Ik zie uw reactie graag tegemoet synoniem

  • Abonneren
  • Aandeel

Naast een goede slotzin wordt er ook gekeken naar deze motivatiebrief. Er zijn veel verschillende slotzinnen die je kunt gebruiken voor jouw sollicitatiebrief.

Na de afrondende zin komt nog de afsluitende groet. Als je later een reactie hebt ontvangen met bijvoorbeeld meer informatie, een toelichting, of een afwijzing weet je beter waar je aan toe bent. Probeer daarom ook niet een informele laatste zin neer te zetten. Fijne blog!

Ouderwets taalgebruik Kunnen, willen en zullen, wel of niet gebruiken? Het is ons doel om u juist die informatie te laten zien die voor u van toepassing is.

De laatste zin die wordt gelezen van de sollicitatiebrief blijft uiteraard het meeste hangen en moet dan eigenlijk ook een goede conclusie zijn van jouw hele sollicitatiebrief. Home Taalbank Schrijfadvies Tegemoet zien. Let op een juist gebruik van interpunctieIk ga zeker deze afsluitingen van brieven gebruiken! Accepteren Meer info. Blog - toon berichten over:.

Kan jij zelf geen motivatiebrief schrijven?

Voorbeelden om je sollicitatiebrief af te sluiten

Die mogelijkheid tot contact staat vaak in een afrondende zin na een witregel. Door deze indeling aan te houden, zorg je voor een overzichtelijk bericht voor je lezer. Lees meer 6 november , Willem Verdaasdonk. Dit is een erg vrolijke zin waarbij je oprecht aangeeft interesse te hebben in deze baan. Onder deze groet komt in de meeste gevallen een digitale handtekening.

Een slotzin kan daarentegen nooit kwaad, paar kleine puntjes: cv is met kleine letters anders gaat het over een CV-ketel! Hoe maak je een moderne briefindeling. Goed, maar de zin moet wel passen bij de holland america lijn naar noorwegen van formaliteit van de brief.

Onder dankzegging voor uw brief van… In aansluiting op ik zie uw reactie graag tegemoet synoniem telefoongesprek met de heer Jansen…   Deze kun je beter vervangen door de moderne variant:. Je kunt een brief of email afsluiten door  in afwachting van uw reactie ,  of  in afwachting van uw reactie verblijf ik  te gebruiken.

Neemt u dan contact met mij op, dan kom ik graag nader kennismaken.

1. Afrondende zin met contactmogelijkheid

Kan jij zelf geen motivatiebrief schrijven? Doordat je aangeeft dat je een oriënterend gesprek wilt hebben houd je alles open. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd; Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Door aan te geven dat je persoonlijk langs wilt komen geef je aan op korte termijn al aan de slag te willen gaan.

Je ontvangt regelmatig leerzame artikelen in je mailbox. Wil je liever zelf aan de slag. Gerelateerde blogs Hoe maak je een moderne briefindeling. Deze afsluiting van een formele brief is vrij ouderwets, maar kan tegenwoordig nog wel gebruikt worden. Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.

We rekenen erop dat je factuur voor 1 november binnen is. Je kunt een brief of email afsluiten door  in afwachting van uw reactie ,  of  in afwachting van uw reactie verblijf ik  te gebruiken. Overweeg dan om een van de volgende zinnen te gebruiken. Ontvang onze beste taaltips en updates per mail.

Geen enkel probleem als je maar niet elke zin met ik of wij begint.

Respectloze en negatieve reacties worden daarom verwijderd. Willem Verdaasdonkniet met zijn tijd meegaat en eigenlijk ook een beetje lui is. Het roept bij mij een beeld op van iemand die niet creatief is, van Taaluilen. Ook dit is belangrijk op een goede manier op te schrijven?

Ja ik wil een cursus volgen. Ik zie uw antwoord met belangstelling tegemoet. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Taal-, spreek- en merk-uil

Ja ik wil een cursus volgen. Wil je een brief toch zakelijk afsluiten, maar niet zo formeel als hierboven? Je geeft duidelijk aan wat jij wilt en ook gebruik je niet te veel woorden.

Zorg ervoor dat de laatste zin erg pakkend is. Ontvang onze beste taaltips en updates per mail. Schrijf jij kort en krachtig.

  • Jillis 16.01.2021 04:11

    Dan hebben wij SollicitatieBooster voor jou. In de praktijk wordt vaak het cv praktisch altijd voor de brief gelezen.

  • Gül 15.01.2021 02:50

    Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet. Maak dat zo concreet mogelijk.