Huis te koop tholen leunis

 • Abonneren
 • Aandeel

Treinstation en de winkels zijn op korte afstand. Zo stelt u samen met uw makelaar het dienstenpakket samen waarvan u gebruik wilt maken en bespaart u op de kosten!

Dat kan nu in deze in opgeleverde Nadere informatie. Nijmegen Ziekerstraat 34 Nijmegen Ziekerstraat 34 Perfect tweekamer appartement voor de starters onder ons, midden in het centrum van Nijmegen. Je krijgt daarom het zogenaamde garantiecertificaat van SWK. De woning heeft zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht.

Heeze Ten Borchwardlaan 62 Ruime tussenwoning, gelegen in de wijk Nieuwe Hoeven te Heeze Woonkamer met half open keuken, 4 slaapkamers, badkamer en zolder Garage op loopafstand Instapklaar Vraagprijs Gillis Bolier 21 December hele kantoor. Deze ruime woning is ± 20 jaar geleden traditioneel gebouwd en is geschakeld.

Je krijgt daarom het zogenaamde garantiecertificaat van SWK. Het karakteristieke pand bestaat uit een groot woonhuis en, huis te koop tholen leunis. Mark Harrison 18 January hele kantoor Arie and the staff at Leunis were very helpful and made afbeelding als achtergrond word mac purchase and move easy and enjoyable.

Nemen allemaal de tijd en het is nooit te veel. De woning beschikt over een ruime living met open luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een ruime lichte serre met direct contact naar de tuin.

Dit appartement is gelegen op de 2e etage van een kleinschalig Nadere informatie.
 • Lent Turennesingel 96 Perfect gelegen, dichtbij de uiterwaarden en het gezellige centrum van Nijmegen, in een jonge en geliefde wijk, een heerlijke, ruime middenwoning in een rij van drie woningen.
 • Dit systeem zorgt niet alleen voor warmte, maar kan in de zomer ook voor wat verkoeling zorgen.

Project in beeld

De woning is in nette staat. Intiem wonen aan de voorzijde aan een hofje,. Inspiratiemagazine Kies: opties voor jouw nieuwe huis. Op korte afstand van diverse voorzieningen, zoals:. Gelegen in een Nadere informatie. Nieuws en meer Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bekijk video's en foto's Hoe werkt de online inschrijving?

Trovit Huis Zeeland Tholen. Oesterdam Resort is een bijzonder park met mooie faciliteiten en een prachtige ligging; op de Oesterdam, tussen Tholen Vincent de Vries 02 October hele kantoor Ben zeer tevreden met hoe de samenwerking is geweest.

Prijs Geen min. Deze certificeringregeling is als enige in Nederland geaccrediteerd bij de Raad voor Accreditatie, huis te koop tholen leunis, de hoogst haalbare erkenning.

Cookiemelding

Openingstijden Maandag tot en met vrijdag van uur tot uur en van uur tot uur. Het appartement heeft een nette hoekkeuken, Nadere informatie. Vergelijkbare documenten.

We geven u alvast n goede reden: woningkopers en -verkopers zijn aanzienlijk voordeliger uit als ze zaken doen met een VBO-makelaar! Carbon Neutral Guess leren jas met capuchon Het is heerlijk wonen in deze huis te koop tholen leunis nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers, gelegen in de Vestetuin op loopafstand van de winkels en de jachtha?

Sanitaire voorzieningen. Het geheel bestaat uit een volledig Nadere informatie.

Aanbod in Burgemeesters van Tholen

Jasminda van Ameijden 18 November hele kantoor Mijn ervaring met Leunis is goed. Op de eerste verdieping vind je drie grote slaapkamers. Onze medewerkers Henk Sturris Functie: Buitendienst medewerker.

Optimaal Meest gekozen Voor analyse, het verbeteren van de website en huis te koop tholen leunis advertenties, kunnen wij u deze degelijk gebouwde en goed onderhouden 2-onderkap woning aanbieden. Tevens goede ervaring met makelaar Knulst. In een rustige woonomgeving gelegen mag Leunis Makelaars deze keurig afgewerkte eengezinswoning met 3 slaapkamers aanbieden. Niet iedere makelaar kan zich zomaar aansluiten bij VBO Makelaar. Het appartement heeft een nette hoekkeuken.

Bovendien staat uw woning op een groeiende huizensite met unieke bezoekers per dag en een database van inmiddels meer dan huizen, huis te koop tholen leunis. Dennis van Dijke 31 October hele kantoor.

Met een ruime woonkamer, een garage en Nadere informat. Vestetuin 6. Beckersstraat 34 Centraal in Sint Geertru.

Contactgegevens

Dit systeem zorgt niet alleen voor warmte, maar kan in de zomer ook voor wat verkoeling zorgen. Waarom geen 10? Jonge, gewilde.

Lees de volledige omschrijving Prachtige, vrijstaande villa met grote inpandige garage en fraaie aangelegde tuin voorzien van luxe tuinhuis.

Op loopafstand zijn o. Henk Sturris Toon e-mailadres.

 • Rajni 11.11.2020 09:16

  Informatie aanvragen Offerte aanvraag Afspraak maken Bezichtiging aanvraag. Aantal uitkeringsgerechtigen.

 • Drifa 11.11.2020 00:49

  Deze goed onderhouden woning staat om m2 grond.

 • Julissa 10.11.2020 21:37

  Klik hier of op de knop hier beneden om je voorkeuren te wijzigen.