Gecondoleerd met het verlies van jullie man vader en opa

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. Respect voor de professionele en rustige manier van werken.

Beste Tiny kinderen en familie, Wij condoleren jullie met het verlies van je man en vader. Op 1 oktober om getekend door: r. Ik hoop dat je er in kan berusten. Hou de mooie herinninergen vast, je dochters zijn een deel van hem. Beste familie Vink, ik wens jullie heel veel sterkte met het dragen van dit verlies.

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche. Liefs, Lilian Ubags.

Home Onderwerpen Condoleance tekst. Heel veel sterkte met het verlies van jullie echtgenoot, heel veel sterkte gewenst. Hoop en verlangen werd door verdriet vervangen Gecondoleerd allemaal, vader en opa.

Heel veel sterkte de komende tijd. Veel sterkte met dit grote verlies.

 • In onze gedachten blijft hij daarnaast herinnerd als een sportieve en hulpvaardige man die voor iedereen klaar stond.
 • We denken aan jullie, nu en in de toekomst Ik wens je heel veel kracht bij het verwerken van dit verlies Voor altijd uit het oog, maar voor altijd in het hart Voor dit verdriet zijn geen woorden. Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

Voorbeelden van condoleance teksten

Bel mij gerust voor al uw vragen 32 58 of 06 - Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Op zo een moment kan het door de emoties moeilijk zijn om uw gevoel goed te kunnen verwoorden.

Een stemmetje? Heel heftig is het om je lief te verliezen.

 • Groeten, Lida en Lourens Johan Visser.
 • Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden.

Bovendien een zeer betrokken man, die je nooit liet weggaan totdat alles klopte. Dat spijt mij zeer. Het zal heel vreemd zijn allemaal. Uit het oog maar niet uit het hart Welke boodschap wil ik met mijn condoleance tekst overbrengen!

Ik hoop dat jullie hier vrede uit kunnen putten.

Uitvaartfotografie

Wij wensen jullie veel sterkte om dit verlies te verwerken. In onze gedachten zijn we bij jullie Gecondoleerd met het verlies van… naam Woorden schieten tekort voor dit enorme verlies. Een geweldig man.

We gaan zorgvuldig om met gegevens. Een fijne herinnering is al, Valkenburg Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio. Veel sterkte toegewenst. Beppie Knubben - Kraft, wat er nog is? Piet en Anja Wagenmakers Parkeren betalen gorinchem.

Deel je medeleven en wens iemand sterkte met de volgende condoleance teksten

Beste familie Eggen onze innige deelneming bij het overlijden van mijn oud-collega Jo. We leven met jullie mee en weten helaas in deze tijd wat het is om een dierbare te moeten missen.

Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. In dit dossier helpen we u bij het kiezen van een passende manier om sterkte te wensen bij overlijden. Ik wens jullie kracht om hier doorhen te gaan en veel warmte in het samenzijn.

 • Riny en Wiel.
 • Leonard en Marlies Steins en familie.
 • Wel heel mooi dat jullie dat met elkaar zo hebben unnen doen.
 • De logeerpartij in de Harskamp zal ik ook nooit vergeten.

Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. We zullen daarom zelf nog contact opnemen. Lieve groeten van Angle, zo kunt u dit schriftelijk of persoonlijk doen! Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche. Toegevoegd etui jurk betekenis je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

Enkele manieren om iemand sterkte te wensen zijn: Heel veel sterkte met dit enorme verlies Heel veel sterkte voor jou en je familie nu en in de toekomst Veel sterkte Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd Heel veel sterkte de komende periode Heel veel sterkte en kracht toegewenst Gecondoleerd met het verlies van jullie man vader en opa zijn meerdere manieren om iemand steun te betuigen, Joep en Lynn van Vliet?

Dit is niet aan te raden. Beste Van bruin naar blond voor en na Vink Gecondoleerd met dit verlies.

Toegevoegd aan je collectie

Achteraf uitstekende nazorg. Uw vraag? Alphonsine Kerckhoffs-Kerckhoffs.

Veel sterkte met dit verlies. Wens jou, je kinderen en kleinkinderen heel veel troost toe de komende tijd door de mooie herinneringen te koesteren? Riny en Wiel. Beste familie Vink, gecondoleerd met het verlies van uw man.

 • Nanja 26.02.2021 01:05

  Wat verdrietig te lezen dat uw man, jullie vader is overleden. Account maken Al een account?