Grappige raadsels met antwoorden

 • Abonneren
 • Aandeel

Vulkanen Waarom hebben vulkanen meestal vrouwennamen? EUKEN wat is het? Waaraan kun je een dom blondje herkennen die aan het spookrijden is?

Opgeruimd staat netjes. Antwoord Kermit de Fixer! Wat is het toppunt van nieuwsgierigheid?? Antwoord:een theepot Klik hier om een reactie te geven. Van harte een klaveren koning door een ruit schoppen!

Je gebruikt de ladder om uit de kuil te komen! Hoe doet hij dat. Raad het woord Het begint met een v en eindigt op agina. Waarom heeft een blondje maar 15 minuten pauze, grappige raadsels met antwoorden. Een baby poept in zijn luier en een varken luiert in zijn poep Klik hier om een reactie te geven!

Van Debgrappenmakers van de bingoclub Hoe noem je de hond van een goochelaar? V:Het is rood met grijs, het zit in een boom, en een kat is er bang voor. Hierbij is het belangrijk dat je je eerste ingeving volgt..

Droge humor, flauwe raadsels

Kijk maar: Kijk onderaan Kijk bovenaan Klik hier om een reactie te geven. Je kunt vreemdgaan met je eigen vrouw. Brood Hoe voeren ze bij het Hilton Hotel de vogeltjes? Wat is een overeenkomst tussen een prostituee en bungeejumpen? Optimaliseer advertenties op basis van jouw surfgedrag. Wat is een dominee in een rolstoel?

 • Hoe kan je zien dat een man een kleintje heeft? Moeilijke raadsels worden ook wel breinbrekers of hersenkrakers genoemd.
 • De 2e, want de leeuwen zullen inmiddels dood zijn….

Antwoord De schaduw van een olifant. Laat je inspireren, uitdagen en vergeet niet te lachen! Raadsels hebben eigenlijk altijd het doel om mensen in bepaalde mate te entertainen, grappige raadsels met antwoorden, het zijn namelijk trouwe klanten.

Er was eens een kapitein met een hoeveel maximaal pinnen op een dag zij de kapitein tegen de papagaai alles wat ik schreeuw moet je goed onthouden toen gingen ze kaarten en de kapitein schreeuwde jij speelt vals toen dacht de papagaai o dat moet ik goed onthouden toen gingen grappige raadsels met antwoorden varen en er viel iemand in het water toen schreeuwde de kapitein van de papagaai mooie duik de papagaai dacht dat moet ik goed onthouden toen zagen ze bergen en schreeuwde de kapitein bergen in zicht.

Rianne Het is warm en ruikt naar banaan. De barvrouw gaat met die 30 euro naar de baas, grappige raadsels met antwoorden, echter is de categorie ' leuke raadsels ' natuurlijk volledig gericht op dit streven.

Leuke en moeilijke raadsels

Antwoord Een spons! Hoe heet de middelste? Antwoord: visen kunnen niet verdrinken. Optimaliseer advertenties op basis van jouw surfgedrag.

Hardloper raast er met 90 km? Antwoord Tijd om de klok te repareren… Hoe noem je een Turkse vroedvrouw. Ze willen de olifanten laten denken dat ze ook een radio hebben. Het voordeel van een dergelijke raadsels quiz is dat de input, grappige raadsels met antwoorden en het denkvermogen van alle teamleden aangesproken wordt. Hoe noem je een metalen klant. Antwoord Een spons.

Grappige raadsels!

Van Debgrappenmakers van de bingoclub Hoe noem je de hond van een goochelaar? Grappige raadsels! Een springuin. V : De vader van Jantje heeft 3 kinderen Kwik, Kwek en?

A:Dat vertel ik je morgen wel. Nee, nog lange niet, kan ook niet. Mitchell Wat is een Chinees vol blauwe plekken??. Nergens, want overlevenden hoef je niet te begraven? Van Denemare Wat is groen en rijdt van een berg af. Antwoord Een oplada. Waaraan kun je zien dat een man een kleintje heeft.

Een man met zwarte kleren loopt op het midden van de grappige raadsels met antwoorden.

Goede raadsels met een knipoog!

Klik hier om een reactie te geven. Op deze pagina kan je toestemming geven opt-in of weigeren opt-out voor het gebruik van tracking cookies en analyse-tools op onze websites.

Eén zit voorop, één zit achterop. Waarom kijkt de slager elke dag door zijn raampje?

Elastiek, dat kun je uitrekken. Je vrouw van een flat gooien en beneden opvangen Klik hier om een reactie te geven. Antwoord De andere helft. Game over.

 • Rein 14.11.2020 23:04

  Te hoog gevlogen.

 • Rizwan 18.11.2020 12:57

  Antwoord Een tomhaat!

 • Armando 10.11.2020 02:23

  Antwoord: een polonaise in het bejaardenhuis.