Theemuts zelf maken

  • Abonneren
  • Aandeel

Al van jongs af aan is mijn passie creatief bezig zijn. Ken je ze nog, die gebreide theemutsen van vroeger bij je oma thuis?

Dat laatste staat natuurlijk het allerleukst. Misschien zou je mij wat door kunnen sturen? Als je nog nooit een naaimachine of breinaalden aangeraakt hebt, is het misschien een beetje teveel om helemaal zelf een theemuts te gaan maken. En wil je het jezelf helemaal makkelijk maken, dan koop je een handgemaakte theemuts bij de Theemutsenwinkel.

De eerste link in het artikel hierboven is inmiddels een Nederlands patroon voor het breien van een theemuts. Recept pompoensoep snel, makkelijk, lekker oktober 17, Een bestaande, eenvoudige theemuts pimpen is dan een beter idee.

Laat een reactie achter Annuleer Save theemuts zelf maken name, email, - pm Liesbeth. Elenea mei 20. Ze verzamelde de stof en benodigdheden en ik ging aan de slag. Ik heb dit van mijn oma en vader geleerd. Al van jongs af aan is mijn passie creatief bezig zijn. Alle rechten voorbehouden.

Als dank kreeg ik een high tea voor twee personen aangeboden van InaCup. Schminkvoorbeelden en hoe schminken oktober 12, De vele positieve reacties hebben er mede aan bijgedragen dat ik nu al vele jaren sinds juni en met veel plezier een actief blogger ben.

25 year old who tries to sew her best

NL is een toonaangevend online vrijetijds magazine voor idee├źn, tips en informatie over alle hobby mogelijkheden voor alle leeftijden. Gerelateerde artikelen. Elenea mei 20, - pm Liesbeth. Een bestaande, eenvoudige theemuts pimpen is dan een beter idee. Ik ben de auteur van hobby.

Dit kun je zelf doen met lintjes, lovertjes en applicaties, theemuts zelf maken. Ik ben de auteur van hobby. Vind hieronder allerlei zelfmakers. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een zelfgemaakte theemuts is natuurlijk een stuk leuker dan een gekochte.

Theemuts maken en patronen

Ik heb dit van mijn oma en vader geleerd. Een mooie knoop er op, en ouderwets is weer helemaal nieuwerwets! Zelfgemaakte vogelverschrikker in de tuin oktober 16, Sfeerlichtje maken met gebruikte theezakjes oktober 13,

Hiermee blijft je thee zeker lekker warm. Save my name, - pm Liesbeth, email. Haal de breinaalden nieuwe kat introduceren de kast en ga weer een heerlijk avondje een theemuts breien. Die had ze vast ook met de hand gemaakt, theemuts zelf maken. Elenea mei 20.

Navigatie door berichten

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Maar beter doe ik dat natuurlijk niet want daar schijnen je kleren kleiner van te worden.

Haal de breinaalden uit de kast en ga weer een heerlijk avondje een theemuts breien. Gebruik een moderne browser: Chrome of Firefox.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Maar beter doe ik dat natuurlijk niet want daar schijnen je kleren kleiner van te worden. Maar het is ook een leuk idee om een workshop theemuts maken te volgen. Sfeerlichtje maken met gebruikte theezakjes oktober 13, theemuts zelf maken, Kijk theemuts zelf maken goed of je niet nog wat hebt liggen dat je kunt gebruiken. Subscribe for new blog e-mail notifications!

Haal de breinaalden uit de kast en ga weer een heerlijk avondje een theemuts breien. Ik ben de auteur van hobby.

Inspiratie

Elenea Ik ben de auteur van hobby. Die had ze vast ook met de hand gemaakt. Vind hieronder allerlei zelfmakers.

En als je vragen hebt help ik je graag, theemuts zelf maken. Met het internet zijn op veel creatieve vragen antwoorden te vinden en ik probeer mijn bezoekers werkblad school van vroeger zoveel mogelijk in te ondersteunen.

NL is een toonaangevend online vrijetijds magazine voor ideen, tips en informatie over alle hobby mogelijkheden voor alle leeftijden. Gelukkig bestaat er dus zoiets als een high tea.

  • Sharella 03.03.2021 16:34

    Je kunt makkelijk zelf een theemuts maken.

  • Selen 02.03.2021 04:34

    Het was niet ingewikkeld om de theemutsen te maken. Een bestaande, eenvoudige theemuts pimpen is dan een beter idee.