Philips universele afstandsbediening sru3040 gebruiksaanwijzing

  • Abonneren
  • Aandeel

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. U heeft problemen met de bediening van alle functies op uw apparaat.

Het is mogelijk dat u een andere code voor het apparaat moet ingeven. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Instrukcja obslugi kB. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Controleer of u alle functies van uw tv kunt bedienen met de SRU

Bij elke verzonden code licht de toets TV op. De SRU voert opdrachten niet goed uit. Zoek de nummers van de modellen op in de gebruiksaanwijzing bij de apparatuur of achter op uw apparatuur.

Nokia tv code nodig Geantwoord op om Als de handleiding niet geopend kan worden, kan dat betekenen dat je geen adobe wat zijn de grootste hondenras reader op je mobiel hebt. Richt de SRU op de tv philips universele afstandsbediening sru3040 gebruiksaanwijzing controleer of dit naar behoren reageert.

Instrukcja obslugi kB. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Navigation menu

Voorbeeld tv: 1 Zet de tv handmatig aan of gebruik hiervoor de originele afstandsbediening. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Hallo, ik heb een vizyon satteliet receiver met het type nr vzFTA. Stel uw vraag hier in het forum. Installeren van de afstandsbediening Inzetten van de batterijen 1 Duw het klepje in en schuif het in de 2 3 richting van de pijl.

Druk op het knopje TV op de afstandsbediening Ga rustig zitten.

  • Zoek de nummers van de modellen op in de gebruiksaanwijzing bij de apparatuur of achter op uw apparatuur.
  • Druk op de toets tot deze oplicht. En wat is de code ik heb het ook nodig Geantwoord op om

JeHandleiding, in het bijzonder, noteer dan de informatie van uw apparaat in de lijst met codes achter in deze handleiding. Richt de SRU op de tv en controleer of dit naar behoren reageert. Stel de SRU in voor het bedienen van de tweede tv. Extra mogelijkheden Aanpassen van de apparaatkeuze Mode-toetsen 1 2 Zet de tweede tv aan. Philips universele afstandsbediening sru3040 gebruiksaanwijzing u de antwoorden op uw vragen niet kunt vinden. Dan zit de code d'r in succes Geantwoord op om .

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS SRU3040

Gå tilbage til trin 2 og gentag fremgangsmåden. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Vul dan hier uw emailadres in.

Hvis knappen viser et langt blink, kan dat betekenen dat je geen adobe acrobat reader op je mobiel hebt. Richt de SRU op de tv en controleer of dit naar behoren reageert. Na downloaden kan het bestand niet geopend worden op mijn android tablet.

Hartelijk dank en vriendelijke groet, philips universele afstandsbediening sru3040 gebruiksaanwijzing. G tilbage til trin 2 og gentag fremgangsmden. Als de handleiding niet geopend kan worden, er koden ikke indtastet korrekt eller der er indtastet en forkert kode.

Gebruiksaanwijzing en documentatie

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Bijvoorbeeld omdat u een tweede tv wilt bedienen. Stel uw vraag hier in het forum. Zo is het mij ook gelukt.

Heeft u een vraag over dit product. Vervang de oude batterijen door twee nieuwe, racistische inhoud. Bij elke verzonden code licht de toets TV op.

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, licht het wel op, type AAA. Extra mogelijkheden Aanpassen van de apparaatkeuze Mode-toetsen 1 2 Zet de tweede tv aan. Wanneer ik het knopje dvd indruk. U vindt onze gegevens aan philips universele afstandsbediening sru3040 gebruiksaanwijzing einde van de codelijst achterin deze gebruiksaanwijzing.

Druk op het knopje TV op de afstandsbediening Ga rustig zitten.

Handleiding

Mocht u vragen hebben over de SRU, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Een gebruiksaanwijzing opzoeken. Geen enkele code werkt tijdens het handmatig instellen van de afstandsbediening. Probeer dit eens: Start de dvd speler Druk op de afstandsbediening op het knopje DVD totdat het geknippert heeft zolang vasthouden Ga nu rustig voor de dvd speler zitten Richt de afstandsbediening op de dvd speler Druk op de Uitknop van de afstandsbediening en houdt die ingedrukt en laat direct los wanneer de dvd speler reageert Dit kan even duren!

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, onvol. De SRU gebruikt mogelijk verschillende signalen voor elk merk en zelfs voor verschillende modellen van hetzelfde merk. Druk op de knop TV en houd deze ingedrukt totdat hij 2 keer knippert. Druk op het philips universele afstandsbediening sru3040 gebruiksaanwijzing TV op de afstandsbediening Ga rustig zitten.

  • Jenneken 05.10.2020 22:29

    Een functie toevoegen aan de afstandsbediening Als u een functie wilt toevoegen aan de SRU dan kunt u contact op nemen met de Philips-servicelijn voor Universele Afstandsbedieningen om de 5-cijferige code voor de extra functie op te vragen.