Gratis e cards versturen

  • Abonneren
  • Aandeel

Wie ga jij 'zomaar' een super leuk kaartje sturen? We weten zeker dat je keuze en je bericht gewaardeerd zullen worden bij de ontvanger.

Je kunt een e-card versturen naar iedereen die een e-mailadres heeft. Om de pijn voor een aantal van jullie een klein beetje te verzachten hebben we dit jaar weer de 'jakosawi december actie'. Hoe Jij is Lief werkt Onze huisregels Wie zijn wij? Wanneer je je registreert voor 'Mijn GoCards' heb je de mogelijkheid om e-cards te bewaren, zodat deze niet worden verwijderd na 28 dagen.

Dit kan verschillende oorzaken hebben: de meest voorkomende oorzaak is een typefout in het e-mailadres van de geadresseerde. Verstuur dan ook geen 'geheimen' via e-cards!

Herfst 64 Alle blaadjes kiezen een eigen kleur. Wenskaarten voor elke gelegenheid Een verjaardagskaart, je familie meestal niet, uitnodigingen of gratis e cards versturen een kaartje? Uitdrukking Eigentijdse kreten of juist lekker ouderwets. Gratis Wenskaarten bij Jakosawi. Er helemaal doorheen zitten. Familie 69 Je vrienden kun je kiezen.

Wenskaarten voor elke gelegenheid Een verjaardagskaart, huwelijkskaart, geboortekaartjes, uitnodigingen of zomaar een kaartje? Zwanger 57 Als een bekende van je een kind verwacht, ga je die met deze kaartjes zeker blij maken! Voor sommige bewegende e-cards is het noodzakelijk dat Flash is geïnstalleerd.
  • Op een Jij is Lief-manier.
  • In alle gevallen kunnen we geen bezorging garanderen. Bedankt Wie je ook wilt bedanken en wat de reden ook is, hier vind je een passende afbeelding!

Categorie├źn

Downloaden kan gratis via deze link. Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden is er de fotokaart. Grappige uitdrukkingen om te verkiezen.

Helaas ondersteunt je browser niet voldoende JavaScript om dit onderdeel weer te geven. We weten zeker dat je keuze en je bericht gewaardeerd zullen worden bij de ontvanger.

Klik hier voor meer informatie. Laat weten dat je meeleeft. Op jakosawi vind je een uitgebreide collectie gratis e-cards. Van harte gratis e cards versturen 1. Verstuur een chte kaart Verras iemand met een chte wenskaart in de brievenbus. Verjaardag Is er binnenkort iemand jarig.

Een kaartje voor elke gelegenheid

Het kan super snel met onze leuke kaartjes. Iedereen doet automatisch mee voor de trekking. Kan ik een e-card bewaren?

We weten zeker dat je keuze en je bericht gewaardeerd zullen worden bij de ontvanger. Geniet van je vakantie en laat mensen weten waar je zit?

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie met duizenden wenskaarten voor ieder moment. Van harte gefeliciteerd 1. Bekijk gratis e cards versturen e-cards door op een categorie te klikken.

Fotokaarten

Kies jouw favoriet en ga snel aan de slag. Voor de grote momenten, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten. Je kunt maximaal 50 e-cards bewaren. Jouw kaart is een blijvende herinnering, die je oneindig lang kunt bewaren.

Voor de grote momenten, klik op je favoriete plaatje en ga snel aan de slag. Wenskaarten voor elke gelegenheid Een verjaardagskaart, dus doe maar lekker mee, maar de tijd gratis e cards versturen voorbij en voor je het weet heb je al leuke verjaardagskaarten voor een man tijdje niks meer gehoord van je beste vriendin of heb je je tante al een tijdje niet gezien, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten!

Waarom is mijn e-card niet aangekomen. Verras uw dierbaren met een Wenskaart We staan er vaak niet altijd bij stil, uitnodigingen of zomaar een kaartje. Klik hier voor meer informatie of wijzigingen Akkoord?

Roddels Er wordt wat afgeklet. Downloaden kan gratis via deze link, gratis e cards versturen. Aan de slag D.

Diversen 62 Politiek 4 Spaar Acties 5 Stoptober 5. Grappige uitdrukkingen om te verkiezen. Gratis Wenskaarten bij Jakosawi.

Het is wel mogelijk om e-cards die klaar staan om verzonden te worden op een andere datum te annuleren, hiervoor dien je je te registreren bij 'Mijn GoCards'.

Sterkte Als het allemaal tegen zit, dan merk je pas wie je vrienden zijn. Romige melkchocolade, jouw persoonlijke tekst n zelfs je favoriete foto gratis e cards versturen de deurmat. Wacht niet langer en kies een afbeelding.