Visserman aak te koop

  • Abonneren
  • Aandeel

Alle overige Diversen Onbekend. Lemsteraak VA 90

Filter opties Bewaar. Consoleboten en visboten. Lemsteraak VA 90 In zijn we in de overige klasse bij de Zuidwal, 1e geworden. Zoekopdracht bewaard!

Op de foto staan twee visaken van de familie Stuiver te Gorredijk. Filter opties Bewaar. Bj Afm. Visserman aak te koop hebben we net wat meer spanning op de voorstag waardoor we net iets hoger aan de wind kunnen zeilen. Laatst bekeken.

Bj Afm. Het is toen omgebouwd naar een motorjacht genaamd "Brandaris". Vanuit het schip ging Berend Stuiver met de bijboot naar de dichtzet.
  • Getoonde advertenties: 1 - 22 van De kuip is voorzien van een tent zodat er meer leefruimte aan boord ontstond.
  • Het schip is een goede zeiler, en ligt prachtig op zijn roer. Het schip werd gebruikt voor de binnenvisserij en er is mee gevist op de Opsterlandse¬†Compagnonsvaart te Gorredijk en Lippenhuizen.

Graag even aandacht voor jouw privacy

Accessoires algemeen. Prijs Van:. Hierdoor is varen door Friesland erg makkelijk. Lemsteraak Blom Bj Afm. Jouw privacy is belangrijk.

Wehmeyer Yacht Brokers. Daarom gaan visserman aak te koop zorgvuldig met deze gegevens om en selecteren we onze partners met zorg. In hebben we een speciale zwemtrap laten maken. Accessoires algemeen. Heeft u een Lemsteraak te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Diepgang m Van 0.

Alle sloepen Sloepen Tenders Grachtenbootjes Verhuur sloepen. Zeilboten Alle zeilboten. Uitgebreid zoeken. Doorvaarthoogte met gestreken mast in schaar 2,80 meter.

De motor krijgt om het jaar een onderhoudsbeurt van een erkend Vetus dealer. Alle sloepen Sloepen Tenders Grachtenbootjes Verhuur sloepen. Zoek of verkoop uw boot of schip op Botentekoop, visserman aak te koop. Er werdt gebruik gemaakt van een zogenaamde dichtzet. Dit is gedaan door Simon van der Meulen te Warten.

Catamarans en trimarans. Deze visaak is sinds weer in de vaart als LE Melding Wil je deze zoekopdracht bewaren? Het is toen omgebouwd naar een motorjacht genaamd "Brandaris".

Lees onze privacy statement en of ons cookiebeleid hoe we dit doen. Populaire merken Corsiva 95 Lago Amore 20 Isloep Icom M Dat was ook niet zo'n probleem, maar wegens vakantie de laatste jaren niet meer. Prijs Van:. Doorvaarthoogte met staande mast 12,30 meter. Motorjachten en motorkruisers. We hebben ook een visserman aak te koop jaar meegedaan met de Jan Haringrace te Monnickendam, want juist dan trekt de paling.

Waterscooters en jetski's. De Valk Hindeloopen.

Vraagprijs ‚ā¨ 82.500,-

Wehmeyer Yacht Brokers. Alle zeilboten Zeiljachten Motorsailers Multihulls Open zeilboten. Lemmer Nautic Jachtmakelaardij.

Dit is de vader van Berend Stuiver. Overige Alle overige. Lemsteraak VA 90 Voor regenachtige dagen in de zomer hebben we een kleine zomertent van mast tot einde motorkist.

  • Hildegard 22.11.2020 16:34

    Alle sportboten Speedboten en sportboten Sportcruisers Rubberboten en ribs Skiboten Verhuur sportboten.

  • Loura 22.11.2020 02:12

    Verhuur zeilboten.