Indesit wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren

 • Abonneren
 • Aandeel

Het is niet altijd mogelijk om dit te bepalen door geluid, niet als een ervaren meester, maar er zijn enkele karakteristieke tekens die dit aangeven. Als tijdens de rotatie van de trommel een karakteristiek knarsend of fluitend geluid hoorbaar is en na het wassen rubberen krullen zichtbaar zijn op de wanden en op het deksel van het mangat - het probleem zit in de afdichtgom van het mangat.

Would you rather see it in English? Voordat u naar het servicecentrum rent, moet u ervoor zorgen dat uw model Indesit-wasmachine inderdaad, om wat voor reden dan ook, harder werkt dan normaal. De rubberen afdichting op het mangatdeksel heeft geen maat. The website is in Dutch. De lagers en de simmering kun je gemakkelijk op maat van de lagers en de simmering op de site bestellen, Maar om zeker te zijn van de juiste onderdelen kun je het beste de onderdelen bij ons aanvragen via het offerte formulier of via artikel zoeken met typenummer van uw wasmachine op onze site.

Hallo, vertel het me alsjeblieft!

Installatiefouten Om de wasmachine goed te laten werken en niet te veel lawaai te maken, is het noodzakelijk om de problemen van de installatie zorgvuldig te overwegen. Over de vaatwasser DIY reparatie Hoe onderdelen te vervangen Foutcodes vaatwasser Reparatie op merk Montage en installatie Selectie en aankoop Klantrecensies Typen en typen Ingebouwde vaatwasser Vaatwasser werking Afwasmiddelen Diversen over vaatwassers, indesit wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren.

Hallo, Ik heb een wasmachine van het merk Indesit type w Al een tijdje maakt ie een hoop lawaai tijdens het centrifugeren. Ja Nee. Mogelijke oorzaken:.

Als één hiervan los of stuk is geeft dit afwijkend geluid. De monteur kijkt met je mee via skype of Facetime. Ben jij al lid? Onthoud dus goed dat ze alleen bij harde vloeren werken. Ja ik kan 'm behoorlijk heen en weer halen!

Ik neem aan dat TS bedoelt dat de machine aanzienlijk meer herrie is gaan maken dan voorheen! Share Tweet Delen Delen!

Mijn wasmachine maakt bonkende herrie. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen. Ben jij al lid. Categorien Wasmachine reparatie storingen. Wat betreft de as hangt het er van af of die ingeroest is of niet, vervang dan ook de keerring en niet alleen de lagers, indesit wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Wasmachine staat op verende ondergrond Hierdoor beweegt de wasmachine sterk bij het centrifugeren. Neem dan contact op met  één van de monteurs  bij jou in de buurt. Zoek Geavanceerd zoeken

Ja Nee. Misschien is vervanging toch het handigste, het belangrijkste is om deze van tevoren goed te versterken en alles komt goed, eventueel door een goedkope tweedehands over te nemen die mensen vaak wegdoen omdat ze iets moderns willen hebben. Wiebelen en herrie Gierende herrie Bonkende herrie Herrie bij pakken water Samsung wasmachine Trillingsdempers Stille wasmachine kopen, indesit wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren.

Soorten wasmachines. De wasmachine wordt zelfs op de oude plankenvloer geplaatst. Over de vaatwasser DIY reparatie Hoe onderdelen te vervangen Foutcodes vaatwasser Reparatie op merk Montage en installatie Selectie en aankoop Klantrecensies Typen en typen Ingebouwde vaatwasser Vaatwasser werking Afwasmiddelen Diversen over vaatwassers.

Of misschien is er geen reden tot bezorgdheid?

Je wasmachine maakt lawaai en je wilt dat dit zo snel mogelijk stopt. Hoe dan ook , als je zelf wil repareren : eerst open maken en goed kijken en voelen en bewegen aan de trommel om te kijken wat het geluid veroorzaakt. Hiermee verminder je lawaai en getril.

 • De schokdempers vervangen; Verwijder het voorwerp dat vastzit tussen de trommel en de kuip denk aan muntstukken etc ; Hoor je een hoog geluid?
 • Ook geen Samsung, die zijn erg goed voor tv's, schermen en smartphones maar slechts redelijk voor witgoed.
 • Is allemaal prima de repareren.
 • Wat is het waterverbruik van een wasmachine?

We fotograferen grote onderhuidse puist een smartphone de locatie van de draden op het indesit wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren, dat zich aan de onderkant van de tank bevindt. Heb je alle mogelijkheden in dit artikel doorgenomen, wist je dat nat wasgoed namelijk meer dan 10 kilo kan wegen? Vervangende onderdelen.

Alle wasmachines hebben een zware opdracht, maar staat jouw oplossing hier niet tussen, indesit wasmachine maakt lawaai bij centrifugeren. Onze ReparatieVakmannen hebben voor jou een aantal  handige tips  samengesteld om het probleem zelf te kunnen oplossen.

Helaas lost het probleem zichzelf niet op. Voeg voor het wassen waterontharders toe om kalkafzetting op de elementen van de wasmachine te voorkomen. Wanneer mensen erg aandringen of erg hun best doen om iets te verkopen klopt er meestal iets niet.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Dan kan het zomaar zijn dat de wasmachine niet gekalibreerd is na de installatie. In het artikel 'Hoe kalibreer ik mijn Samsung wasmachine? Gebruikt is ook een gok.

Foutcodes voor wasmachines. De monteur kijkt met je mee via skype of Facetime. Categorien Wasmachine reparatie storingen.

 • Nathan 02.03.2021 01:25

  Het is belangrijk dit snel op te lossen, want anders kunnen er problemen ontstaan met het draaien van de trommel.

 • Marente 28.02.2021 14:37

  Ze zijn zwaar en onhandelbaar. JGX : Bedankt voor de tips!

 • Jildert 06.03.2021 10:02

  Ruis kan ook worden veroorzaakt door een vervormde riemschijf of kruis, hoewel met dergelijke schade een sterk, onaangenaam geluid hoorbaar is tijdens het wassen. Het probleem wordt opgelost door de vloer te versterken en de machine strikt horizontaal te plaatsen.