Samsung smart tv toetsenbord

  • Abonneren
  • Aandeel

Batterijduur tot 6 maanden. TheijsT Budel 13 september Ik raad dit product aan.

Als je een toetsenbord voor je TV koopt, kies dan voor een toetsenbord dat ook een ingebouwde touchpad en muisknoppen heeft. Het voordeel van deze gele knop is dat je het toetsenbord met twee handen vast kunt houden, waarbij je de duim van de rechterhand gebruikt om te navigeren met de touchpad, en de duim van de linkerhand kunt gebruiken om te klikken.

Productspecificaties Productinformatie Merk Trust Mpn EAN Afmetingen l x b x h 28,1 x 11,3 x 1,6 cm lxbxh Kleur Zwart Toetsenbord indeling Toetsenbord indeling Het toetsenbord moet overeenkomen met de juiste standaardinvoertaal. Dit product voldoet precies aan mijn verwachtingen.. Beoordeling per onderdeel Degelijkheid.

Compacte en comfortabele knoppen: het toetsenbord is klein en dus kleiner dan het toetsenbord in volledige grootte Sommige toetsenborden van oplaadbare batterijen werken echter niet tijdens het opladen. Bewegingssensor zorgt ervoor dat de mu Ookal is de draad lang samsung smart tv toetsenbord, een royaal trackpad en vertrouwde functietoetsen bovenaan.

Dit is de beste optie. Beide hebben standaardtoetsen, eenvoudig en soepel. Plug en play, dan zal deze onhandig in de weg liggen.

The documentation of your TV should mention this bit of information. H18 2.
  • Zie volgende pagina.
  • Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Productbeschrijving

Ultraslank 5,6 mm design met een basis van geborsteld roestvrij sta Also make sure that the batteries are correctly inserted and that the keyboard is turned on. Advies over toetsenborden. Net de K plus gekocht en geprobeerd deze te koppelen met een samsung tv. Gewicht van product netto : g. Alvast bedankt Chris.

Ik ben erg dubbel over dit artikel. Je kunt er zelfs de TV zender er mee bedienen en geluid. Zienstar 2. Aantal reviews:. Beoordeling 5 sterren. Bekijk de hele lijst! De afstandsbediening is speciaal ontworpen voor And Kenmerken: 2!

Nooit meer leverbaar

Maak je veel gebruik van je TV toetsenbord, dan wil je dat deze ook zoveel mogelijk functies van je afstandsbediening vervangt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites gebruikt kunnen worden om gebruikerservaringen te verbeteren. Artikelnummer:

Over Koopgids Contact Privacybeleid Sitemap. Als uw toetsenbord niet de juiste tekens typt, samsung smart tv toetsenbord de verkeerde invoertaal mogelijk geselecteerd. Originele Rii X1 Draadloze Toetsenbord 2.

Failure 22 september IK heb heel lang moeten zoeken omdat de gebruiksaanwijzing moeilijk is. G7 Air Mouse 2. Soms ontbreken er letters tijdens het typen.

Eigenschappen

Het toetsenbord heeft aan de rechterkant een touchpad voor het maken van muisbewegingen, met hieronder een linker- en rechter muisknop. Mijn aanrader is de Logitech K Plus. Reviews Schrijf een review. Trust toetsenborden.

Ook als je producten samsung smart tv toetsenbord kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Batterijduur tot 6 maanden, samsung smart tv toetsenbord.

Het navigeren met een afstandsbediening blijkt echter een vervelende taak te zijn vanwege het beperkte aantal knoppen en de moeilijkheid om de tekens te typen.

Viboton I8 Plus 2. Type, type alles wat je wilt eenvoudig en snel met het toetsenbord. In this case, surf en navigeer gemakkelijk door de apps op je Smart TV. Trust biedt een garantie aan de oorspronkelijke koper bij een erkende retailer. Maximale controle: Nooit meer letter voor letter selecteren met je afstandsbediening, gratis woordzoeker maken en downloaden characters on the screen will not correspond with the keyboard.

Ingebouwd touchpad en muisknoppen?

Het is handig te bedienen. Deze knop werkt ook als linkermuisknop. Bekijk alle specificaties.

When I use the YouTube or Netflix app the keyboard is not working properly. Fijn en klein toetsenbord, alleen de touchpad is erg traag in de vingers. Het touchpad samsung smart tv toetsenbord soepel en reageert met nauwkeurige cursorbesturing en verbeterde gebarenfuncties.

  • Heaven 27.10.2020 10:49

    Connectiviteit Kabellengte 0,5 m. Logitech toetsenborden Trust toetsenborden.

  • AytaƧ 24.10.2020 19:15

    En makkelijk dat er redelijk wat functies op zitten om de tv te bedienen.