Huis te koop kleverpark haarlem

  • Abonneren
  • Aandeel

Parkeren  Een groot gedeelte van de Kleverparkbuurt is betaald parkeren en alleen voor vergunninghouders. De wijk typeert zich door de karakteristieke woonhuizen uit tot

Winkels Er zijn veel in de buurt. Eerste etage: overloop met ruime vaste kast, moderne badkamer met ruime douche, wastafelmeubel, handdoekradiator, toilet en een kast, ruime slaapkamer aan de achterzijde met kastenwand en toegang tot het balkon, ruime slaapkamer aan de voorzijde met een erker en de originele schouw en een tweede wat kleinere slaapkamer aan de voorzijde met een vaste kast.

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand. Rijksstraatweg Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Aan de Meester Cornelisstraat is een DekaMarkt gevestigd. Aan de Kleverparkweg staat ook de in gebouwde Heilige Hartkerk, waar nu appartementen en een kapper in zijn gevestigd.

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand. Uitnodiging verzenden Nog een gebruiker toevoegen, huis te koop kleverpark haarlem. Winkelen De Kleverparkbuurt is een wijk met veel en een groot divers aanbod aan winkels.

Aan de voorzijde is vrij zicht over het park met speelplek en voldoende parkeergelegenheid. Bewoners Het Kleverpark behoort met 6. Volgens wijkraad Kleverpark valt het voormalig Deoterrein onder de Kleverparkbuurt en het Ripperdaterrein onder de Frans Halsbuurt.

Nu fungeert het als museum voor de geest.

Midden in het Kleverpark ligt het Santpoorterplein waar nog meer winkels en een supermarkt te vinden zijn. Nu fungeert het als museum voor de geest. Wil je de reden van opzegging met ons delen? Dan zijn wij jouw makelaar in Haarlem! Er is al een relatie geregistreerd met dit e-mailadres. Aan de Meester Cornelisstraat is een DekaMarkt gevestigd. Buurtinformatie Kleverparkbuurt.

Dan zijn wij jouw makelaar in Haarlem. Er is huis te koop kleverpark haarlem groen, mooie parkjes, tweede rijst ongekookt gekookt met douche.

Ook zijn er diverse koffie- en lunchtentjes. Aan de Meester Cornelisstraat is een DekaMarkt gevestigd. Ben je benieuwd welke gebieden er voor vergunninghouders zijn, klik dan hier. Maar naast school is er tijd om te spelen en ook daarvoor biedt de Kleverparkbuurt genoeg.

Tweede etage.

Buurtinformatie Kleverparkbuurt

Naar de homepage. Deel deze woning met:. Door de Kleverparkbuurt loopt de Kleverparkweg, aan deze weg vind je een tal van leuke winkeltjes, traiteurs en Cleeff, waar je heerlijk kunt lunchen. Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen.

Met de auto is binnen enkele minuten de snelweg naar bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag of Alkmaar te bereiken. Vervoer Bushalte Treinstation! Wil je opnieuw gebruik maken van de uitgebreide functies. Buurt informatie, huis te koop kleverpark haarlem. Aan de Meester Cornelisstraat is een DekaMarkt gevestigd. Van hieruit ben je binnen enkele minuten op Station Haarlem en in de oude binnenstad.

Buurt informatie

Route van naar Kleverparkweg 44, CG Haarlem. Deel deze woning met:. Van traiteurs, tweedehandskledingwinkels, tot een verantwoordelijke kinderwinkel, bloemenwinkel en een mooi wijnhuis. Voorzieningen Restaurants Supermarkten Winkels.

Bel of mail ons. Met kinderen. Accepteer onze cookies. Volgens wijkraad Kleverpark valt het voormalig Deoterrein onder de Kleverparkbuurt en het Ripperdaterrein onder de Frans Halsbuurt. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Terug naar de resultaten. Neem contact met ons op.

Kaart van de buurt

Kleverparkweg 44 CG Haarlem. Te koop in de buurt. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ik ben niet langer op zoek naar een woning Mijn woning is verkocht Niet langer genteresseerd Anders Account verwijderen. De Kleverparkbuurt is een buurt met veel jaren karakteristieke 30 woningen.

De achtertuin is keurig aangelegd en gelegen op het zuiden.

  • Elissa 27.10.2020 01:12

    Zakelijk contact? Naar de homepage.