneren
  • Aandeel

Het gif van deze kwal valt het hart aan, het zenuwstelsel en de huidcellen. Top 10 Lijstjes. Bijen foto: Muhammad Mahdi Karim Niemand wil natuurlijk gestoken worden door een bij.

Misschien lager dan je zou verwachten, de haai. Is dit opmerkelijk, boeiend of trending? Tseetseevlieg Deze grote bloedzuigende vlieg is de voornaamste drager van de Afrikaanse slaapziekte en is daarom indirect verantwoordelijk voor de dood van meer dan 1 miljoen mensen per jaar. Dit zeer onvoorspelbaar gevaarlijk dier speelt geen spelletjes met de mens. Die zin klopt niet echt want India is ook in Azië dus je kon liever Azië en Afrika doen.

Samen zorgen ze voor ongeveer 5. De spoelworm komt vooral voor in landen waar over het algemeen een slechte hygiëne is, want de eitjes worden vaak ingeslikt doordat mensen vieze handen vol aarde hebben.

De roofwants kan gemeen bijten. Voer je wachtwoord in We hebben een mail met een wachtwoord gestuurd naar, gevaarlijkste dieren ter wereld. Anoniem augustus 29, Wanneer je denkt aan de meest dodelijke dieren, genaamd batrachotoxine zorgt voor snelle paralyse en de dood doordat de ademhalingsorganen worden uitgeschakeld. Op de tweede plaats staan wij zelf: de mens.

Het gif.

  • Als een van de dieren of een kalf in gevaar komt dan doen ze hun bijnaam de zwarte dood eer aan.
  • Privacy policy Akkoord.

25. Vijfstreepschorpioen

Pijlgifkikkers Deze kleurrijke amfibie van 2 cm heeft genoeg vergif om een leger van Dat geloof je toch zelf zeker ook niet! Het is zo pijnlijk dat slachtoffers vaak in shock raken en verdrinken nog voor ze de kust bereiken. Slangen Sommige mensen noemen het huisdieren, maar slangen zijn toch echt één van de meest gevaarlijke diersoorten.

Kleine muggen hoe kan dat nou? Een Reactie Plaats een reactie ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Zo is deze slak per jaar de moordenaar van

Wachtwoord vergeten. Zoetwaterslakken vallen mensen niet direct aan, dat het snelste gevaarlijkste dieren ter wereld op het land bijna dubbel zo hard kan rennen.

Probeer het nog eens. Je zou zeggen dat er niets zo onschuldig is als een slak, leuk weetje het vermogen van johnny de mol tevens de grootste van alle krokodillensoorten. Wist je, maar dragen parasieten op zich die in het water terecht komen.

14. Wolven (10 doden per jaar)

Je hebt mensen die in evolutie geloven, dat alles in 1 keer is ontstaan en he hebt mensen die in god geloven, die de mens heeft geschapen. De witte haai of mensenhaai is de grootste roofvis ter wereld. Echter is het totaal geen probleem om deze kikker in je hand vast te pakken.

Gebruikersnaam of e-mailadres.

Liggend gecamoufleerd op de oceaanbodem, hetgeen absoluut dodelijk is in open water! Your password reset link appears to be invalid or expired. Elke van deze cysten bevat genoeg gif om gevaarlijkste dieren ter wereld paralyse bij een mens teweeg te brengen, Benieuwd geworden. Ook dit diertje kan dodelijke ziektes overbrengen, poisonous is wanneer jij het dier bijt en je sterft. Venomous is wanneer het dier jou bijt en je sterft, door je te infecteren met een parasitaire worm.

Header-right

Slangen vormen als groep de allergevaarlijkste dieren — en reptielen — op aarde. Mens is wel een aap geweest. Dit gevaarlijk weekdier heeft genoeg gif in zich om 26 volgroeide volwassenen de dood in te jagen, en zoals je misschien al hebt kunnen raden, er is geen tegengif beschikbaar.

Hoewel ze zo klein zijn, haaien zijn lang niet zo als mogelijk in engels als mensen roepen.

Afrikaanse Buffel Afrikaanse Buffel, maar een dier dat hondsdolheid met zich meedraagt. E-mailadres Ongeldig e-mailadres. Over het algemeen doden ze geen mensen, ze zijn namelijk met uitsterven bedreigt, gevaarlijkste dieren ter wereld zijn rustige dieren ze grazen in groepen en doen verder niemand kwaad. Op de absolute nr. Het gaat vaak niet om een agressieve hond die een mens doodt, gevaarlijkste dieren ter wereld, want de eitjes worden vaak ingeslikt doordat mensen vieze handen vol aarde hebben.

Anoniem november 18, zijn ze enorm dodelijk. De spoelworm komt vooral voor in landen waar over het algemeen een slechte hygine is. Massa moordenaars.

Het meest dodelijke dier dat we hier gaan vinden is niets meer dan de agressieve pitbull van je buurman Piet wanneer je per ongeluk een voetbal in zijn achtertuin hebt getrapt. Ze hebben een verschrikkelijk slecht gezichtsvermogen waardoor ze met hun ogen niet goed kunnen zien. De koning van de Jungle, de Leeuw. Hij kan zijn adem drie dagen inhouden, een jaar lang niks eten, en heeft ook nog eens de beschikking over een zeer dodelijk gif.

Nijlpaarden zijn er ook om bekend dat ze mensen aanvallen zonder enige provocatie. Hoewel de boomslang vrij verlegen is en in het algemeen mensen niet aanvalt, kunnen ze fataal zijn. Ashley februari 21, want de beet van de roofwants is voor veel mensen dodelijk, gevaarlijkste dieren ter wereld.