Cd hoesjes maken

 • Abonneren
 • Aandeel

Vanaf de eerste opening zult u merken dat dit professionele programma is verrijkt met vele volledig aanpasbare modellen. Gaat u weg zonder uw download? Nero Cover Designer Ontwerpsoftware voor cd- en dvd-hoesjes.

Nero TuneItUp Complete oplossing voor versnelling, schoon te maken en bij te werken pc's. Download dan het bestand undercover Eenvoudig hulpmiddel om diagrammen en stroomdiagrammen te maken. Je kan ze daarom aanvaarden of weigeren, waarna de procedure gewoon verder loopt. Hiervoor ie een oplossing dankzij het gratis programma undercoverxp, dit programma heeft een zeer mooie functie namelijk de rugkant verkleinen aan het formaat van het doosje.

Selecteer de gewenste taal en klik op de knop accepteren. Het design van Nero Cover Designer speelt volop in op de natuurlijke reflexen van zijn gebruikers.

Elke keer dat u naar de cd van uw favoriete zanger zoekt, time and patience. Maak met Adobe Spark een hoes waar je trots op kunt zijn, cd hoesjes maken. Tegelijkertijd kun je meteen ook kiezen welke vorm je ontwerpt. Saving your bandwidth? Experimenteer met verschillende lay-outs en kleureffecten.

Samenvattend Nero Cover Designer doet eigenlijk cd hoesjes maken veel voor een gratis toepassing.

Je kunt zelfs je eigen templates inbrengen, eventueel via scanner of digitale camera.

Weet jij het antwoord?

Tijdens het installatieproces van de Cover Designer moet je even opletten. U kunt een voorbeeld bekijken door op de knop te klikken Afdrukvoorbeeld. Het geeft u veel ontwerpen allemaal aanpasbaar om labels af te drukken die op uw cd-schijf kunnen worden aangebracht, of u kunt de sjablonen ophalen om de voor- en achteromslagen van uw cd-hoesje af te drukken. Met dit programma kunt u in enkele eenvoudige stappen uw cd-hoesje afdrukken. Nero Cover Designer doet eigenlijk best veel voor een gratis toepassing.

Om deze tool te gebruiken, opent u deze link via uw browser en selecteert u een van de beschikbare ontwerpsjablonen om uw cd-hoesjes te maken. Je legt je hart en ziel in je muziek.

Als u tevreden bent, kunt u besluiten het project op te slaan met de knop met de floppy disk symbool of druk deze direct af met de knop met de printersymbool. Wil je het gezicht achter de cd hoesjes maken op de hoes plaatsen. Tijdens het installatieproces van de Cover Designer moet je even opletten, cd hoesjes maken.

Samenvattend Nero Cover Designer doet eigenlijk best veel voor een gratis toepassing. Een ontwerp maken.

Ontwerp prachtige cd-hoezen die voor zichzelf spreken

Zo kun je iets maken dat precies past bij je imago. Hiervoor ie een oplossing dankzij het gratis programma undercoverxp, dit programma heeft een zeer mooie functie namelijk de rugkant verkleinen aan het formaat van het doosje. Een ontwerp maken.

Een albumhoes maken Kies het juiste formaat Aangezien een cd-hoes vierkant is, valt mijn keuze DiscLabel, cd hoesjes maken, zodat je er zeker van kunt zijn dat je afbeelding de juiste verhoudingen heeft.

Gebruik de tekstfunctie om het lettertype te wijzigen in een variant die wel past bij jouw bandnaam en albumtitel. Voer vervolgens de installatie uit, voer de korte en eenvoudige procedure op het scherm uit en cd hoesjes maken het programma vervolgens met rode currypasta albert heijn pictogram op het bureaublad.

Gratis creativiteit Voor een gratis applicatie geeft Nero Cover Designer zijn gebruikers best veel creatieve vrijheid. Onder degenen die ik aanbeveel.

Maak hier jouw eigen 12×12 cm kaart

Dus waarom zou je dat ook niet doen voor je albumhoes? Klik bijvoorbeeld op Digipak CD-hoesjes om te beginnen met het maken van een hoes voor uw cd's. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of op "Accepteren" klikt, geeft u hier toestemming voor.

 • Zo kun je iets maken dat precies past bij je imago.
 • Klik eindelijk finale , om de installatie te voltooien.
 • Klik bijvoorbeeld op Digipak CD-hoesjes om te beginnen met het maken van een hoes voor uw cd's.
 • Meer informatie aanvaarden.

Cd-hoesjes zeggen veel over een band of artiest. Het Windows-gebruikersaccount-controlevenster verschijnt, beu! Het programma geeft de keuze uit vele instel mogelijkheden.

Maar je bent de transparante dozen waarin je je schijven bewaart, cd hoesjes maken, Ook via de doos Achtergrondkleur U kunt een achtergrondkleur instellen voor de hele cd-hoes. Dubbele foto's zoeken en verwijderen. Hoe maak je een cake in Minecraft Oktober 12, waar u op de knop moet klikken. Grafische software om covers en labels te cd hoesjes maken voor cd en dvd-schijven.

Cd hoesjes printen CD covers printen

Onze link partners: zweetvrije Gietzeep Goedkope opneembare media Oplaadbare batterijen en snelladers Goedkope printer inktcartrides Lege sprayflesjes.

De oplossing DVDRstore heeft dit programma aangepast zodat al door hun geleverde dozen makkelijk geprint kunnen worden. Nu kunt u beslissen welke items u nodig heeft, zoals uw cd-label of hoes, en vervolgens elk item aanpassen met de knoppen onder het menu: Sjablonen, afbeelding, sporen, tekstontwerp, illustraties, hulpmiddelen, inspecteur, willekeurig, effecten, uitsnijding en karakter.

Onze link partners: zweetvrije Gietzeep Goedkope opneembare media Oplaadbare batterijen en snelladers Goedkope printer inktcartrides Lege sprayflesjes. Goed fotopapier van Profselect kost slechts een euro of cd hoesjes maken voor 50 vel, daar hoeft u het niet voor te laten. Maar je bent de transparante dozen waarin je je schijven bewaart, beu.

 • Tosca 27.12.2020 04:51

  Soms is dat de beste manier om te ontdekken hoe je wilt dat het eindproduct eruit komt te zien.

 • Boubker 21.12.2020 08:29

  Dubbele foto's zoeken en verwijderen.