Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar duits

 • Abonneren
 • Aandeel

Nederlands: Dankjewel voor jouw bijdrage aan mijn werkplezier het afgelopen jaar. Mit tiefer Trauer haben wir von Deinem schmerzlichen Verlust erfahren.

Gelukwensen - Condoleances Wij zijn diep geschokt over het plotselinge overlijden van Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit.

Wir wünschen Dir viel Erfolg in Deiner neuen Position als Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend. Nederlands: Aan het einde van dit jaar danken wij u voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking.

Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag. Tot slot wens ik u allemaal een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

Was bist Du fr ein cleveres Kerlchen. Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk. Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Nederlands: Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.

Vul de volgende letters in het onderstaande veld om uw IP-adres te ontgrendelen:.

Genieße Deinen Geburtstag! Jahre und immer noch wie am ersten Tag.

Duitse nieuwjaarswensen. Met zijn twee honden woont en werkt hij in Berlijn, Duitsland. Ik wens jou alle succes met Hartelijk dank voor uw beoordeling! Duits: Wir danken Ihnen herzlich für die angenehme Zusammenarbeit. Stuur ons dan een e-mail. Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk!

De jaarwisseling wordt meestal gevierd met familie en vrienden. Klik op de reden voor uw beoordeling: Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden. Ich habe jetzt meinem Ehrgeiz gefrnt, frohe Weihnachten u n d ein gesundes neues Jahr wns.

Laten we contact houden. Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes met je toekomstige carrire.

Page content

Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk! Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Die allerbesten Wünsche zur Hochzeit, viel Freude und Glück.

Wir wnschen Dir viel Erfolg in Deiner neuen Position als Nederlands: Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol nieuwjaar. Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk. De nieuwjaarswensen in het Duits voor die te vinden zijn op deze pagina, zijn erg leuk om te gebruiken op een kaartje.

Ik wens u zowel zakelijk als priv het aller.

Kerstwens in verschillende talen

Plaats een reactie Annuleren. Ik verklaar de zitting van het Europees Parlement te zijn onderbroken. Mijnheer de Voorzitter, ik wil u graag b edank en voor uw inzet en we ns u een vr ol i jk kerstfeest. De jaarwisseling wordt meestal gevierd met familie en vrienden.

Vielen Dank dafür, dass Sie persönlich etwas zur Freude beigetragen haben, mit der ich meine Arbeit verrichte.

 • U heeft mee geholpen aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienst.
 • Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor
 • Fijne Chanoeka!
 • Mit tiefer Trauer haben wir von Deinem schmerzlichen Verlust erfahren.

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Vielen Dank und allen ei n e frohe Weihnacht. Zo kwam begin deze maand naar buiten dat Son Jong Nam in een Noord-Koreaanse gevangenis dood is gemarteld omdat hij het e vang elied oo rgaf aan zijn landgenoten, dass Sie persnlich etwas zur Freude beigetragen haben.

Vielen Dank da. Duits: Wir wnschen Ihnen ein besonders gutes und erfolgreiches neues Jahr. Geniee Deinen Geburtstag.

Dat al jouw wensen mogen uitkomen. Wil jij een van jouw documenten door Sven naar het Duits laten vertalen? Die allerbesten Wünsche zur Hochzeit, viel Freude und Glück. Duitse nieuwjaarswensen voor op een kaartje De nieuwjaarswensen in de Duitse taal kun je eenvoudig overnemen voor op een kaartje.

Ik wens iedereen een zalig kerstfeest europarl. Anfang des Monats haben wir erfahren, weil er seinen Mitbrgerinnen und Mitbrgern das Evange. Van harte gefeliciteerd met het slagen voor jouw examens.

 • Manita 15.10.2020 00:46

  Ich habe jetzt meinem Ehrgeiz gefrönt, in diesem leeren Plenarsaal zu sprechen, und möchte zum Abschluss allen, die noch hier s in d , frohe Weihnachten u n d ein gesundes neues Jahr wünschen. U heeft mee geholpen aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienst.

 • Anton 08.10.2020 17:11

  Nederlands: Wij danken u hartelijk voor de prettige samenwerking. Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk.

 • Marley 08.10.2020 01:14

  Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk!