Studenten ov weekend korting

 • Abonneren
 • Aandeel

Een groot deel van de studenten beschikte echter nog niet over een opgeladen OV-chipkaart. Dal Voordeel , de opvolger van het Voordeelurenabonnement, kost 50 euro per jaar en kan men dus gratis verkrijgen.

Boom Chicago: het leven is beter als je lacht.

Deze site gebruikt cookies: Lees meer Okay, bedankt! Koop een internationaal ticket voor het buitenlandse deel van je reis. De OV-studentenkaart was een geplastificeerd papieren vervoerbewijs zie afbeelding. Hoe zet je het stop? Met een tijdelijk studentenreisproduct kan je namelijk 7 dagen gratis reizen tot je nieuwe ov-kaart er is.

Deze varianten zijn gehandhaafd bij de overgang naar de ov-chipkaart. Profiteer van de check-uit alert service en diverse acties.

Meld je gratis aan voor  NS Extra Studenten : ontvang informatie over jouw traject en krijg korting op de door jouw bezochte stations! Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis, studenten ov weekend korting. Doe je niveau 3 of 4. Het studentenreisproduct is onderdeel van de studiefinanciering. Welk niveau je doet bij je mbo-opleiding heeft ook invloed op je studenten-ov.

Onthouden Inloggen. Arriva beschouwt de stations van Weener en Leer in dit geval als Nederlandse tariefpunten. In je vrij-reizen periode reis je gratis.
 • Het kan zijn dat je pas later officieel uitgeschreven bent bij je school of universiteit. Op de adresvinder vind je alle ophaalpunten bij jou in de buurt.
 • Na luid protest is dit niet doorgegaan.

Wat is het?

Deel dit bericht. Wil je eenmalig of altijd van klasse wisselen? Met een weekendabonnement reis je tussen vrijdagochtend u en maandagochtend u gratis en daarbuiten met korting. Lekker naar festivals, vrienden in andere steden bezoeken, een dagje strand. Je studenten ov-chipkaart zorgt er namelijk voor dat jij gratis op weg kan naar je studie met het openbaar vervoer en werk en feestjes en vrienden…. De OV-chipkaart kalender geeft een handig overzicht waarop je direct kunt zien of jouw kaart geldig is.

 • Boom Chicago: het leven is beter als je lacht.
 • Wat moet ik doen als ik met mijn kaart de grens overga?

Om je daaraan te helpen herinneren, stuurt DUO je altijd netjes een e-mail. Normaal gesproken heb studenten ov weekend korting als student recht op een studenten ov als je aan deze drie voorwaarden voldoet: - ingeschreven staan bij een opleiding - je een black and white party theme opleiding doet - je studiefinanciering krijgt Er zijn wel altijd uitzonderingen.

Dan kun je hier bekijken wanneer je voor het reizen moet betalen. Wat is de geldigheid van het Studentenreisproduct in de zomerperiode en tijdens feestdagen. Vraag een studentenreisproduct aan.

Wijzigingen

In al deze gevallen geldt een gedoogbeleid, de OV-chipkaart dient als zichtkaart en kan wel gecontroleerd worden op geldigheid van het abonnement. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Daarnaast is hij zelfs geldig tot zaterdagochtend 4 uur — ideaal voor een late stapavond op vrijdag!

Per 1 januari is de geplastificeerde zichtkaart vervangen door de Studenten OV-chipkaart. Houders konden bij het ophalen van de kaart kiezen voor een van de twee varianten, studenten ov weekend korting, en maximaal n keer per jaar kon deze keuze veranderd worden.

Studenten ov weekend korting - 6 april. Voor de voorwaarden bij andere vervoerders raden stanley rosella te koop je aan contact op te nemen met de betreffende vervoerder. Indien jouw vraag niet volledig is beantwoord kun je altijd terecht bij de Studentenlijn. Ook dan is in- n uitchecken nodig.

Plan je reis

Heb je geen recht meer op het Studentenreisproduct en moet je deze inleveren? Het wordt door de Dienst Uitvoering Onderwijs toegekend als onderdeel van de prestatiebeurs. Let op tussen 1 mei en 24 augustus kun je niet wisselen en het weekabonnement is in de zomer 5 weken niet geldig. Geldigheid weekabonnement tijdens feestdagen: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van

Ik ben vergeten uit te checken. Je reist dan in het weekend gratis en kan ervoor kiezen om dan naar je ouders te gaan; gewoon om ze te verzekeren dat je nog leeft. Een blokkade kan alleen hersteld worden bij een servicepunt van de betreffende vervoerder of men dient een nieuwe OV-chipkaart aan te schaffen! Je kunt in het weekend alsnog studenten ov weekend korting reizen als je wilt, studenten ov weekend korting.

Geraadpleegd op 18 januari In de overige reisuren betaal je de normale prijs. Het aanbod bestond aanvankelijk uit een jaar lang gratis een Voordeelurenabonnement en twee papieren dagkaarten. Naamruimten Pagina Hoe lang moet je lontong rijst koken Ben je je OV-chipkaart verloren of is hij verlopen, gestolen of defect en kun je daardoor niet reizen.

Wat als ik mijn OV-chipkaart ben vergeten mee te nemen.

Wanneer heb je er recht op?

In je vrij reizen periode: niet in- en uitchecken. Met een weekendabonnement reis je tijdens Bevrijdingsdag en Hemelvaart gratis. Zoeken naar:. Wanneer je in het buitenland studeert en geen gebruik maakt van je OV-studentenkaart heb je recht op een OV-vergoeding.

Dit aanbod geldt tot 3 maanden na het beindigen van je studentenreisproduct. Heb je kosten gemaakt doordat je buiten je schuld geen gebruik hebt kunnen maken van je studentenreisproduct. Studenten ov weekend korting dan telefonisch contact op met NS Klantenservice, dag en nacht bereikbaar via .

 • Katrien 09.12.2020 12:46

  Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie af.

 • Tyra 18.12.2020 12:17

  Vergeet daarna vooral ook niet om een persoonlijke ov-chipkaart aan je DigiD te koppelen.

 • Aislinn 10.12.2020 12:45

  Wat nu? Share 1.