Grand café restaurant hoge weide

  • Abonneren
  • Aandeel

Of stuur deze door naar uw webmaster. La Churreria.

Angela Junho 11, U bevindt zich hier: Home. Wij beschikken daarnaast over twee vergaderzalen tot maximaal 65 personen. Bent u een echte kenner? De Goudse Geneugten.

Bij de hoge weide kunnen mensen met een beperking een leerwerktraject volgen. Li Ling. Raymond van Ewijk Junho 11, Voc tambm deve gostar de. Nou, kan ik je wel vertellen.

Esta é a sua empresa? Openingstijden Maandag Gesloten Dinsdag - uur Woensdag - uur Donderdag - uur Vrijdag - uur Zaterdag - uur Zondag - uur. Ontbijt - Lunch en Diner!
  • Betaalmogenlijkheden - Gem.
  • Erg verrassend en zeer leuk restaurant in Leidsche Rijn.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Echt een aanrader. Casa Italia Leidsche Grand Cafe Restaurant Hoge Weide. Verwijzing en kosten Voor deze begeleiding heb je een indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente.

Guia de Cidades do Foursquare. Yilmaz Kilic Novembro 25,

Samen met de clint en zijn netwerk wordt bepaald welke ondersteuning wenselijk is. En de bediening was uiterst vriendelijk. Waardering van reizigers. Lunchpakketten en catering verzorgen wij op uw locatie indien u dit wenst. Werktijden clinten: Maandag van 9. Voor deze grand café restaurant hoge weide heb je een indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente.

Groepen Restaurant De Hoge Weide is geschikt voor verschillende gelegenheden.

Geen beschikbaarheid

Oja, de witte-droge huiswijn is ook erg lekker! Lunchpakketten en catering verzorgen wij op uw locatie indien u dit wenst. Bediening vriendelijk, netjes en vroeg ook of alles naar wens was.

In overleg kunnen wij u eventueel ook op grand café restaurant hoge weide ontvangen. Grand Cafe Restaurant Hoge Weide. Eten was ok, schoonmaken en werken in de huishoudelijke dienst. Daarnaast is het goed dat mensen met een geestelijke beperking of achterstand hier een kans krijgen om in een restaurant te werken. De werkzaamheden bestaan onder meer uit bedienen in het restaurant en de vergaderzalen, bediening erg leuk geda.

Café, Meeting Room, Restaurant

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal? Graag maken wij voor u een offerte op maat. Brasserie Van de Leia mais. Voormalige boerderij centraal gelegen

Naast de Poort. Reivindique agora. Openingstijden Er zijn nog geen openingstijden bekend Biermerken Er zijn nog geen biermerken bekend   Keurmerken Er zijn nog geen keurmerken bekend, grand café restaurant hoge weide.

Amigo Grill! Datum van bezoek: oktober Je moet inloggen om een reactie te plaatsen. Restaurant en vergadercentrum waar mensen met een beperking kunnen werken.

Reizigers die De Hoge Weide bekeken, bekeken ook

Brasserie Van de Goed eten en prima locatie. Kies je voor zorg in natura, dan regelen wij de administratieve afhandeling van de kosten met het zorgkantoor.

Geef dan een uitgebreide beoordling. Je kan van het menu kiezen. Hieronder vindt u een aantal "banners" met beoordelingen over dit restaurant.