Computer start niet meer op zwart scherm

  • Abonneren
  • Aandeel

Sorry, ik heb geen zin in dergelijke investering door een update van Windows! Volg deze stappen om de geheugentest uit te voeren:.

Simpelere, beter en sneller dan opstarten. Canada - Français. Nadat u het geheugen opnieuw hebt geplaatst, plaatst u het klepje van het geheugenvak terug, sluit u de netadapter aan schakelt u de notebook in.

Is het probleem nog steeds niet opgelost, neem dan contact op met de leverancier. Heeft u nu nog steeds geen beeld op de externe monitor of uw TV? Hulp bij zoeken. Dat "schoon opstarten" kan natuurlijk niet met een zwart scherm.

Hoi ik heb het zelfde probleem wilde vragen hoe jij je laptop berhaupt aan de praat heb gekregen die van mij gaat aan en dan zwart beeld en niks lukt. Het kan noodzakelijk zijn contact met HP op te nemen voor technische assistentie of om de notebook op te sturen om het computer start niet meer op zwart scherm te vervangen. Als u in de tabletmodus werkt, drukt u binnen 2 seconden driemaal tegelijkertijd op de knoppen volume omhoog en volume omlaag. Klik op Snelle test en vervolgens op Eenmaal uitvoeren.

Recente updates verwijderen: Start de PC in de veilige modus voordat u een recente update verwijdert. Afbeelding : Op de Uitgebreide test klikken.

Als je het niet kan vinden dan even bellen en we helpen je verder op afstand. Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeert u de stappen in  Actie 5 om de antivirussoftware van derden te verwijderen. TdM 22 juni -

Zwart scherm bij opstarten Windows 10 oplossen

Het beeldscherm of de monitor geeft geen beeld de geschatte leestijd bedraagt. Zwart beeldscherm op laptop en tablet Als het scherm van de laptop of tablet zwart blijft volg je best eerst de volgende stappen: Controleer of de batterij geplaatst is en of deze voldoende opgeladen is.

Bij een pc, hoe haal je de accu eruit? Als een videopoort niet werkt sluit de monitor dan op de andere aan. Tenzij de computer niet opstarten wil omdat de harde schijf er de brui aan gegeven heeft. Softwarecompatibiliteit testen: Een schone start uitvoeren in Windows.

Lees hier hoe je Windows 10 in veilige modus start 5. U kunt deze software tijdelijk verwijderen om na te gaan dubbelwandige espresso glazen bodum dit het probleem heeft veroorzaakt, en de software opnieuw installeren zodra uw apparaat weer actief en werkend is.

Merel 01 juli - Srbija - Srpski. Lees verder op je telefoon? U kunt meer te weten komen over de veilige modus of blijven lezen en we zullen details verstrekken wanneer u ze nodig heeft.

Op het moment dat de pc aan is

Hij is behoorlijk traag en opstarten werkt niet snel, en nu helemaal niet meer. Als er na het invoeren van uw wachtwoord een leeg scherm verschijnt met een knipperende cursor, gaat u naar Zwart of leeg scherm met knipperende cursor na invoeren van het Windows-wachtwoord.

Error: Javascript is in deze browser uitgeschakeld. Misschien helpt dat.

HP klantenondersteuning - kennisdatabase. Het vak waar de geheugenmodules in zitten bevindt zich in de meeste notebooks aan de onderzijde van de behuizing, bij elke WindowsPuzzle.

We gaan ervan uit dat de Windows computer of laptop aan staat. Ik vraag mij steeds opnieuw, hoewel het zich op sommige modellen onder het toetsenbord computer start niet meer op zwart scherm Dat laatste kun je controleren door met een zak lamp op het scherm te schijnen controleren of windows is opgestart.

Heeft u nu nog morgen is voor ons verborgen geen beeld op de externe monitor of uw TV?

Voordat u problemen oplost met uw computer

Als 1. U kunt met de herstelopties van Windows 10 onder andere proberen om het systeem te herstellen met Systeemherstel of ervoor kiezen om de pc opnieuw in te stellen. Soms krijg ik het pijltje van de muis in beeld. Verwijder alle aangesloten apparaten, USB-apparaten en mediakaarten. Klik op Hoofdmenu en vervolgens op Onderdelentests.

  • Deel op Facebook.
  • Patrik 27 februari -
  • Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeert u de stappen in  Actie 7 om recente updates te verwijderen.
  • Contact opnemen met HP.

Sorry, ik heb geen zin in dergelijke investering door een update van Windows. Canada - English. Gisteren nog zo een niet te weigeren update. Extra monitor aansluiten op uw laptop?

Dit is volledig normaal en geeft aan dat Windows alle bestanden van de harde schijf aan het inlezen is die nodig zijn om de pc op te kunnen starten. Als er bijvoorbeeld een monitor op de computer is aangesloten en u op deze toets drukt, wisselt het schermbeeld van computerweergave naar monitorweergave naar gelijktijdige weergave op zowel de computer als de monitor, computer start niet meer op zwart scherm.

De beeldschermadapter wordt ook wel de grafische kaart genoemd.

Stap 1: Een harde reset uitvoeren

Vraag gerust! Antivirussoftware van derden verwijderen: Meld u aan bij Windows in de veilige modus Ga naar de sectie met de naam 'Vanaf een zwart of leeg scherm'. Ook hiervoor zul je je pc in veilige modus moeten opstarten.

Deel op Facebook. Dan is er ineens beeld en werkt alles zonder problemen. Ik wil perse de 8.

  • Naz 23.09.2020 01:58

    Er is echter in dit geval een speciale displaypoort kabel nodig om uw scherm te controleren,. Wanneer ik blind mijn wachtwoord intyp, hoor ik doodleuk het opstartgeluidje, maar verder blijft het scherm zwart beeldscherm werkt nog aangezien het hp-logo vooraf wel te zien is… Alvast bedankt!