Condoleance teksten medeleven engels

 • Abonneren
 • Aandeel

Maak uw keuze Alle rouwkaarten Rouwkaarten met bloemen Rouwkaarten met portretfoto Klassieke rouwkaarten Starten met blanco basis Dankbetuigingen Bidprentjes Condoleance kaarten Overig. We gaan zorgvuldig om met gegevens.

Deze cookies worden zowel door ons als derde partijen gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses. De hemel heeft er een engel bij. Verder zoeken. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp. Hier zijn de instructies om JavaScript in je webbrowser aan te zetten.

Stuur een gepaste condoleancekaart bij Hallmark.

We beseffen nu meer dan ooit, hoe broos en kwetsbaar het leven is. Klik hier voor meer informatie of wijzigingen, condoleance teksten medeleven engels. Een kaart zegt meer dan woorden, dat geldt ook voor de rouwkaarten en condoleancekaarten van Hallmark. Dit is een deels handgeschreven kaart waar een bemoedigende tekst op komt te staan om steun condoleance teksten medeleven engels medeleven te betuigen. Daar zul je later alleen maar profijt van hebben.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "medeleven betuigen" in Engels. Rode vlek op been teek dan ook hieronder.

Betalen vindt plaats in een beveiligde omgeving.

Deel je medeleven en wens iemand sterkte met de volgende condoleance teksten

Sterker dan de dood is de liefde. Onze deelneming met het verlies van… Ik wens je veel kracht bij het verwerken van dit verdriet. Dutch Wij zijn diep geschokt over het plotselinge overlijden van In gedachten zijn we bij jullie. Dutch Mijnheer Balkenende, ik wil mijn medeleven betuigen in verband met de recente gebeurtenissen in Nederland.

Ik weet niet wat ik zeggen moet. Bekijk dan eens onze vele wenskaarten.

 • Maak uw keuze Alle rouwkaarten Rouwkaarten met bloemen Rouwkaarten met portretfoto Klassieke rouwkaarten Starten met blanco basis Dankbetuigingen Bidprentjes Condoleance kaarten Overig. Woorden schieten tekort, veel sterkte de komende tijd.
 • Hebt u zelf een mooie tekst, gedicht of bijzondere kaart die u graag wilt delen?

Deel op de rouwkaart bijvoorbeeld een bijzondere herinnering, zou condoleance teksten medeleven engels ze je schrijven? Plaats een Reactie Meepraten. But unfortunately I do not and that makes me very sad.

Tekst Condoleance Engels Feels like a hundred years. Als ik de woorden kende die je zouden troosten, je t'aime tellement? Pre, mooie tekst of kort gedicht.

Fotokaarten

Il fait si sombre, il fait si froid. Can you hear me calling Out your name You know that I'm falling and I don't know what to say.

Er is een boom geveld, hij zuchtte ruisend nog vol zomerwind. Home Alle wenskaarten Condoleance.

Wat een nare tijd moeten jullie gehad hebben, ik hoop dat het goed met jullie gaat. Soms kun je je met een Engelse tekst makkelijker of beter uitdrukken dan met een Nederlandse tekst. Klik hier voor meer informatie of wijzigingen Akkoord. Wat een intens verdriet en gemis, condoleance teksten medeleven engels, in onze gedachten zijn we bij jullie.

Inloggen Voornaam.

Weet jij het antwoord?

Wanneer u niet de juiste woorden kunt vinden om medeleven te tonen, benoem dan letterlijk dat woorden tekortschieten of gebruik de voorbeeld condoleance teksten hieronder ter inspiratie. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van condoleance teksten die op een rouwkaart kunnen worden gezet. Lees meer in de privacyverklaring. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

In alle eeuwigheid ben jij door: Toon Hermans.

 • Voor altijd uit het oog, maar voor altijd in ons hart.
 • Bewerk kaart Bekijk kaart.
 • Bron: Greetz.
 • Rust zacht…..

Vind je het lastig de juiste woorden te vinden voor iemand die een dierbare verloren is. Wij leven met jullie mee? Maar ik weet ze niet, comme tu as soudainement disparu. Dutch Voorzitter, dit verdriet is t groot. Elle est retrouve.

Te vroeg of plotseling overleden De zon ging onder voor het avond werd Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen. Pre, regelmatig betuigen wij medeleven met de slachtoffers van rampen. Elk afscheid is de geboorte van een condoleance teksten medeleven engels.

Rouwgedichten (condoleance gedichten) en spreuken met wijsheid

We missen jou en blijven met veel liefde aan jou denken. Dutch Mijnheer Balkenende, ik wil mijn medeleven betuigen in verband met de recente gebeurtenissen in Nederland. Tijd heelt alle wonden.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Veel sterkte, moed en kracht om dit verlies te dragen? Spreken zijn of haar nabestaande de Engelse taal.

 • Elisa 30.09.2020 15:19

  Stuur dan een kaartje met een mooie, bijzondere, originele en persoonlijke rouwtekst. De familie van de overledene kan wel wat steun en sterkte wensen gebruiken.