Hoe printscreen maken lenovo

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze tool wordt vervangen door de app Knippen en aantekenen , maar is nog wel toegankelijk. Al met al kunt u een screenshot maken op een Lenovo-laptop met of zonder Print Key.

Is er een methode om gratis een snapshot op Lenovo te maken en te bewerken? Een screenshot maken van een deel van je scherm Wil je zelf een deel van het scherm kiezen en daar een screenshot van maken? Bovendien kunt u live streams en online video's opnemen zonder kwaliteitsverlies. Dit is handig als je bijvoorbeeld niet wilt dat bepaalde informatie ook op het screenshot staat en het het is handig wanneer je iets heel duidelijk wilt aangeven.

Hoe maak ik een screenshot in Windows?

Dubbelklik vervolgens op de map waarin u de printscreen wilt opslaan bijvoorbeeld Afbeeldingendan zult u zien dat het maken ervan stukken sneller gaat met een app die speciaal voor dit doel ontwikkeld is. Geruit waar gaan de screenshots op uw computer. Een printscreen plakken in hoe printscreen maken lenovo e-mail werkt overigens alleen wanneer de e-mail app die u gebruikt uw e-mails opstelt in HTML.

Opslaan doe je door op de 'floppy disk' knop te klikken. De knop Print Screen kon in elke versie Windows gebruikt worden om een printscreen te maken.

Wil je de screenshot bewaren op je harde schijf, bijvoorbeeld om hem als afbeelding mee te sturen met een e-mail?

Een printscreen maken met de knop Print Screen

Stap 2: de schermafbeelding maken. Je kunt natuurlijk ook een screenshot maken op je Lenovo Chromebook Power en Volume omlaag toetsencombinatie. Je kunt daarom een screenshot maken met een toetsenfunctie. Command-Shift-4, dan spatiebalk en klik op een venster: Je neemt nu een screenshot van een bepaald venster en dit wordt op je bureaublad opgeslagen. U kunt de Snipping-opdrachtregel invoeren en op de zoekbalk klikken, die u naar de Snipping Tool-toepassing zal tonen. Bovendien zijn er gedetailleerde pixels over het screenshot van de opname in de cursor wanneer u de afbeelding vastlegt.

Pers Windows en PrtSc toetsen tegelijkertijd. Add ons. Kiezen bijvoegsel gevolgd door Scherm Clipping. Deze toets ziet eruit als de afbeelding hiernaast, hoe printscreen maken lenovo. Bovendien beschikt FastStone Capture over de mogelijkheid om een schermopname te maken, ofwel een video over wat er op het beeldscherm gebeurt.

U kunt een schermafbeelding maken op een ThinkPad- of Lenovo-laptop met minder tijd en verwarring?

Screenshot van het hele scherm

Het mag duidelijk zijn dat een dergelijke tool met name handig is bij computerondersteuning op afstand zodat niet onnodig lang telefonisch uitleg gegeven hoeft te worden. Wil je een screenshot van je hele scherm? Laat vervolgens de muisknop los. In Windows 10 zijn daar echter een paar handige mogelijkheden bijgekomen.

David Laptopspecialist. Het is echter mogelijk om zelf uw e-mail app zo in te stellen dat e-mails alleen als tekstbestand kunnen worden opgesteld en gelezen. Zoek deze foto in de Foto's bibliotheek gevolgd door de screenshots map.

Stap 3: de schermafdruk gebruiken in een tekstbestand. Als u een aangepaste schermafbeelding op een Lenovo moet maken, datacenters. Kies vervolgens een naam en de plek master blaster surinaamse band je de screenshot wil opslaan, hoe printscreen maken lenovo.

Andere manieren om een printscreen te maken in Windows 10

Toets in die zoekbalk 'Paint' in. U kunt een aangepaste schermafbeelding op een Lenovo-laptop maken met behulp van het Snipping-hulpprogramma. Bovendien beschikt FastStone Capture over de mogelijkheid om een schermopname te maken, ofwel een video over wat er op het beeldscherm gebeurt.

De afdruk kan desgewenst eerst nog worden voorzien van aantekeningen voordat deze vanuit de app wordt opgeslagen of gedeeld.

Screenshot op Toshiba-laptop. Druk op de PrtSc toets om het Lenovo-screenshot naar te kopiren klembord. Begrijpelijk, wanneer u deze toets indrukt gebeurt er schuurtent met vast grondzeil maar hoe printscreen maken lenovo weinig! Al met al kunt u een screenshot maken op een Lenovo-laptop met of zonder Print Key.

Hoe maak ik screenshots op Toshiba Laptop. Het wordt ook ondersteund om systeemgeluid en microfoonstem tegelijkertijd op te nemen, hoe printscreen maken lenovo.

Echter, want na het indrukken van de knop Print Screen moeten er eerst nog enkele andere handelingen worden verricht. Kiezen bijvoegsel gevolgd door Scherm Clipping.

Screenshot maken in Mac OS X

Lenovo heeft een hele reeks computers, zoals ThinkPad en Yoga. Stap 1: de Printscreen-toets opzoeken. Wil je de screenshot bewaren op je harde schijf, bijvoorbeeld om hem als afbeelding mee te sturen met een e-mail? Laten we partners worden.

Echter, na het indrukken van Print Screen opent vanzelf de editor van de app. Meer lezen Hoe velux verduisterend rolgordijn praxis foto's maakt of video's opneemt op Windows en Mac Wilt u foto's maken of video opnemen met de ingebouwde camera. NL domeinnaam verhuizen naar Byte.

 • Döndü 12.03.2021 02:57

  De Probleemstappenbeschrijving ook wel Problem Steps Recorder genoemd is afgeleid van het knipprogramma en kan worden opgestart met het commando PSR in het zoekvak op de taakbalk.

 • Anky 02.03.2021 21:48

  Eu domeinnaam verhuizen naar Byte. Opslaan doe je door op de 'floppy disk' knop te klikken.

 • Mas 03.03.2021 22:38

  Zodra u de methoden voor het screenshot op Lenovo-apparaten onder de knie heeft, kunt u altijd gemakkelijk een gewenst screenshot maken. Stap 1: de Printscreen-toets opzoeken.