Weeronline lanzarote puerto del carmen

 • Abonneren
 • Aandeel

Wij respecteren uw privacy. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Simulation data met een hoge voorspelbaarheid kunnen deze data vervangen. NNO 4 4. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent. Activiteiten weerbericht. Hoe groot is Lanzarote?

De zeetemperatuur ligt rond de 21°C. Daarom zie je in december nog veel zwemmers en zonaanbidders op de stranden van Lanzarote.

Klimaat Lanzarote per maand. Neemt u contact op voor meer informatie info meteoblue. Deelen Like ons Folg ons. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Playa Blanca in mei.

Voor liefhebbers van zon, zee en strand is het klimaat van Lanzarote daarom bijna ideaal. Gemiddeld is het maximaal 23°C in augustus op Lanzarote en minimaal rond de 22°C. Wil je een vakantie boeken?
 • De laagste temperatuur tijdens deze maand ooit gemeten is 15,4°C op 7 juli Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.
 • In december daalt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 21°C aan het begin van de maand tot 18°C tegen het einde van de maand.

Juli t/m december

Een paar keer per jaar steekt er een sterke wind op uit oostelijke richting. Weer in juni op Lanzarote. En in de zomer is het niet te heet en liggen de temperaturen gemiddeld rond de 28 graden overdag. In de zomer valt er nauwelijks tot geen neerslag. In september daalt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote licht van

 • Door de ligging merk je in Puerto del Carmen minder van de vrij krachtige passaatwind die gedurende een groot deel van het jaar over het eiland waait. Home Spanje Lanzarote.
 • Het actuele weer, de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot 14 dagen vooruit. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser.

In het archief van de meteogram, de paarse punten geven de windrichting aan, buien radar! De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Lanzarote is ongeveer 4 u. Puerto del Carmen Weer volgende week 10-12 dagen Mostly dry. De daagse weersverwachting Puerto del Carmen. Bekijk he. Gemiddeld is het maximaal 22C in november op Lanzarote en minimaal rond de 20C.

Wijzig je voorkeurslocatie

De gemiddelde temperatuur in april blijft de hele maand constant op gemiddeld 22°C. UV Hier ben je verzekerd van een zonzekere vakantie. Er zijn mensen die Yaiza uitroepen tot het mooiste en schoonste dorpje van heel Spanje en daarom zeker een bezoekje waard.

NNO 3 3. Dat is ongeveer een vijfde deel van wat er in Nederland in een gemiddeld jaar valt? Weer Lanzarote Februari. De gemiddelde temperatuur in februari blijft de hele maand constant op gemiddeld 20C.

Je krijgt hier het idee alsof je in een hele andere wereld bent. Toon help Download.

Het weer nu in Puerto del Carmen

De laagste temperatuur is rond de 16°C. Winterse temperaturen of winterse neerslag zoals sneeuw komen niet voor op Lanzarote. Als je beschut zit of ligt dan kan het bij werkelijke temperaturen van net iets boven de twintig graden en zonnig weer al zomers aanvoelen.

Er valt in november op 7 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 23 Dagen droog op Lanzarote.

Playa Blanca in mei. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 7,1 km afstand. Het regent amper gedurende het jaar en je hebt volop zon. Neem dan eens een kijkje op n van deze sites: Lanzarote vakanties bij TUI. Alles over het weer in Playa Action den haag turfmarkt. Het eiland krijgt de meeste regen valt tussen december en februari.

Voor kitesurfers is de wind een belangrijke factor om van hun sport te kunnen genieten.

Populaire pagina's

Meer dan driehonderd dagen per jaar is het droog op Lanzarote. In mei stijgt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 19,5°C aan het begin van de maand tot 21,5°C gedurende de laatste paar dagen. Mainly fresh winds. Het enige waar je bij een bezoek aan Lanzarote in september rekening moet houden zijn de Calimas en Siroccos.

In september daalt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote licht van U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. De wind is dan gemiddeld genomen harder en waait vrijwel continu uit het noorden. Hier ben je verzekerd van een zonzekere vakantie.

 • Sharena 12.10.2020 14:10

  Lanzarote kent een gemiddelde jaarlijkse neerslagsom van rond de millimeter. Lanzarote behoort hiermee duidelijk tot de meest droge gebieden van Europa.

 • Sienna 11.10.2020 23:12

  Klimaat Lanzarote februari Gemiddeld is het maximaal 18°C in februari op Lanzarote en minimaal rond de 17°C. De hoogste temperatuur overdag is rond de 24°C.

 • Gea 14.10.2020 06:26

  De laagste temperatuur is rond de 15°C. In de maand mei, maximumtemperatuur is 23°C en minimumtemperatuur is 21°C bij een gemiddelde temperatuur van 22°C.